ne kadar uzun zaman oldu. eskiden kimse kaldı mı?
Printable View
ne kadar uzun zaman oldu. eskiden kimse kaldı mı?
Allahım yaşatma kimseye yaşatma.cok dikkat edin okuyan kim varsa geldimi gitmiyor hastalık.dun ara ara gelen halsizlik atakları bugün kalktigimdan beri var.ve çok şiddetli.biraz ayağa kalksam yere vuruyor.sirt ağrısı var bugünde karın ağrım devam ediyor.ama halsizlik ne lanet şey geçmiyor.dunyanin vitaminini almama rağmen geçmiyor.tweterda okuyorum yaşayanlar hep böyle.allahim nerden buldu beni bu nerden.hayatim zindan oldu 12. Gün bugün.oksuruk az bişey ama arada gelen ağrılar ve bitiren bı halsizlik.bedenim benim değil gibi okadar halsizki hissetmiyorum sanki.allahim sen yardım et
Hala yatiyorum dünden beri inanılmaz halsizim sabah ishal gittim yinede karındaki burulmalar gitmedi.insanligimdan çıktım bu hastalıkla.yazilanlari okuyorum yakalananların yorumları çok kötü.ve ben daha cekeceksem 13.gundeyim.insanlar birayı gecik yaşıyorlar bu hastalığı.ama ben Ekim'de oldugumdada baya uzun sürdü nerdeyse biraya yakin.ama bu şekilde değildi arada burun tikaniyor arada öksürük geliyor ama bu şekilde haksızlığı bikac gun çektim bitmişti.bu çok farklı çok sanki ruhunu teslim etmeme bikac saniye kalmiscasina bı halsizlik kopmusluk.allahim bitir su hastaligi ne olur yoruldum
Yazali bir saat oldu ama ben iyice kotulestim.elim ayağım titriyor okadar halsizimki içim sallanıyor.ayaga kalkamıyorum.kalkinca yigiliyordum duvara yapıştım kaldım.cok berbat durumdayım neden böyle oldum ben iyiye gitmiyorum.sadece karın ağrım ve halsizligim var.diher hepsi geçti ama bu halsizlik Allahım sanırım bu defa olucem ya.bu nasıl bişey nasıl.
4 gün önce yazabilmisim.ogun okadar kotudumki dedim ölüyorum galiba.cok şükür baya toparladım.aka akabinde ishal iyice başladı yani bütün gün değil ama sabahları yoğundu.dunden beri durdu.aka hala arada halsizlik ve baş ağrısı var.tam olarak geçmiş değil salgın.bas donmeside eklendi bugün.kafam sisli gibi.ucuncu haftaya giricem hastalikta ne zaman duzelicez diye bekliyorum.
Halsizlik ishal falan tamamen bitti öksürük arada okadar.iki gündür yine menüsküs ağrı yapıyor.bandaj taktım ama baya zorluyor.ara tatile girdik çocuklar evde bu saat oldu anca kahvaltı yapıyoruz.tuhaf bir dönem geçirdim bununla kalsın bitmiş olsun.regl gelmesi gerekiyor hala yok bakalım onu bekliyorum
Buraya yazdıktan hemen sonra genizlerimde yanma başladı yine.allah bu nasıl şey ya.tekrarmi başlıyor hastalık.gozlerim falan sulanıyor üşüme geliyor arada.insallah düşündüğüm gibi olmaz
Geniz akıntısı da fazla.offff offff
Baya baya hastalık geri geldi.burunkarim tıkandı arada akıyor.sirt ağrım var.hapsurmak geliyor.ya bu nasıl şey ya.bir hafta bile olmadı iyileseli ya.oksurugum geçmemişti bile.bas ağrım halsizligim arada gelip giderken şimdi bu nerden cikti.bakalim dayandım vitaminlere bitki çayları ya.pes diyorum başkada bişey demiyorum.yuh yani yuh
Eni konu hastayım ben yine ya.oyle fena tikandim bu sefer.burunlarim tıkalı akiyo gibi.sabah aile hekimine gittim.bikac ilaç yazdı gönderdi.normal dedi.anlamadim ya insan nasıl bukadar hasta olur.bakalim bu defa nasıl seyredicek hastalik
Hoşaf gibiyim ya.perte çıktım yine bune böyle.bir ayı buluyor hastalık geri başlıyor diyorlardı inanmıyordum.suan tipik grip versiyonunu yaşıyorum.her yerim tıkalı.allahtan öksürük yok.cok fazlada halsizlik yok.yatiyorum ama kalkamicak kadar değilim sukurki.burunlarim yara oldu silmekten ağzım kupkuru ağızdan nefes almaktan.arada baş ve sırt ağrısı geliyor okadar.ara tatil gitti güme yine.gerci havada buz gibi buz.en iyisi ev.biran önce bitsin