baş ağrısı herhangi bir rahatsızlıkta görülen sıradann bir şey.
gripte de şiddetli baş ağrısı olur vs.
pıhtı ile alakası yok.
Printable View
Nickname zaten önemsemedim.bazilari gerçekten korku salmak için varlar.
10. gün.iyi kalkmıştım.ama nedense birsure sonra yine bı halsizlik bütün tıkanıklığı gözlerimde sulanma var.en can sıkıcı olan halsizlik tabiki.yasadigim durum atakmi yoksa korona in etkisimi ayırt edemiyorum.gece rüyamda annemi gördüm.ona sarılıyorum rüyamda öyle uyandım mutlu olmam gerekirken tedirgin oldum.belkide o sebepten atak yaşıyorum bilemiyorum.neden ya insan ölmüş annesini rüyasında görünce korkar.tat ve koku hala sıfır.okadar kotuku bu durum.hic birşeyin tadıni alamamak kokusunu hissedememek.tat ve kokuya razıyım şu halsizlik falan gelmese onu hiç takmıyorum.bitsin biran önce şu durum
12. Gün.dun hafif halsizlikle geçti.aksam ilk defa doğru düzgün uyuyamadım.bugun hoşaf gibiyim başıma yine sızlama gibi ağrılar giriyor.burnum açık ama sinüslerim dolu bunu hissediyorum.sanirim başımdaki bu ağrı bu yüzden.gozlerim sulu.agri kesici içtim banamsin dedi.halsizlik yine hat safhada.yollugu yıkadım elim ayağım döküldü resmen.esimde sağolsun hiç ama hiç yardımcı değil.ustelik o süper ötesi iyi.sadece tat koku kaybı var okadar.benim koku duyum azda olsa geri geldi.ama tat yok.su halsizlik gelmese çok iyi olacak ama baş ağrısı ve halsizlik geçmiyor.bu kadar gün oldu tam olarak neden duzelmedim hala eşim gibi anlamıyorum.
Evet son güne geldik.bugun 14.gun.iki gündür inanılmaz başımda sızlama ağrıları vardı.aksam sinüzit için kür yaotim papatya ile.zencefil çayı dediler içtim yok.sabah kalktım aynı sızı yine var.ayni adetim geleceği zamanki gibiydi.cok ilgincki regl oldum.halbuki daha 12 gün oldu biteli.ama geçen ay çok zor gelmişti beni çok zorlamisti.ya ilaçlar yaptı yada geçen ay sorunlu diye başladı.regl gelmesiyle baş ağrısı tamamen geçti.allahima bin şükür hafif ağrı ve sizilarla koronayi bitirdik.yarin dışarı cikabilcez.rabbim kimseye yaşatmasın .inanmayanlara da tek diyebileceğim virüsü çekince ancak anlıyor insan.asla normal bir grip değil.tat koku hala tam yok hoşçakal korona.bidaha asla uğrama bize.
Bugün üçüncü gün yitkundukca boğazıma bişey batıyor.yemek yerken su içerken olmuyor.sadece normal yutkunurken.ve ben batiyormu diye sürekli yutkunma gereksinimi duyuyorum.korona gelmiyor aklıma artık bu defada acaba girtlakta kanser var o yüzden diyorum.illaki bişey buluyorum.bogazimi rahatlatcak sürekli biseyler yiyip içiyorum ama geçmiyor.beynim bı rahat bırakmıyor beni:((((
Bayram bayram.bitti gitti.etraf hasta insanla doluydu.hic biri teste gitmemiş maske dahi takmayan gerizekalilardi.ufak evladım hasta iki gündür burun akintisi falan kaptı onlardan kesin.bende bugün geniz yanması falan var.belki evet sadece nezle olabilirler ama yinede başkasına bulasmicak diye düşünmeleri çok yanlış.kac kıs uyardım.ben gribi nezleyi daha ağır geçiren biriyim.koronayi hafif atlattım ama grip olmak en büyük kabusum.insanlara okadar kiziyorumki.ne var ya altı üstü maske takican hastaysan ya.yabire vitamin falan alıyoruz ama inşallah beni yataga düşürecek hale getirmez
Yatağa düşecek hale geldim.heryerim dökülüyor.bogazim gıcık gıcık.korona olmam imkansız normal soğuk algınlığı sanırım ama beni çaktı yatağa.
Berbat bişey yaşadığım.bogazlarim keçe gibi aşırı halsizim koronayi bir ay önce geçirmemiş olsak kesin koronayim diyeceğim.cunku TV lerde yazan korona belirtileri yaşadıklarım.bide mutasyonludur falan diye aşırı korkuyorum.nerden geldi bu ya.okadar iyiydim okadar dinamiktim korona geçtikten sonra.ne korkularım vardı nede bikkinligim.ama üç gün oldu berbat haldeyim.sanki boğazımdan ciğerime inivercek gibi hissediyorum.orda bişey var bekliyor sanki
Sabah iyi uyanmıştım.ne halsizlik nede bogazimdaki kecelik kalmamıştı.sadece burunlarim tıkalı yada akıyordu.yarim saat önce birden çöktü halsizlik sanki elim ayağım boşalıyor.dusup yigilivercem yere.kafamdan ter boşalıyor habire.butun saç tellerimin dibinden ter çıkıyor.acayip bı korku girdi öyle böyle değil sanki olucem.icim çekiliyor.her grip olduğumda yaşadığım şeyler bunlar ama beni dibe vurduruyo korkudan.herkez diyoki iki gün yattık kalktık ayağa ben neden dört gün oldu hala halsizim cokkunum.biraz hareket etsem yigilivercem sanki.allahim bir an önce bitsin bu gripmi her neyse
Tam 7 gündür dugunlerdeydik.bugun evdeyiz çok şükür.sabah uyumuşum.tam dinlenecegim evdeyim derken kahvaltı sonrasında ikinci sigaramı yaktım.sanki elim ayağım boşaldı.oyke bı halsizlik geldi.eyvah dedim bir hafta sonra yinemi hasta oluyorum.kucuk kız kolunu kırdı hastaneye falan gittik orda deltalilar vardı acaba kaptikmi ordan diyom 4 gün oldu.okadar kalabalığa girdik çıktık falan bilmiyorum.bu halsizligim neden geldi simdiya.umursamadim önce evi temizledim falan ama hep sanki bacaklarım titriyor sanki.icim bı tuhaf.onemsemesem diyorum ama olmuyo.mesela yerleri siliyorum aklım hep vücudumda acaba bacaklarım titriyorum içim nasıl derken işi bitirip kendimi yatakta buldum.uzandim kendimle kalınca daha fazla dinliyorum sanki.biktim usandım ya.insallah sadece atak geçiriyordurum şuan.hasta olmak istemiyorum:((((((((
Yaşadığım halsizlik iki gün sürdü.uc gündür iyiydim ama sabah yine başladı.ben ya atak yaşıyorum yada fiziksel bir sorun var.hersey çok iyiydi bahçeye indim domatesleri biberleri topladım kurumuş sebzeleri temizledim yukarı çıktım yine birden geldi içim titriyo elim ayağım sanki benim değil kolumu kipirdatcak halim yok.surekli gergin tedirginim.icimde tarifsiz bir korku var.surekli bacaklarımı sallıyorum.boyle olunca acayip bir sınır geliyor üstüme.sakin ol bu atak galiba desemde engel olamıyorum.hadi gel beni ne kadar korkutacaksin bakalım diyorum yinede geçmiyor.evet böyle yazınca yaşadıklarının atak olduğunu anlıyorum ama yinede korkmadan gerilmeden kendimi alikoyamiyorum.bu kadar ustuste şiddetli atakları neden yaşıyorum.regl dönemime daha bir haftadan fazla var daha.bakalim inşallah atmaktır ve beni çok sarsmadan biter gider gitsin
İki hafta sonunda tekrar giriş yapabildim foruma.oyle böyle gidiyor bir iyi bir kötü.simdide aşı derdi başladı.asi olmak istemiyorum.daha doğrusu beklemek istiyorum.ilk zaman 6 aydı koronadan sonra üç aya düştü şimdide bir aya.benim daha iki buçuk ay ancak oldu.alti ay beklekti amacım.bu acele niye.ve çevremde okadar insan var iki doz asili ve şuan ağır hastalar.aekadasin biri yoğun bakımda.asi hastalıktan tamamen korumuyor evet ama neden ozaman bu kadar agirlasacaksa insanlar asi oluyor.okul için ısrar edilmezse altı ay beklemek istiyorum.bu kadar ısrar edildiği için içimde bir tedirginlik oldu sürekli asi haberleri bu kadar ısrar edilmesi niyeki.kisinin kendi tercihine kalması gerekirdi.asidam sonra kalp krizinden ölenler felç olanlar kolu sakat kalanlar var çevrede bunları gördükçe de korkum artıyor.bilime sonuna kadar güvenen bir insanım ama bu asi beni korkutuyor içinde bir tarifsiz huzursuzluk oldu
Asi olduk bir hafta geçti üstünden.bende sadece kol ağrısı bikac gün.ama eşim iki gün halsizlik yaşadı.benim bu aralar sorunum yine bu ara çok sık kafamda anlık gel Gürler oluyor.ve gün içinde baya çok.beynim bir anda saniyelik duruyor gibi.anlik bir baş dönmesi gibi bir şey yaşıyorum.bakalim ne kadar daha sürecek.iki haftayı geçti bu var
Geçmiyor devam ediyor bu anlık baş donmeleri.saniyelik birşey.asidan kaynaklı mi bilmiyorum reglde olamıyorum.gerci çoğu arkadaşım aşıdan sonra regl sorunu yaşamış.beni aşırı etkiliyor şuan regl olamama.asiri gergin huzursuz korkuluyum.sakinlestirici bile fayda etmiyor.cok fazla etkiledi.yasadigim bu baş dönmeleri zaten korkutuyordu birde bu iyice gerilmeme neden oluyor.surekli bacak sallıyorum aklım hep oluceksin diyor.bir baş ağrısı oluyor bazen bir kalbime ağrı giriyor.tamam diyorum aşıdan dolayı pıhtı aticak biryerime diyorum.cok korkulu günler yaşıyorum yeni ev iyi gelir sandım bana ama nedense yok kötüyüm malesef
Çok şükür regl olabildim çok sarstı beni.bu anlık baş dönmeleri başladığı an geçmişti.ama arada yine oluyor.uzandigim zaman daha fazla oluyor TV izlerken özellikle.saniyelik birşey bu.o anda tamam diyorum beynim durucak içim böyle kalkıyor acayip bir heyecan oluyor o anda.ama bunların hepsi en fazla üç saniye sürüyor.
Sabah uyandım birşey yoktu.wc ye girdim birden gözümden başımın sol arkasına kadar ağrı girdi.ama öyle böyle değil.basim çıkacak sanki yerinden nasıl sizliyor.agri kesici içtim biraz geçti sonra yine başladı.insallah geçer bı tane daha aticam ağrı kesici
Ufak çocuğum hasta.koronami kaptı bilmiyorum okuldan.dun sesi değişmişti ondan öncesinde de ishali vardı.bugun burun akıntısı başladı.okuldan geldi hemen yattı.hic yapmadığı şey gündüz uyumak.korkuyorum.alerjik astımı olduğu icinde korkum daha fazla Allahım neolur birşeyler kapmış olmasın.
Berbat birgün uyandım.bugun pazar.esim yine ise gitti.en azından haftada birgün olsun yataktan erkenden çıkmak istemediğim için kalkmasın onu geçirmeye.uyaniktim halbuki.dun akşam üstü başlayan ayaklarımda ağrılarım vardı.ve tabiki bu anlık baş dönmeleri.aksam yemekten sonra aspirin attım ve yattım.bu yeni eve geçtiğimizden beri deliksiz uyuyorum.gece uyanmiyorum hiç.sabah eşim gitti sabah 8 falan uyanmak yataktan çıkmamak için direndim ama kalktım vücudum nasıl ağır başımda öyle.icim sallanıyor sanki bacaklarım beni tasiyamiyor.icimde kocaman bir korku.sakin ol desemde olamıyorum.bu üstümdeki ağırlık baş dönmeleri iyice korkutuyor.sali gün misafir gelicek okuldan kizlar.onumu panik yapıyorum yapacağım şeyler aklıma geldikçe dahada halsizlik çöküyor üstüme.ne zaman misafir gelicek olsa zaten böyle oluyorum herşey çok büyüyor gözümde.alti üstü börek çörek yapicam ama zor geliyor.ufak çocuğum daha iyi baya iyi hemde.belkide ona panik yaptım.ama bu üstümdeki ağırlık beni zorluyor.boyle zamanlarda sigara içmeye bile korkuyorum nedense.bu baş dönmeleri de bu kadar uzun sürdüğü için biraz endişeliyim.gecti diyorum birden anlık yine dönüyor basım.bazen arkaarkaya oluyor.neden böyle neden.tam iyi olamıyorum.sakinkestirici atmaya bile korkuyorum böyle zamanlarda.ya ters etki yaparsa diye.suan acayip çok işim var.ve benim içinde kocaman bir korku var ve herşey zoruma gidiyor.
Çok yoğun bir güne uyandım.sabah 5 de kalktım.dun başladı yine sanki genizlerim yanıyor bir halsizlik vargibi.hamen vitamin aldım.kalabalik bir arkadaş grubunu ağırladım sabahtan.cok stres yaptım.yeni gittiler ama ben hala genizlerimi yokluyorum.surekli yutkunuyorum acaba ağrı yanma varmı diye.koronada geçirdim ama bu grip olma düşüncesi beni çok korkutuyor.ya bu defa daha şiddetli yakalanirsam diye tedirgin oluyorum bitsin artık şu korona belasida bitsin
Malesefki 4 gündür hastayım.ayakta geçiriyorum çok şükür burunlarim çok tıkalı bazen öyle bir akmaya basliyorki durmuyor.geceleri özellikle çok tikaniyorum.vitaminler sayesinde sanırım böyle hafif geçiriyorum.ben normalde grip olsam halsızlıkten dökülür günlerce yatak yorgan yatardim.bakalim ne zaman duzelicem.
Burun akmam anca üç gün önce bitti artık.ama bir saat önce öyle bir üşüme geldiki hemen yatağa attım kendimi.biz sobaya aliskiniz.kaloriferler ne zaman yanacak Allah bilir.boyle şey olurmu.insallah yeni bir hastalık gelmiyordur.cok üşüyorum
Üç hafta olmuş sevgili günlük sana yazmayalı.zorlu geçiyor baya günler.uc senelik dostluklarım bitti beni öyle bir disladilarki ben hala ne olduğunu anlamış değilim.insan bir başka arkadaş bulunca bir diğerini birakirmi.insanlar bu kadar mı şerefsiz olur.bu durum beni öyle bir mutsuz ettiki günlerdir içimde kocaman bir nefret.bana gelecek olursak hayatım bu ara okullarda geçiyor.sinava git gel falan yorgunum ya.bes gün regl oldum ikinci gün bir ağrısı yine akıllara sığmaz.sanki sol gözümden başlıyor tepem delinecek sanki.aksamlari dahada artıyor.agri kesici alınca geçiyor gün içinde hafifçe hissetsemde akşam çok ağrıyor şuan bile sanki delinecek gibi.herzaman regl zamanı en fazla iki gün ağrı olur ağrı kesici alınca geçerdi.bu defa kacgun oldu gecmiyor.simdi tabiki ben diyorum ki acaba damarmi tıkandı yoksa pıhtı falanmi atacak acaba beynimde tumormu var acaba diye diye kendimi yiyorum.zaten diğer konulara canım çok sıkılıyor bide bu ağrılar olunca ben benlikten cikiyorum.oyle tuhafki burnumu yukarı doğru oynayınca bile kafama ağrı girip çıkıyor.benim bir seyimde normal olmayacakmi ya.diger içime attigim şeyleri diğer gün yazacağım.si.di yine bir ağrı kesici alip yatayım yoksa bu ağrıyla kafamda kurup kurup korkacagim.
Akşam yazdıktan sonra sekiz gibi uyuyakalmisim.gece dörtte uyandım yutkundugum an bogazlarim nasıl battı.zorla uyumaya devam ettim.sabah kalktım hep yutkundum arada batıyordu.hemen propolis dut şurubu zencefilli bal falan yedim.bide çinko attım.pazara çıktım.geldim şimdi sanki ben ben değilim yine üstümde bı halsizlik falan içim çekiliyor sanki.dikkat ettim çinko alınca böyle olmuyordum ama geçen defada bu defada attigimda beni bu şekilde sarsıyor neden acaba.insallah hasta olmam.okullarda çok vaka var çocuklar taşıyacak diye tedirginim.
Evet belli oldu benim bu kadar hasta olmamın sebebi çocuklarımıs.iki senedir okul yoktu bende hasta olmuyordum.okul açılmalı iki ay oldu ben ikinci defa hastayım.ufak yine hasta geldi okuldan cuma gün.yaklasma bana dedikçe olmadı.bana geçirdi.uc gündür geniz yanmam vardı dün akşam burnularim tıkandı.akmiyor ne yaptıysam.tuzlu su basıyorum papatya bugusuna duruyorum açılmıyor.vitaminlerde az kaldı.hele c vit bir tane kalmış.cok pahalı vitaminlerde.cok şükür çok az bir haksızlığın var.onuda bol su içerek ve vitaminlerle geçiştirmeye çalışıyorum.ama ogrendimki kimseyi kinamayacaksin.ablam sürekli hasta oluyor her ay nerdeyse bende arkasından söyledim bak başıma geldi.gecen ayki gibi burnum şöyle şakir şakır aksa ama akmıyor ve bende acaba gripmi koronami diye tedirgin oluyorum.insallah bu şekilde biter gider.
Valla kötüyüm.hicte geçen ayki gibi hafif geçmiyor bidefa.burunlarim bazen deli gibi akıyor bazen fena tıkalı.bazen hapsuruk atağı geliyor arka arkaya olmaz böyle bişey.gecen ay halsizlik falan yoktu ama bu defa biraz sarsıyor beni.gecen ay vitaminler sayesinde ayakta geçirdim sandım ama yine aynılarını kullanıyorum bu defa kötüyüm.cocuk toparladı ben kötüyüm.oksuruk yok boğaz ağrım ateşim vücut ağrım yok ama halimde yok.ya ne güzel vücudum artık dirençli gribi nezleyi hafif geçiriyom derken bu defa sarayı beni.yazinda oldum böyle ama ozaman çok fena halsizdim.bu defa okadar olmasam da beni yatırıyor.sana yazıyorum ki daha sonra yaşadıgim zaman bak aynisiymis diye biliyorum.ara tatil için ne çok planım vardı halbuki ne oldu.
Aynı tikaniklikla dev ediyor hastalık.bazen fena halsizleniyorum.ustune eşimde hasta oldu.o benden fena geçirir hastalığı astımı olduğu için.burunlari yanmaya başlar başlamaz öksürükte geldi.ya valla kabusumuz oldu artık şu hastalık.biz ya sirinden bı hastalık kaptik ben evdekilere geçirdim yada çocuk okuldan getirdi bişey.neolur çabucak bitsin gitsin bu hastalık.bugun üçüncü gun
Hafta sonuna kadar baya toparladım.arada burun tıkanır gibi falan oluyor.esim de baya iyi.bugun sabah iyandim hayda yine genizlerim yanıyor.allahim dedim sanırım nezlenin üstüne korona kaptım şimdi.nasil bir korku nasıl bir korku hemen binlik c vit attım.burnuma tuzlu su bastım falan.gune gittim.oafam biraz dağıldı gibi oldu ama hep arada kendimi dinledim.sirtlarim agriyormu usumemi geliyor genizlerim yanıyor falan diye dinledim durdum kendimi.ya rabbim bı gram aklım var onunda bu korona yüzünden kaybedez.hadi ben panik atakliyim ama normal insanlarda böyle korkuyo.ama bazilarinada bakiyom hiç iplemiyor hastalığı.maskesiz falan heryere girip çıkıyor.ben bosladigim an hastalık geliyor.yeter valla billa bıktım koronadan ya.tamam geçirdim ama bidaha yakalanır ya daha kotu olursam bu defa diye düşünüp korkuyorum.ya sabir
Arkadaşlarla olan soğukluk biraz biraz geçmeye başladı.ama hala aramızda bir mesafe var.bugun rukisi sınava götürdüm.sonra bize geldik çıkarken onunla yürüdüm markete kadar.o esnada sağ sırt yanıma sancı gibi bişey girdi.ilk başta takmadım.ama nolduysa sonra ara ara bu sancı gibi şeyi çektiğim aklıma geldi.bu defa sanciyi sürekli ve daha belirgin hissetmeye başladım.hemen sakinleştirici aldım.acaba hazmı sıkıştı dedim.ama yok.kac saat geçti geçmiyor.kolumu kaldırıp indirince sağ tarafa doru eğilince daha fazla ağrıyor kasılıyor orası.ama hareket ettirmeden bile ağrıyı hissediyorum.bazen o bölgeye kramp girer onun sürekli hafif şiddette olanı gibi.bazen ağrı sağ karın boşluğuna kadar geliyor.bobrek tarafı değil karaciğer tarafı değil nedir şimdi bu.
Valla anlamadım gitti.nedir şimdi bu sancı.aksam baya fenaydı.tedirgin korkulu geçti.bobregim değil yukardan inen sırt kasımın alt kısmı sanki.oynatinca daha fazla oluyor sancı.kas kasilmis olsa şimdiye rahatlatdi.cok sıcak duş aldım akşam masaj yaptım sıcak suyla falan hiç geçme yok.aklima herzamanki gibi bin tane kötü hastalık geliyor.nasip bir illet bu anksiyete belası.ufacik şeyleri dev yapıyorum beynimde.insallah bişey yoktur.babamda böbrek hastasıydı oyuzden tedirginim aslında ama bobregimde değil aman ne bileyim ya kafamda deli sorular yine.
Geçer gibi oluyor ağrı ama yok.oynatmadanda hissediyorum artık.ama sanki sırt Kasım.yani böbreğin olduğu yer değil.aman agrirsan ağrı umrumda değil diyorum ağrı oldukça bende bin tane soru.cok enteresan ki benim bir ağrım olduğunda ağrı orda kalmıyor.karnimmi ağrıyor mesela ağrı kasiklarima bacaklarıma mideme bile vuruyor.nedense hep bı yerde olmuyor.simdide öyle.once yan sırtta başlayan ağrı karnımın sağ tarafında da oluyor.bobrekmi diyorum bağırsak kanserini diyorum karaciğerini diyorum diyorum diyorum.korkuyorum ya.bitun hayat enerjimi somurdu bu ağrı yine.aklim hep ağrıyan yerde.biran aklımdan çıkmıyor.evet daha öncede ağrılar yaşadım ama bunu evdekilere yansıtmiyot kendi içimde yaşıyordum.bu defa engel olamıyorum.agri olduğu için yine aşırı sinirli ve tahammülsüzum.hersey batıyor herşey.ya Allah kahretsin ya korkmaktan bıktım yeminle.
Ağrılar önceki kadar değil.ara ara.sirt kasimdaki geçti sanki.ama karnımın sağ alt tarafı hala arada ağrıyor.ben tabi yine bağırsak kanseri ilk aklıma gelen.yada başka yerimde bişey var oraya sıçradı falan diye seneryolar yazıyorum.bugun regl oldum.ondanmidir bilmem aşırı bir mutsuzluk içindeyim.asiri hemde.hicbisey yapmak istemiyorum.hep aklımda olumsuzluk ümitsizlik.ha birde çok tuhaf bişey oldu.sag dirseğim akşam böyle kaşınır gibi değişik bişey oldu.sanki ordaki deri geriliyor gibiydi.biraz takar gibi oldum sonra unuttum.az önce yine olmaya başladı.boyle ağrı değil kaşıntı değil işte anlatabilecek birşeyde bulamıyorum.boyle tuhaf şeyler yaşayınca özellikle ağrı falan ben aşırı mutsuz hayattan kopmuş herşey ters heran kötü bişey olucak hissi geliyor.hava biz gibi soğudu.kısı sevmem zaten.bana hep kötü şeyler olucak hissiyatı yaratıyor.annemler kışın olduğu için heralde.bilemiyorum ya bugün çok mutsuzum karamsarim.icim bomboş ama bı okadarda korku dolu
Yoğun koşturmacali korkulu mutsuz birgunu bitirdim.sabahtan yoğundu yine kızlar geldi kahveye.sonrasinda pazar falan.esimle biraz gerginiz.o işteyken özlüyorum akşam eve gelince sinirime dokunuyor her söylediği yaptığı.yine herzamanki gibi kendimi dinlemelerin devam tabiki.sirt ağrım varmı yutkunmada sorun varmı derken hooooppp yutkunurken ağrı oldu birden.hemen gargara yaptım karadut şurubu içtim.ama bu dağa hayretki sağ bademcigim batıyor.lanet okumaktan bıktım su koronaya.yakalandim ama yinede korkum geçmiyor.enistemi kaybettik biray olması daha koronadan.etrafta çok vaka var.aman yaaa yeminle bıktım.etimle kemigimle korkmaktan tiksiniyorum artık.yattim uyucam sabaha herşey çok güzel olsun inşallah.
Okadar yoğun bir hafta gectiki.okul sorunları falan çok yoruldum.aksam yılbaşıydi.hazirlik falan dün gün boyu hiç oturmadim.gec yattık.ufak çocuk sabah karşı kusmaya başladı.oglene kadar aralıklı devam etti.oglen sonra ateşte gelince Dr goturduk.serum yapıp gönderdiler.ama çocuk eve gelince yine ateşlendi.tistis titreyerek uyuyor hep.atesi yüksek.bundan dolayimidir nedir benim içim sallanmaya başladı.boyle bı halsizlik geliyo gidiyo.elim ayağım titriyo sanki.ya atak yaşıyorum yada banada bı hastalık geliyor diye düşünüyorum.vitamin aldım ama hiç biseye yaramadı.sakinlestirici almaya korkuyorum.iyiyuo kalırsam çocuk ya daha ateslenirse diye.ya valla iyi giden bir haftada nin arkasından yoğun bir hafta ve hastanede başlayan yılın ilk günü.ne güzel be.
Şükür forum açılmış.berbat ötesi bir hafta geçiriyorum.gecem pazar akşamı hiç uyuyamadım.pazartesi uyandım ve inanılmaz bir baş ağrısı.regl zamanı değil.hatta bu defa regl zamanı hiç ağrımadı heralde ondan dedim.ogun önemsemedim.butun gün ağrıyla geçti.aksama doğru gözüme kadar vurmaya başladı ağrı.erkenden yattım.uyursam geçer dedim.sali uyandım ağrı hala var.basimin tepasinin iki yani sadece.baska yerde yok ağrı.agri kesici aldım geçti.ilacin etkisi azalınca yine başladı.ya kabus gibi tam 6 gün oldu geçmiyor ağrı.surekli kafamı kitlatma gereksinimi duyuyorum.bide saç diplerim okadar agriyorki saçlarımı karıştırınca.boyle saçınız çok toplu kalınca açınca sızlar aynı öyle.bu durumda geçmiyor.sicak bir duş alınca biraz geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor.izdirap çekiyorum ya günlerdir bu ağrıdan.bugun ağrı kesicide fayda etmedi.cik hafifledi ama tam olarak geçmiyor.asiri gergin olduğumu hissediyorum.surekli kendimi ve başımı kastigimi fark ettim.ama bu ağrı günlerce gecmemezlik yapmaması lazımdı.agri kesici alır en fazla iki günde geçerdi önceden.hayat kalitem 0.surekli ağrı var sürekli.allahim ne olur geçsin ne olur.berbat durumdayım agridan
İlginç bir şekilde pazar gün pat diye kesildi ağrı.carsambaya kadar üç gün hiç olmadı.ama dün yine hafiften başladı.bazen sol tepe kısmı bazen sağ tepe.bir nokta sadece.dun çok fazla dışarda soğukta kaldım eve gelince olmaya başladı.soguktan olsa bu kadar uzun sürmez.bir hafta çok zorladı beni.insallah bu defa yine kronik hale gelmez hafiften hissediyorum bu şekilde biter gider.ben gerginlikten dolunaydan soğuktan ötürü diye düşündüm.gecip de tekrar başlayınca anladım dolunaydan değil.sac koklerimdeki acı geçince geçti aslında agrida.ama bu defa saç koklerim agrimiyor yinede hafiften ağrı var.yine sürekli başımı kitlatma isteği.neden bu şekildeyim çözemiyorum.artok çok şükür eskisi kadar korku gelmiyor ağrı yasayinca ama hayat kalitem düşüyor.mutsuz umutsuz oluyorum.
Neden forum yine ulaşılmaz haldeki.
Ağrılar arada devam ediyor.ama budefa daha kotu bı sorun var.regl gecikti ve büyük ihtimal hamileyim.ara kanamalar var.sicak su torbaai koyuyorum sipliyorum falan ama yok sokulmuyor.daha öncede bı tane aldirmistim.tekrar aynı şeyi yaşayacağım için çok tedirginim.narkoz almak istemiyorum.cok korkuyorum uyanamamaktan.gelmiyor lanet olası kanama gelmiyor.cok kötüyüm.psikolojik olarak yaşayacağım dert ayrı fiziksel çekeceğim acı ayrı maddi olarak hele çok para.bu günahı yaşamak çok ayrı dert.neden ya neden bu yaşta olacak ismi bu ya.
Hamilemiydim değilmişim bilmiyorum.test negatif çıktı.ama regl kanamaları çok acayipti.7 sinde başlayıp 11 nde bitti az bulaş yalaş biseydi.dun yine geldi 18.bu sefer yoğun gelmesi gerektigi gibi.ama 16 gün acayip bir sistit yaşadım Dr gittim ilaç verdi geçmedi daha kötü oldum.tekrar gittim Dr grevde yok.eczaci ya anlattım o bana cipro adında bir antibiyotik verdi.allahim dünyam döndü.nasil bir tat bozukluğu ağzım zehir gibioldu ama işe yaradı bütün ağrı falan geçti.iki doz kullanabildim.sonrasindada sabahına regl başladı.bilemiyorum ne yaşadım.korona olduğumda da aynı olmuştu.neyse çok şükür o geçti.sabah kalktım bişey yok.ama zaman gectikte boğazım keçe gibi.acima ağrı yok.sadece kecelik var böyle çok tahriş olmuş yada çok sigara içince olduğu gibi.dayandim vitaminlere bitkilere bakalım inşallah sadece sigara tahrisidir geçer aksama kadar.
Berbat haldeyim.bu saat oldu daha gözümü yeni açtım.bogazimdaki tahrislik akşama doğru daha fazlalaştı.ictigim okadar şey hiç işe yaramadı sankiya.aksam erkenden uyuyup kalmışım.gece ikide uyandım ama berbat haldeyim.nasil bir üşüme okadar kotuydumya.kus gibi cirpindim.sabaha karşı sızıp kalmışım.uyandim kan ter içinde.biraz acilmisim.ama hala yatıyorum.halsiz değilim ama halsiz gibiyim.agrim yok ama kollarım bacaklarım ağrıyor gibi.sanirim gece usutken çok sıktım kendimi et kesmesi gibi çünkü.bogazim hala hafif keçe gibi.burun akıntısı öksürük yok.ama mal gibi yatıyorum.nerden geldi bu hastalık bilmiyorum.evde benden başka kimsede yok ben kaptım bı yerden ama nerden.cabuk geçsin ayaklanayim.cocuklar perişan.
Dün bütün günü yatarak geçirdim.sabah mecbur çocuk okula gidecek kalktım.esim sağolsun hiç destek olmaz böyle zamanlarda.iki gündür okadar çok yattimki sirtlarim ağrıyor.sabah sağlık ocağına gittim.dr baktı bogazlarin okadar kötü değil dedi.antibiyotige gerek yok dedi.ama çok berbat boğazlarım.dun acayip halsizim.bugun çok şükür dünkü kadar değilim.anlamiyorum vitaminler neden işe yaramıyor.heleki propolis.ozellikle boğaz için birebirdir.ama etki etmedi.nerden geldi bu hastalık anlamadım.biran önce bitsin gitsin.ama asla bidaha kalabalık ortamlara girmicem girsemde maskemi asla cikarmicam.tepetaklak etti beni ya.ilk köye kactigimizda nerdeyse birseneyi gecik hiç hasta olmamıştım.ama kimseyle de gorusmemistim.tekrar şehre inince herşey başladı.gerci baharı düşünüyorum kimseyle görüşmüyor ama yinede hasta oluyor.yarin inşallah daha oldum diye yazacağım.
Daha iyiyim diye yazamıyorum malesef dün oksurmekten mahvoldum.vitaminleri düzenli almama rağmen düzelme yok.ne güzel halsizlik yok derken bugün halsizlik vurdu akşam günlük bugusu yapıp öyle yattım o biraz oksurugumu kesti.burunlarimda tıkandı akşam.eroen uyuduğum için erken uyanıyorum.sabah 5 gibi uyandım oh ne güzel acilmisim dedim.bogazim gevşemiş burunlarim biraz açılmış bedenim sanki biraz rahatlamıştı.erken deyip yataktan çıkmadım oyalandim.yedi oldu yataktan kalktım nasıl bir halsizlik çöktü bacaklarım titriyor.bi defa beni fena sarstı.korkmayayim diyorum ama ya kötüye gidersem diye düşünüyorum.korku artıyor.halsizlik olunca korku artıyor halsizlik azalınca korku azalıyor.ya dedimki ne güzel aferin sana bak ayakta geciriceksin yine.en fazla bigun yattın.ama yok ben neyi iyi düşünsem beynim tersini yapıyor bana.insqllqh dahada kötüye gitmem.