-
Daha iyi gibiyim.oksuruk çok az kaldı.burunlarim tıkalı sesim tuhaf çıkıyor.ama geçen haftaki idrar yollarimdaki yanma yine başladı.yine kan geldi idrardan sonra.dun urolojiye gittik.sistit olduğunu söyledi.ben geçen hafta antibiyotik kötü geldi diye iki doz içip bırakmıştım.oyuzden daha şiddetli gelmiş.baska antibiyotik verdi ama inanılmaz bulantı yapıyor ya.Ne yasem içsem geçmiyor.ilaci aldıktan bı saat sonra başlıyor bulantı mahvetti beni.yarin kontrole gideceğim idrar kültürü de çıkmış olacak ozamana.cok şükür yanma kan gelme falan hemen etki etti ilaç ama bu bulantiiiiiiii.yetmezmis gibi üstüne ufak kız hasta kalktı.burunlari tıkanmış.bu halde bide onla ugrasicam.okadar dedim kızım uzak dur yaklaşma bana diye.insallah herzamanki gibi soğuk algınlığı gibi vitaminlerle ayakta geçirir.iki haftadır hayatım allak bullak oldu hastalıklardan.subat ayı berbat geçiyor.su bulantım geçse.daha ilacın üçüncü dozu.bakalim bünye alışınca inşallah bulantida geçer.cocukta iyi olsun Allahım ya.valla normale donmek istiyorum.ev işlerinden bunalmak tek derdimin yemek yapıp temizlik olduğu günler olsun.rabbim kimseyi sağlığıyla sinamasin.iste bu yüzden kışı sevmiyorum.kis demek hastalık demek bozuk düzen demek.
-
Kontrole gittim Allah'tan kültür temiz çıktı.ama hala ben halsizim falan.kontrolden geldikten sonra yemek yaptım hadi duş alıp banyoyu temizleyim dedim.senmisin temizleyen Allahım bu nasıl bir halsizlik nasıl hemde.zor duş alıp çıktım.dusup bayilacaktim banyoda.yemek yedim hala geçmedi halsızlığın.kolum kanadım dokuluyo.demekki daha tam duzelmemisim.oksuruk baya geçti sadece burunlarim tıkalı ama işte sistitte eklenince beni baya yordu heralde.biraz hareket edince vuruyor yine.bir hafta oldu tam duzelemedim.
-
Akşam sekiz buçukta uyuyup kalmışım.hic uyanmadan sabaha kadar uyudum.kalktim hala halsizlik var.neden böyle olduysa.bin pişman oldum banyoyu temizlediğime.arkadaslarda hasta oldu.onlarla konuştum iki günde ayağa kalktık diyolar.benim bir hafta oldu hala halsizim.ev okadar berbat durumdaki temizlemeye kalksam halim yok.nerden geldi bu yine ya.ne güzel geçmişti.biktim ya yeminle.ben topluyom çocuklar dagitiyo.hic temiz düzenli olmuyor ev.buda beni daha sınırlı yapiyor.evi temizleyecek halim olmadikca daha kötü hissediyorum kendimi.allahim tam bir hafta oldu duzeleyim artık ya.
-
Okadar kızıyorum ki kendime.neden o banyoyu temizlemeye kalktım.ama iyidim tıkalı burun dışında bişey kalmamıştı.beni bu kadar halsiz birakacagini bilsem temizlermiydim.neden böyleyim aşırı halsizya.surekli uyumak istiyorum.kolum kanadım dökülüyor.ayaga kalkınca sanki yere yigilicam gibi.cok kötü bı hastalığa tutuldum heralde diyorum.tam geçmişken insan neden bukadar kötü hisseder kendini.hic gücüm yok sanki.kolum kanadım kuvvetsiz.icimde hep bı sıkıntı.ya neden oldu tekrardan bilmek istiyorum.yetmezmis gibi rüyamda yine öyle gördüm bizi.nezaman öyle rüya görsem hastalaniyorum.e şimdi hastayım ben.acaba ş....r mi hasta olucak Allah korusun.ruya tabirlerine bakıyorum çok hayırlı bir rüya ama bende senelerdir kötüye çıkıyor ne zaman öyle görsem.bi kerede yanıltmadı.hep diyorum bilinçaltı öyle düşünüyorum ki akşam duzunupte yattım ama yine kötüye çıkıyor yine.yasadiklarim panik atak mi diyorum hani halsiz kuvvetsiz umutsuzum.panik atak olsa bugün ikinci gün böyle.grip geçti çünkü ilk üç gün oldu halsizlik ki ozaman bile bu kadar etkilemedi beni sanki.simdi bı tuhafim.vucuduma yabancı gibiyim ellerim parmaklarım bacaklarım sanki benim değil.offff bilmiyorum panik ataksa nefes egzersizi yapıyorum neden geçmiyor ozaman.ciddi bı hastalık var diye korkuyorum bu kadar halsizliğe.yarin inşallah güzel şeyler yazabilirim.
-
Hava buz gibi.boyle havaları sevmiyorum.dun Rama gittik orda çok usuduk.buyuk kız bugün hasta.belki 10 senedir hiç hasta olmamıştı.korona olduğumuzda bile ona geçmedi.bugun böyle olunca tedirgin oldum.isin acayibi benimde hem idrar yollarımda yanma yine başladı.antiboyotik daha akşam bitti.bugun yine başlar gibi.ve lanet olası boğazımda da yine tahriş olmuş bı his var.bi olabilirmi ya.daha 11 gün önce hastalık başladı anca iki gündür iyiydim.iki saat önce yine tahriş hissi var boğazımda.ya lanet ediyorum ya.neden böyleyim.sigara içmeyi deniyorum bı hassaslık var gibi yok gibi.ama boğazım bı tuhaf.daha tam iyilesmemisken yinemi hasta oluyorum.cunku acayip bı balgam atıyordum gunledir.hatta iki saat öncesine kadar da vardı.bu tahrislik başladı balgamda durdu.tipki on gün önceki gibi.allahim inşallah bişey yoktur yine bişey gelmiyordur.biktim ya.cocukta böyle olunca tedirgin oldum.idrara yollarimdaki bu durumda kafamı karistiriyo zaten.cok basit bı sistit olayı neden bu kadar inatçı hale geldi.gerci ayaklarım hep buz gibi.belkide usutuyom bilmiyom.bakalim akşam olsun uyuyup uyanalim nasıl olcaz
-
Çok şükür öğün sürdü sistik bidaha olmadı.buyuk çocukta baya toparladi.benim bigazimdaki tahrislik arada gidip geliyor.hastalik tam olarak bitmiş değil.oksuruk azaldı ama balgamlı öksürük arada oluyor hala.baya yoğun bir balgam var.baya zorladı beni bu defa grip.iki hafta oldu hala tamamen geçmedi.
-
Yoğun geçen üç gün.bugunde öyle.saat daha akşam sekiz ve ben yattım.cok yorgunum.bogazim tam geçmedi.gicik bı öksürük var hala.tuhaf bişey ya.arada balgam arada gıcık.bugun regl olmam lazımdı ama hala yok.neden bu kadar düzensiz oldu onuda anlamıyom.heleki aşı olduktan sonra.insallah yarın gelir tedirgin oluyorum hep.uyumam lazım yorgun ve bezginim.
-
Hala başlamadı regl.butun belirtiler var.siskinlik sinir inanilmaz baş ağrısı hassasiyet ama regl yok.neden böyle oldu anlamıyorum.okadar düzenli olan ben iki aydır tamamen düzensiz.sabah test yaptım hiç çizgi bile çıkmadı.test bozuk sanırım.basim okadar agriyorki catlicak.menepoz desem daha yaşım erken.acaba kötü bı hastalık mı var rahimde falanda ondanmi böyle diyorum.aklima kötü şeylerde gelmiyor değil.bama inanılmaz sıkıntı yaptı başladığı için.sutekli aklım orda gelmesini bekliyorum.ne olur gelsin yoksa kafayı yicem.
-
Yok yok yok hala başlamadı.delirmek üzereyim.gecen ay iki defa oldum diye olsa Haziran ayundada böyle olmuştu.sonrasi normal gününde başladı.aklim okadar karisikki neden diye.takmayayim diyorum ama aklım hep orda.patpamak üzereyim bütün belirtiler oldu geçti bile nerdeyse ama başlamıyor.hayatimda düzenli normal giden tek şey regldi o neden böyle oldu.bi yaşı okudum erken menopoz terk edilme kaynaklıymis.bu dengesiz arkadaşların yaptiklarindan sonra oldu desem tamam çok çok üzüldüm hazmetmekte hala daha zorlanıyorum ama ben annemle babamı kaybetmiş insanim ozaman bile böyle olmadı şimdi neden böyle olsun.allahim ne olur başlasın ya.cok bunalttı ve tedirgin ediyor beni
-
Çok şükür ayın 13 gün aksam başladı.nasil rahatladım nasıl.delirmek uzereydim.suan iki çocukta hasta evde.biyuk olan daha iki hafta önce hastaydı dün yine başladı.cocuk en son anaokulu giderken hasta olmuştu.tam on sene sonra anca busene grip nezle oldu.baskada bişey yok çok şükür.hauat yolunda biraz ekonomik olarak sıkıntılar olsada bunada şükür.
-
Havalar buz gibi.cok şükür yarın isinacakmis artık.bugun bir tuhafim hicbisey canım istemiyo halsiz gibiyim ama değilim.bogazlarim yine tahriş olmuş gibi ama değil gibi.yine sigara içerken bı tuhaflık var bogazlarimda.cok tuhaf hissediyorum kendimi.yorgun bezgin mutsuz.o arkadaşlar tamamen kopardı bağlarını benimle.ne yaptım hiç bilmiyorum.umursamiyorum alistim diyorim ama hala içim acayip kırgın.sebebini bilsem bukadar belkide takmicam ama ne olduğunu bilmediğim için bu kızgınlığım.gunlerdir okulada gitmiyorum yüzlerini hiç gormuyorum bu biraz olsun iyi geliyor bana.ama ozlemiyor değilim.guzel dostluklardi.benim için öyleymiş gerçi.insallah boğazım geçer yarın daha mutlu dinç olurum.
-
Bogazlarim arada gidip geliyor.aksam çok aşırı bı gaz oldu.gaz olunca direk yumurtalıklara vuruyor nedense.hep uyandım ağrıya.sabah sıcak su torbası yaptım.biraz iyi geldi.ama aşırı birde mide bulantısı yaşadım.tranko buskas aldım o biraz hafifletti ama hafif var gibi hala.basimdada ağrı var yine regl zamanı olan ağrı gibi.tek taraflı bıçak batar gibi.bu defa sol tepede.limonlu su yapıp içtim geçirmedi.limonlu sudanmidir bilmem boğazım yine acayip oldu.suda içsem sigarada içsem tahriş hissi gıcık hissi oldu.masallah bugün yine yok yok bende.cok kızıyorum kendime böyle olduğum günlerde.
-
Allah kahretsinki bu sistit belası yine başladıya.nasil canım yanıyor idrar yaparken.surekli tuvaletim var gibi.hemen purinol içtim ama inşallah işe yarar.cok kötüyüm ya.kanamada oluyor yine idrardan sonra.allahim.nedir bu çektiğim çok canım yanıyor.
-
Gece acili buldum.acidan kivrandim.ayni ilaçları yazdı dr.ama tam geçmedi gibi.gece içilen tozdan sonra hemen geçmişti daha önce.budefa hala hafif var.anlamiyorum ya Biray sonra insan neden aynı şeyi yaşar.ayaklarimi usutmedim hijyene dikkat ediyorum.allahim kimseye yaşatma okadar can yakıcı biseyki.bitsin a neolir bidaha yine gelmesin.hem can yakiyo hemde korkutuyo.
-
İlaçları kullanmama rağmen hala hafif yanma var.kan gelme durdu çok şükür.ama karnımın alt bölümünde kasıklarımda hala hafif ağrılar girip çıkıyor.bugun acayipte halsiz uyandım.kolum kanadım dökülüyor.icim bulanıyor korkuda eklendi böyle olunca.gecen defada böyle halsiz oldummu hatırlamıyorum.ama oldum sanki ben gribe bağlamıştım.ya neden böyle oluyor.napicam ben.bitun herşeye bakıldı böbrek mesane idrar kültürü falan bişey yok.ama bu durum beni yere çakıyor.ya nerdeyse çoğu kadının yaşadığı bişey ama ben tepetaklak oldum bugün.lanet olsun ya.biktim bıktım biktim
-
Ya berbat durumdayım hala.idrar yaparken ki yanma falan durdu ama kasiklarimdaki ağrı tam yumurtalıkların olduğu yerler ağrı çok şiddetli oluyor.dun sabah gidip ağrı kesici oldum.aksam üstüne doğru yine başladı.uyudum uyandım daha şiddetli ağrı.acaba çok fazla okudum internetten hep kasik ağrısı falan yazıyordu ondanmi başladı diyorum.biyandanda ya ciddi bişey varsa diyorum.kist falan.hem korkuyorum hemde yaşadığım ağrılar gerçek bunu biliyorum.neden bu hale geldim ben.aci çekiyorum ya.surekli aklımdan Dr gitmek geliyor.of yaaa çok ağrım var
-
Agri şiddetlenince kadın doğuma gittim.herdey temiz.ultrasonla bakıldı.yeni ilaçlar verdi.ama benim ağrım azalmak yerine artıyor.agri üst karina doğru çıktı. Allahım nedir bu çektiğim okadar canım yaniyoki feleğim şaştı.basit bir sistit dedi ama benim yaşadıklarım hiçte basit değil.
-
Hayatımın en zor gecelerinden birini yaşadım sanırım.dr verdiği ağrı kesiciyi attım.sonra vitamini de attım.hangisi yaptı bilmiyorum ama okadar sancı cektimki resmen dana gibi bogurdum.tam 3 saat sürdü karnımı resmen jiletle lime lime ediyolardi.ne yatabildim ne dogrulabildim.uc saatin sonunda WC ye çıktım nasıl bir ishal durmuyor.gece 1 e kadar tuvalete taşındım.tabi bu sürede sancılar hep devam etti.sonrasinda sızıp kalmisim.sabah uyandım okadar perişan halsizim.cok su kaybettim ondan oldu heralde.biseyler yedim şimdi daha iyi gibiyim.ama asla akşam cektigim o acıyı unutmicam.
-
Tam dün tamam ağrı geçti dedim bugün yine yumurtalıklarda ağrı başladı.napicam bilmiyorum.jinekolugunda urolojininde verdiği ilaçları kullanıyorum neden geçmiyor.gidilmesi gereken branşlara gittim ciddi hicbisey yok ama bu ağrılar beni benden alıyor.valla biktimya.
-
Çok şükür geçti gitti ağrılarım
Ama psikolojik olarak çöktüm.hala WC ye girdiğimde acaba yaş olacakmi diye dinliyorum kendimi.beni mahvetti
Onun dışında sınav kosusturmacasiyla geçiyor zaman.okula gel git falan.havalar mis gibi.sadece farkettimki ben kışı sevmeye basladim.kis olunca bir düzen oluyor.yazin bu yok.insqllah böyle sorunsuzca geçer gider günler.
-
9 günlük ara tatile girdi çocuklar bizde köye gidelim dedik.dun geldik.hava güzel doğa yemyesil.agaclar çiçek açmış.ama çok yoruldum.evi temizle falan canım çıktı.bide yer yadırgadım uyuyamdim.sabah kalktım hoşaf gibiyim.halsiz mutsuz hicbisey yapmak istemiyorum.arada baş dönmesi geliyor gidiyor.ama sebebini az çok tahmin ediyorum.kaynanaaaaa.onunla aynı yerde olmak görmek sesini duymak bile beni strese sokuyor.bunun sebebini yıllardır çözemedim.evet herkez sevmez kaynanasını ama benimki farklı bir his.asla tahammülüm yok kadına.varligi aşırı rahatsız tedirgin ediyor beni.evet ilk evlendigimizde çok cektirdi falan ama bu ne bitmez kin bendeki.birazda sanırım aşırı pis olmasindan kaynakli bı uzaklasma benimkisi.gencecik kadın nasıl bu kadar pis olabilir yanına yaklaşınca koku geliyor ya.amannn neyse bikac gün dayanıp gitcem.su baş dönmesi gibi şeyde olmasa iyiyim.bu ay regl tam gününde geldi.8 nde oldum.sorunsuz geçiyor bakalım.
-
Offf ne uzun sürdü forumun açılması.birayda neler yaşadım çektim hep içimde kaldı.deftere yazdım.sistitim geri geldi geçti bugün yine geri gelecek gibi haksızlıklar yasadim.koye gittik geldik kaynanayla ayrı bı tantanalar.2 mayısta regl başladı.bugun anneler günü ben ört durumdayım.sabahtir yatıyorum hicbisey canım istemiyor.lutfen bukadar uzun kapalı kalmasın forum.cok yanlız çaresiz hissediyorum buraya yazamayinca
-
Ben akşam yillardir çocukluğumdan beri içimde sakladigim bölük pörçük acı anıları en sonunda eşime anlattım.buyuk çocukla ilgili bir sorundan dolayı kötü durumdaydik nasıl oldu bilmiyorum nasıl anlattım bilmiyorum ama başardım.esim öylece dinledi böyle tepkiler beklemiyordum.yukselecegini sanıyordum.ben hep ona anlatırsam rahatlarim hafiflerim sandım.ama hiç bir hafifleme yok içimde beynimde.kimseye kimseye soylemedigim içimi kemiren şeylerdi belkide benim panik atağıma zemin hazırlayan durumlardı bunlar.ama olmadı hicbisey değişmedi.
Benim hala arada gelip giden kasık ağrılarım devam ediyor.bugun fazlasıyla var.ustumdeki bu bahar yirgunlugumu herneyse çok fazla.hosaf gibiyim günlerdir.hicbisey yapmak istemiyorum ruh gibiyim.hersey gözümde dağ gibi büyüyor.halsiz bitkin uykusuz gibiyim hep.
-
Okadar yorgunum ki heryerim sızlıyor.dun akşam doğru düzgün uyumadan sabah erken kalkıp bı dunya şey yaptik.eve geldiğimde ört durumdaydım.hala daha dinlenemedim.dus aldım falan vitamin attım yok.burunlarimda tıkalı gibi.hadi bakalım sabaha nasıl uyanicam inşallah hasta uyanmam.
-
Hastamiyim digilmiyim anlayamıyorum.surekli geniz akıntım var.bueunlarim tıkalı gibi değil gibi
Sürekli içime çektiğim icin genizlerim yanıyor gibi.hasta olacak olsaydım sabah kötü kalkardim diyorum bilmiyorum.insallah ilerlemez mevsimseldir.cok yoğun bir hafta beni bekliyor hasta olursam başa çıkamam pert oluyorum çünkü.
-
Bravo bana ya ne güzelde hasta oldum yine.burunlar tıkalı boğazım hafif keçe gibi.arada baş ağrısı sırt ağrısı var.ama bin şükür öyle deli gibi bir halsizligim yok bu defa.burnum ne akiyo ne akmiyo.seslerim bozuk çıkıyor.ama deli gibi geniz akintim vardı geliyorum dedi hastalık işte.burnum aksa belki baş ağrım geçer.bogazlarim kötüye gitmemek için savaşıyor sanki.insallah böyle yatağa cakilmadan atlatirim biter.
-
Hastalık dalına binemiyor.okadar yogunumki kendimi dinlendirmeye vakit yok.psikologla görüşme vardı ordan geldim.hem.cocukla ilgili hemde kendimle ilgili konuştuk.artik susmuyorum içimde çocuklukta kalan o acı anıları söyleyebiliyorum.neden hala rahatlayamadim bilmiyorum.su hastalıkta olmasa kendimi belki daha iyi hissedicem.
-
Okadar kotuyumki ama işte kendimi yatip dinlendirecek vakit yok.hergun psikolog.simdide bekliyoruz çocuk içerde görüşmede ben bahçede bekliyorum.birden başımın sol tepesine yanma gibi girip çıkan ağrı olmaya başladı.aldi beni bı korku.grip olduğumami yanayım şimdi bide bu agriyimi düşüneyim.neyseki yarın tatil 19 Mayıs.belki dinlendirim.su ağrı girip çıkmasa çok iyi olacak.korku üstüne korku bende
-
-
Öyle böyle toparladım ama okadar yorgunumki ancak bugün evde kalabildim ve ancak şu bir saattir oturabildim.ayaklarim çok ağrıyor ozelliklede sağ ayak.o şiş olan yerler ayakta biraz fazla kalayım basliyor ağrı.regl ayın 25 oldum.ben bu aralar insanlıktan çıktım ne kendime ne eve vakit ayiralbiliyorum.kendimi dağınık pis hissediyorum.ya işin acayibi daha burunlarim yeni açıldı iki gün önce bugün yine sanki tıkandı burunlarim.cocuklar bı ayrı bı dert.hangisine yetişeyim bilmiyorum.sıkıstim kaldım herkezin arasında.
-
Kaç gecedir uyku sorunum var uyuyamıyorum bölük pörçük.iki aksamdirda kalbimde ağrı batma gibi şeyler oluyor yatınca.korku geliyor hiç uyuyamıyorum.perte çıktım uykusuzluktan.gunduzde uyuyamıyorum.komsiyla oturduk iki saat falan dışarda iyi güzel mubabbet ettik içeri girdim birden sağ göğsümde yine batmalar oldu.bu sebepten kaç Dr gitmiştim akciğer kanseri geliyor hep aklıma batma olunca.allah kahretsin ki ağrı olduğunda ben insanlıktan cikiyorum.bir saattir ağrı var ve odaya kapattım kendimi korkuyorum.hep ağrı varmı tokmu diye kendimi dinliyorum.bu korku döngüsünün içine neden her defasında giriyorum neden hep en kötüyü düşünüyorum.aklimda deli sorular
-
Ne diyeyim bilemedim.haftalar sonra son kez deneyeceğim dedim ve baktunki forum açılmış.neden bu kadar uzun süre kapatiliyor.bu 40 gün içinde neler oldu neler yaşadım.ve ben yazamadan geçti.koydeyiz okadar yorucu bir hafta gecirdikki.aksam rüyamda yine eşimle gördüm.
Lütfen artık kapatılmasın
-
Yorucu geçen haftanın sonunda kurban bayramı da eklendi.ama farkettim ki ben çok meşgul olunca kendimi unutuyorum.uc gündür kos gibi yatıyoruz evde ve ben kendimi dinliyorum hep.bugun acayip bitik yorgun ve endişeli hissediyorum.burda iki gündür acayip fırtına var ürkütüyor insanı bu kadar siddetlisi.esim iki gündür acayip öksürüyor.sanirim piknikte buz gibi suya girdiler ondan oldu.burda herşey elimin altında değil çaresiz hissediyorum kendimi oyuzden.eve dönmek istiyorum böyle olunca.orda onu iyileştiririm diye düşünüyorum.o hasta olunca ben çok umutsuz oluyorum.onu çok seviyorum onsuzlugu düşünemiyorum bile.19 sene oldu evleneli çok aşkla evlenmedik ama okadar bagliyimki ona onsuz nefes alamicam gibi geliyor.ve bu sene karar verdim artık yaz mevsimini sevmicem.kisin hayatımız çok düzenli yazın perişan haldeyiz.bu ruh halim esimdenmi kaynaklı yoksa dolunaydanmi bilmiyorum.cok yorgun ama korkusuz olduğum günler olsun lütfen.
-
Çok şükür iki gün önce geldik eve.nasil bir uyku nasıl uyuyorum iki gündür.gece yatıp sabah uyanıyorum.kaynana yok koşturmaca yok.rahatladim heralde fırtına devam ediyor okadar kotuki hava.bazen salakça korkulara kapılıyorum yine rüyalarıma takılıyorum kötüye yoruyorum hep.kardesimle aramız çok berbat halde.bana nefretle baktığını hissediyorum.oysaki sorun onun hayat şekli.dogru düzgün duramiyor.bgun sanki göğsümden sırta ağrı giriyor buda acaba kalpde sorunum var dedirtiyor.
-
İyiydim ben ya.neoldu birden bana.denize gittik geldik.regl olduğum için bütün gün şezlong da oturdum ağaç altında.ama yinede acayip bunaldım sıcaktan.eve döndük bir iki saat önce.yemek hazırladım yiyorduk ki birden sanki beynim sıcak bastı öyle bı tuhaftı.sanki kafam gitti o an.kan beynine çıktı gibiydi.gecmedi hemende.esimde korktu.olctuk tansiyon 11/6 normal.kafami suya soktum falan ama geçmedi.dusa girdim yine bile tam geçmedi.birazda korku gelince atakta eklendi sanki.ama hala basım bı tuhaf.icim sallanıyor sanki.aylar öncesine geri döndüm gibi.belkide anlamadamda yarın muharremin üçüncü günü.ogun gittilerdi.beni etkilemiyor diye düşünüyorum ama belkide psikolojik olarak etkileniyorum.tok ya.kesin bişey oldu bana.ve beni baya tedirgin etti yaşadığım bı durum.atak değil farkındayım.
-
Akşam erkenden uyuyup kalmışım dokuzda.tabi gece kaç kere uyandım bilmiyorum.her uyandığımda kendimi dinledim durdum.sabah kalktım basım bı tuhaf.simdi tranko buskas aldım bı tane.yasadigim şeyin atak olup olmadığını anlayamıyorum.hala daha arada başıma biseyler oluyo.basim dönüyor bulanık görüyorum gibi oluyor.tansiyon hep normal.sicaktanmi oldum bilmiyorum acayip sıcak çünkü.tansiyonum yükseldi kesin diye düşündüm ama oda değil.aslinda düşününce heryaz böyle oluyorum ben.sicak iyi gelmiyor sanırım.gercekten okadar iyiydimki nerden oldum böyle ben ya.belkide biseyler tetikledi.aksam köye gidecek olmam kaynanayla aynı ortamda olucam mecbur.kafam allak bullak.insallah tranko iyi gelir
-
Başımdaki o tuhaflık gectimi gecmedimi belli değil.bi tuhafim.ama bu tuhafligi daha önceleri de yaşadım.icimde gelip giden bı korku silsilesi var.bu bazen geçiyor bazen doruğa çıkıyor.bu aralar kalbe takmış durumdayım.sanki kalbimde sorun var.arada bı ağrı giriyor.beni yoruyor.sanki böyle bı anda canımı yakacak kadar ağrı girecek.kriz geçirilen gibi.hayatim bı değişik bazen dipteyim bazen zirvede.boyle birden sanki olucekmisim gibi hissediyorum.bi yerde okumuştum insan öleceğini 30 saniye hissedermis diye.oyle his gelince o saniyeler geliyor aklıma.bem baya baya iyiydim bayadir.nerden geldi yine bu ağrı tuhaflık korku vs.sicagin anksiyetemi etkilediğini anladım artık.onceden yazı severdim ama bu sene fikrim değişti galiba.yaz iyi gelmiyor bana.sicak yani.offf bitsin şu salakça surecmi atakmi her ne b...ksa.
-
Berbat bir gece geçirdim.buraya yazıp uykuya geçtim.ama en fazla iki üç dakika sonra başımın etrfainda sanki bir arı dolasiyor onun sesine uyanmisim.saate baktım beş dakika bile olmamış.oyle pat diye uyandigim için heralde beynim tuhaflasti kalbimin beyninde attigini hissediyordum.gozumu kapatmaya çalıştım böyle anlık biseyler sanki okadar hızlı geciyorduki gözümün önünden.sakin olmaya çalıştım ama yavaslamadi görüntüler.nefes egzersine başladım çünkü aşırı korkmuştum.icim sanki ağzımdan fırlayacak gibiydi.sakinlesemedim.boluk pörçük uykuyla sabahı ettim.kalktim pert gibiyim.icim kocaman tedirgin.basim yine bir tuhaf.sicak basması gibi kanın beynime toplanması gibi şey yaşıyorum.butun bedenim iğne gibi batıyor sanki ürperiyor gibi.deli gibi bı korku var içimde.sakinlesemiyorum.daha doğrusu bu başımdaki tuhaflıgin neden olduğunu anlayamıyorum.nasil bişey oldugunuda.diken üstündeyim.hic takatim yok bişey yapmak için.asiri yorgunum.tamam bu her atakta yaşadığım şey.ama ben kafamdan bu şekilde atak yaşamadım 20 senedir.icimdeki korkuyu geçtim halsizligi geçtim kafam neden böyle oluyor vücudum neden böyle oluyor.isin acyibi yaşadığım şeyi tam olarak tarif edecek kelimelerde yok.anlatamiyorum.
-
Tuhaf bı hafta geride kaldı.buyuk dedeyi kaybettik.uc gün uykusuz yorgun geçti gitti.iki gündür evde dinlenmeye çalışıyorum.yarin yine köye gidilecek.yorucu bı dört gün beni bekliyor.babwmi gördüm rüyamda inşallah hayra çıkar.tuhafti çok.arada kalbimde ağrı oluyor.korkmayayim diyorum ama korkuyorum.icim tuhaf baya bı tuhaf.mal gibiyim bugün.
-
Çok yorucu iki gün geçti.daha iki gün var.eve geldim.yarin tekrar gideceğim.dusumu aldım uzandım.birden burnum tıkandı.iki saattir tek burun tıkalı.aldi beni korku.okadar çok kalabalıktı ki hayırlar.hele çayda bana yardım eden kişi hastaydı sürekli burnunu sildi durdu.hic yaklaşmaya çalıştım ama sonuçta açık havada olsa dipdibe geldiğimiz zamanlar oldu.acaba ondan mı geçti bişey diyorum.hemen tuzlu karbonatlı su yapıp çektim burnuma.cinko aldım falan ama açılır gibi oluyor ama açılmıyor burnum.anam valla bıktım ya.benimi buluyor hep hastalıklar hastalıklı insanlar.insallah açılırsa ben boşuna evham yaptığımla kalırım.bakalim yarın nasıl olacam