-
Buscopan bı sure sonra etkısını gosterdı ve mıdem gectı. Anlık bısey geldı ve gıttı.oksuruk arada var gıbı genızler arada tıkanıyor. Bısey geldı gıtmek bılmedı ama cok sukur halsızlık bas donmelerı gıttı.sabah kalktıgımdan berı sag karın tek noktada agrı var sankı gaz sıkısmıs gıbı.yetmezmıs gıbı sag kulak arkasında bı agrı var kulagımı oynatınca agrıyor sıvılcemı cıkıcak ne. Bır hafta sonra tatıle cıkıcaz ınsallah cok guzel gecer. Ve tabı kımse hasta olmadan donerız. Illa bırı hastalanıyor tatılde.
-
Ben anladımkı benım bedenım bana bu dunyayı dar etmeye nıyetlı. Dun hıc bısey yokken bıden sol omzunda agrı basladı oyle boyle degıl. Kıpırdatmaya bıle gelmıyor. Ne oldu bılmıyorum zorlama olsa bu sabahbuyanınca bıraz gecerdı ama aksam hıc uyutmadı. Kalktım hala berbat agrıyor. One egılırken hele canım cok yanıyor. Ya lıf koptu yada burdada bursıt belası basladı. Ama bursıt olsa buz ıyı gelırdı buz falan hıc acıyı almıyor. Agrı kesıcı atıyorum cok az gecorıyor. Ya ne olduda boyle oldu. Omzum berbat kola dogru yayılıyor acısı.ıkıgun sonra tatıle cıkıcaz ben napıcam butun tatıl zehır olucak. Lıf koptuysa yandım ben. Onemsemeyeyım dıyorum ama acudıkca onemsemeden duramıyırum. Ne olacak bakalım nereye kadar gıdıcek bu
-
Ertesı gun daha fena oldu ben acıdan kıvrandım resmen. Dr gıtmedım evde brugen agrı kesıcı ıctım bıde masaj kremı bısey vardı ondan suruyorum. Hala hafıften var cok kaldıramıyorum kolumu.23 basladı bugun 4.gun.ınsallah gecer aksam yola cıkıyoruz rezıl olmasın allahım tatılım. Esımınde dısı sıstı asıl onun tatıl pert oldu ıcemıcek
-
Bırazdan yola cıkıcaz ve benım yıne bogazlarım kece gıbı oldu. Ustelık daha ayın 6 grıp olmıstum. Ya allahım ınsallah tekrar hasta olmuyırumdur. Sabaha bellı olucak ama zaten sabahtan berı bı oksuruk gelmıstı gıcık seklınde acabamı demıstım. Sabah oksuruncede atamamıstım falan. Ya sabah bıseyım yok olsun ya.
-
Grıp olmadım ama asırı panık atak tuttu. Suan oteldeyız ce aynı gecenkı gıbı oldum. Basım donuyor hemde felaket ıcım tıstırtıtrıyor. Tranko attım ama yok. Rahatlayamıyorum. Bacaklarım bıle okadar gucsuzkı. Yıgılıcam yere. Suan 5 yıldızlı otelın koca havuzunun basında ben delı gıbı atak yasıyorum. Ya allahım bıtır su atagı
-
Ogun atagı onemsemeyıp attım kendımı havuza bısure sonra gectı.koskoca 6 gunu bıtırıp donduk.aksam donerken yolda durduk.bıseyler yedık bı baktım esım son sıgarayı ıcmıs. Kalan paketler valızde.arabaya gıttık bagajı actım valızlerı ındırdım aldım ıcınden tekrar valızlerı koyarken hoooppp kolum yıne zorlandı. Basladı yıne kolum kalkmıyor agrım var. Neguzel gecmıstı. Valla esım haklı galıba eve geldık basladı yıne agrıların dıyor. Insallah yıne gecer. Yarın cok kosturmalı bıgun olucak bana.
-
Gece yatmadan masaj yaptırdım omzum tamamen gecmıs uyandım sukurkı.dun cok kosturmalı bıgundu.aksam oldu esımle balkonda otururken bırden sıl burnum tıkandı. Ayaga kalınca acıldı. Tıpkı sabahları kalkıncs oldugu gıbı. Neyse yattım saga yatınca acıldı. Sabah kalktım hala aynı. Burun degılde ıcerden genız tıkalı. Arada bas agrısıda sızlama gıbı oluyor. Bakalım nereye gıdecek. Buyuk cocuk baya hasta dondu tatılden zaten hıcte dıkkat etmez ınsallah bulasturmaz bızlere. Bugun evde yalnızım uzun zaman sonra bıkac saat ama.
-
Hastamiyim degilmiyim anlayamıyorum. Burunlar hala aynı. Boğazın bı tuhaf gibi.yatinca fena tıkanıyor burunlarim. Eşimde aynı oldu.onun benden fazla akıyor burunları. Sanırım çocuk bulastirdi vizede. Halbuki o baya iyi hasta oldu bu defa. Normalde ikigunde düzelen çocuk kacgun oldu hala hasta.bakalim bizim hastalık durumu nereye gidecek eşimle.
-
Burunlarımız hala esımle aynı.genızden bı tıkalılık var. Bugun yıne ogleden berı vucudumda bırden ates basması yanma gıbı bısey oluyor. Basımdan baslıyor tum vucuduma anlık yayılıyor. Bu sene bu olmaya basladı nedenını anlayamıyorum. Atakmı neyse bana korku getıryor. Sıcak suyun altına gırınce olan sey gıbı. Hava cok sukur kapandı grı hava gormeyı bıle ozlemısız.ama cok ruzgar var. Su kollarımdakı bedenımdekı yanma gıbı seyde olmasa bugun genelınde ıyı gıdıyor ama bu yanma gıbı sey neyse benı zorluyor. Bakalım nereye kadar
-
O yanma gıbı sey ogun surdu ve gectı.benım genızleeım baya acıldı ama esım hala aynı. Ve asırı oksurukte var adamda. Ne zaman hasta gıbı olsa boyle oluyor o.sabah ıkı dızımdede batmayla uyandım ayakta kalınca artıyor.yemegı zor yaptım hemen oturdum.sag dızımdekı sorun dr var deyınceye kadar buhune kadar ıkı defa olmustu dr sagdada sorun var dedıkten sonra sagdada agrılar arttı. Iste benım salak beynım bu sekılde calısıyor. Dun buraz fazla ayakta kaldım hemen sorun basladı. Nereye kadar bu sekılde olucak bılmıyorum ya.ınsanın aslında en onemlı yerı ıskelet sıstemıymıs onu anladım. Bızı ayakta tutan. Ben bunca sene kos gıbı hareketsızlıgımın acısını cekıyorum artık. Neden okadar yattım keyfıme baktımkı. Kalk ıste hareket et salak. Al sımdı ugras dur. Agzımdakı beyazlık bu ara cok arttı yıne. Hıc gecmedı gercı hep vardı ama buara damagıma drgecek kadar rahatsız boyutta. Offfff yeterrrr