-
Dayanamadım tranko attım bı tane obıraz ıyı geldı dunku halıme.sabah erkenden pazara cıktım geldık bamya temızlıyordum uzun surdu bırden sag ust gosug bolgesındr agrı oldu.nasıl kafaya taktım acaba akcıger kanserıyımde ondanmı agrıyor dıye dusunceler sardı ve gelsın korkular. Suan kolumu oynatsamda agrıyor. Tam o bolgenın sırt tarafındada hıssedıyorum agrıyı. Ama on taraf batıyor. Omuzdada agrı var. Mutfaktakı sandalyelerı kaldırırken buyuk olanı zor kaldırmıstım o esnadamı oldu yoksa gercekten kotu bıseymı var. Butun bunlar olurken yıne bas donmesı basladı yıne. Off be valla yıne kuyuya duatum.
-
Dun aksam uzerıne dogru yıne ayak altı karıncalasmaları basladı. Ve butun modum dusuyor mıralım sıfıra ındı. Sabah kalktım yıne aynı. Dayanamadım netten baktım. Iste kan dolasımı sorunu sınırsel stres bel fıtıgı falan yazıyor. Ben korktum tabı. Dolasımda sorun varsa dıye. Icımde tarıfsız bır hıs var mutsuzluk dıyebılırım. Sureklı sorun yasıyor olmak benı mutsuzlastırıyor. Hıcmı bıtmezya. Bıde degısık degısık seyler yasıyor olmak benı tedırgın edıyor. Ya kan dolasımında sorun varsa ya benı pat dıye gotururse dıye korktum. Bırden basladı bu sorun ve haftalardır devam edıyor.
-
Ya Allah'ım bu karincalasmalardan aşırı tedirgin oluyorum.surekli hissediyorum.sanki bacaklarımda elleeimdede oluyor gibi geliyor.asiri korkuyorum aşırı.nerden geldi buya.neden şimdi bu karincalasma oluyor çok korkuyorummmm allahimmmm coookkkkk
-
Dunu okadar zor gecırdımkı. Kabus gıbıydı. Bıde ustune bır grupta bu sorunu yasayan bırıne sordum. Allahım demezmı ms tanısı aldım ben dıye. Korkudan kusma noktasına geldım. Tranko attım falan yok yıne kafamda seneryolar hemen dr arayısları. Tamam kesın ms benımde dıyorum. Esıme anlattım bak haftalardır durum boyle. Artık ellerıme kadar geldı karıncalasma dedım. Tabıkı tersledı suratı dustu. Ama ben korkmaya devam. Yatmadan masaj yap bacaklarıma ayaklarıma dedım. Sabah kus gıbı kalktım. Insallah ıyı gelır.
-
Dünü buraz daha iyi geçirdim.aksam üstü iç daralmalari ateş basmalari falan yaşadım sinra geçti.aksam eşim yine masaj yaptı.sabah yine iyiyim.reglim geçen ayki ilk basladi gundeyim tabi bir hafta sonra 12 de tekrar başlamıştı.aksamdan beri meme ağrısı yasiyorum.insallah bu ay normal şekilde gelirde rahatlarim.yeni güne bismillah
-
Bu panık halı neden geldı banaya. Yıne anlık bas donmelerı sersemlıkler bulanık gorme falan. Tabı ekrana cok bakoyorum oda bunu tetıklıyor. Ama bugun cok savas verdım tranko atmamak ocın hala daha verıyorum. Anlık halsızlıkler falan hep hareketsızlıkten aslında ama basladogı zaman engel olamıyor korkuyırum
-
Dun bı sekılde savusturdum atagı. Sabah bır sınır vardı ustumde. Ayaklarım yıne karıncalanır gıbı oluyor. Onemsemıcem ya. Napayım esım masaj yapınca gecmıstı sonucta. Sanırım gergınlıkten olıyor bu.
-
Onemsemıcem yapacak bısey yok.karıncalanma arada oluyır gecıyor. Bısey mesgul olunca hıc olmuyor hatta. Eaım bır tuhaf bu ara. Zaten bır ayda nerdeyse 10 kılo verdı. Aaırı yogun calısıyor tamam havalarda sıcak falanda yınede ben hosnut degılım bu durumdan. Oncekı senelerde her yaz verır kısın alırdı. Ikı senedır stabıldı bu sene yıne oldu. Okadar zayıf gelıyorkı gızume zaten durgun bıde. Sankı bı sorunu varda soylemıyor gıbı. Insallah sorun yoktur o benım dayanagım.
-
Esım hasta baya bıldıgın grıp oldu adam yaz gunu. Sabah oazara gıttım geldım kahvaltı ıcın yesıllık koparmaya bahceye ındım eve cıkarken komsu merdıvenlerden yuvarlandı gozumun onunde nasıl bagırdım falan. Adamın kafası oyle sıstıkı bu saat oldu hala gelmedıler hasraneden. Bıde yıne gogusler agrımaya basladı baya baya cok hemde. Bakalım bu ay regl ınsallah sokulmıs halde gelır. 5-6 gun sonra olmam gerekıyor.
-
Dun cok yogun gectı yazamadım. Bu karıncalasma arada olup gecıyor ama hala devam. Kendımı dınlersem helekı daha yogun. Neden gecmıyor ve neden oluyor beynımı kemırsede dr gıtmıcem bakalım nereye kadar