[SIZE="4"]ben hiç aşık olmadım ki
kim okuyacak ?[/SIZE]:p
Printable View
[SIZE="4"]ben hiç aşık olmadım ki
kim okuyacak ?[/SIZE]:p
O eskidendi, çook çok eskiden vardı o tam 12 ay önce ama arttık o yok, hatta hiç olmamış gibi yok.
Okusa ne okumasa ne, zaten oda biliyor arttık kalbimde olmadığını.
nasılsın pınar . yine buluştuk.
biliyorum benden nefret ediyorsun ama herşey senin iyiliğin içindi.gerçi artık biliyorsun yıllar sonra.anladın ama ne fayda o zaman bunu görmeliydin.arkamdan ağlamamalıydın.artık herşeyi biliyorsun mademki okuyorsun..
yabunu kopyalsam çıkış alsam göndersemmi. mektupmu yazssam msnine süprüzmi yapsam. zaman geçirme oyunu süresi doldu..:D
durusun, bakisin, 2 tatli sozun yetiyor be guzel insan. nerden ciktin sen boyle:)
Bir gün hayatıma ihtiyacın olursa gel ve al onu...
Allaha binlerce şükür ki sabrım tükenmeden hastalık tükendi. Bir ömür sürse de dayanırdım gibi geliyor ama zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ve seni çok seviyorum. şarkı da da dendiği gibi... Kalbin ömürlük bende emanet
Biliyorum hayat seni yordu,belki de umudunu yitirmek üzeresin ve ben yanında olamıyorum.Oysa ne cok isterdim yanında olmak,seni dinlemek belki de sesizliğinle sohbet edebilmek...
Zekı muren çalınca gelıyorsun aklıma, senı gorurum belkı dıye bakıyorum dedıgın cafenın ordan gecerken gelıyyorsun aklıma, mutlu bır cıft gorunce gelıyorsun aklıma... Artık nedenler, nıyeler bıttı, her sey gerıde kaldı... Sımdı farkedeıyorum kı boyle olması en dogrusuydu, sevme kabılıyetıme mal oldun, yıllarıma mal oldu, bu kadarı yeterdı... bitti ve gitti, sadece hatırla ama sakın gerı donme!
yakın dursam yanıyorum, uzak dursam donuyorum.:/
Savaşı kazanmanın en kolay olu onu kaybetmektir.
Benden nefret etmeni isterdim, belki biraz daha işimi kolaylaştırırdı.
Bugüne kadar yaşadıklarımın ve şuanki ruh halimin sorumlusu sen olsanda, bana yaşattıklarını hatırladıkça senden nefret etsemde içimde bi yerlerde hala seni özlüyorum ve hala seni bekliyorum.. Herkesten çok farklıydın benim için..
keşke, keşkee diyorum. işte bu noktada boğazımda düğümleniyor söylemek istediğim ama söyleyemediğim şey.
Sana fazla değer verdim şimdi anlıyorum..Karşılığını alabilseydim daha fazlasını da verebilirdim.Üzgünüm bunu sen istedin. Sana verdiğim değer bana verdiğin değer olacak..
İlginçtirki bütün sevdiklerime içimden ne geliyorsa söyledim, hiç keşkelerim veya şunuda söylüyeyim dediğim olmadı, bu yüzden çok mutluyum, nefret ettiklerime ise hiç bir şey söylemedim ve kelimelerimi zayii etmedim, bu yüzdende çok mutluyum :)
Yolu kapatma hadi bye bye!!!
Eger birgun ofke, kin, ve korku gibi duygulari tam anlamda kenara biraka bilirsem.. iste o gun karsina cikan ben olucam bundan emin ol!
değdi mi herşeye???
Çok özleyeceğim seni.
Umarım hayatımın içine s.çtığınız nedenler sizin yararınıza olmuştur, boşa gitse daha fazla üzülürdüm çünkü.
böyle olsun istemezdim =(
Yazik, baska sey soyliyemiyorum gercekten yazik!
kendimi unutturmak zorundayım.:/ ikimiz için en doğru olanı bu olacak çünkü. hatta benden nefret etmen seni rahatlatacak.
Canın cehenneme demek isterdim.
Biliyorum, sorununuz benimle degil, vicdanlarinizla..Ruhunuzu arindirmak adina canimi yakmaya cali$iyorsunuz..Size kotu bir haberim var;size ragmen ben yine gucluyum....
çok üzgünüm gerçekten cok.
Eğer günün birinde senden soğur ve benden nefret etmeni sağlıyor ve kendimden tiksindiriyorsam.Bil ki artık kendimden vazgeçmişim demektir.ve benim için umutlar bitmiş demektir.
saplantımı gerçekten unutamamakmı bilmiyorum. yarın müsaitim yüzyüze knuşalım derken neyi ima ettiğini düşünmekten nefret ediyorum. tbiki gelmicem. gelirsem sarılmaktan korkuyorum. sölediklerimi yutmaktan..
1.kişiye: Allah cezanı versin niye sevdim neden değer veriyorum hala yerin ayrı derdim.Keşke sende beni sevebilseydin
2.kişiye:Ömrümü yedin.
3.kişiye:Bi şans.....
4.kişiy...........
yani bu diyelim ki okuyor kısmına o kadar yazacaklarım dolu ki .Şunu anlıyorum meğer ben kimseye bişi demiyormuşum.
Keske forumlarla hic tanismamis olsaydim.
Sagol ablacim bende seni tanidim icin mutluyum.ama yiprandim baya bazi durumlar icin.yillarini veriyorsun bi insana bazen. tek bir cumlede o insanla butùn bagini kopariosun. bu yuzden diyorum hep. bazi durumlar icin hic baslamamak mi gerek.
ben başta kendimi ve hayatta tek dayanağı ben olan annemi hayal kırıklığına uğrattığım için çok mutsuzum.
sonra tüm çok sevgili akrabalarım her anlamda köstek olan sevgili anamın ve babamın çok zaatı muhterem kardeşleri sizlere derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve allah benim üzüldüğüm sıkıldığım günlerin onda birini versin diliyorum.
tek tesellim seni mutlu olacağına olan inancım. benim için pek değişen birşey olmadı. umutsuzluğuma kaldığım yerden devam ederim herhalde. yada devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum ya.
Kalbim bazen adın gibi iki hece atıyor...
Bazen ise sen ve ben diye...
Kalbimi sana verdim ona iyi bak çünkü içinde sen varsın...
I Will Always Love You! <3
Asla böylesine çekip gitmelerimden gurur duymadım. Sanki hiç yokmuşsunuz ve yokmuşum gibi davranmaktan hiç hoşlanmadım. Şunu bilmenizi isterim ki, ben hep gitmeye mecbur kaldım. Pişman değilim, yine de deli gibi özledim.. Sohbetlerinizin, içtenliğinizin ve sevginizin eksikliği zaman geçtikçe tokat gibi çarptı yüzüme, olsun.. Tek dileğim mutlu olun, evlenin yuva kurun, sevgiye aşka doyun ve benim nefes aldığımı unutun :)
Kalbimi öylesine kırdın ki şuan paramparça =(