-
Dün öğlen başlayan vücut ağrılarım var.okadar ilgincki geziyor bedenimde sırtım kollarım bacaklarım basım ataklarima bile vuruyor.bogazimda sigara içerken tahrislik var sadece.atesim var gibi olcuyorum yok.ama heryerim ağrıyor.bu nasıl bir hastalik.grip gibiyim ama değil gibiyim.allahim yeni yıla hasta girmek istemiyorum.o içerdeki kabarcikta duruyor zaten.aksam okadar terlemisimki su icindeydim.usume var ağrı var.aksam bardak tutturduk sırtıma ama işe yaramadı.gecmiyor ya.heryerim agriyor
-
Böyle bı ağrı yok.hic uyutmadi gece.okadar agriyorki heryerim.oksurukte iyice arttti.ama bu ağrılar çok fena.ilk defa böyle bir gribe yakalaniyorum .Allahım çok acı çekiyorum
-
Yeni yılın ilk günü.ben acayip bir sıkıntıyla uyandım.dun öğlen Dr gittik mecbur çok ağrım vardı Dr serum taktı antibiyotik falan verdi.biraz işe yaradı akşam ağrılarım hafifledi biraz bogazimdaki kecelik geçti.gece 12 geçince hemen evin kapısını açıp Allahım uzerimdeki herseyide alıp dışarı atıyorum dedim.ama sabah aşırı bu sıkıntıyla uyandım.ben 2023 son üç ayinda mahvoldum.sene bitince rahatladım diye düşündüm hep ama bu sıkıntıyla uyanınca hüsrana uğradım.ordaki o minik sivilce gibi şey hala duruyor.herkez uyuyor daha evde salona geçtim koltuğa uzandım şimdi ama sanki içim çekiliyor aşırı halsizlik var gibi.ya atak geldi yada gripten bilemiyorum.hic halim yok.yildim bezdim yeminle.bi dogrulamadim.hadi bakalım 2024 neler getireceksin bana insanlığa.herseyin düzelmesi dileğim.
-
Boğazdaki kecelik geçti öksürük arada devam ama şiddetli oluyor.agrilarda eh işte.sabah geniz yanmasıyla uyandım.bu nebicim iş anlamadım.tam tersi seyir halinde hastalık.once genizden gelir halbuki.ordaki batma ve minik şişlik devam.yeni yıl valla bütün ümidim sendeydi hüsran olma bana
-
Allahım bu nasıl hastalık ya.hergun farklı biseyle uyaniyorum.sabah nefes darlığı eklendi gogsum sırtımda ağrıyor.gece günlük sakızı yapmıştım oysa göğsüme.agrilar hala var.oksururken sanki boğazım yirtilacak.antibiyotik neden ise yaramiyorki.sadece boğazdaki keceligi aldı.oksuruk ve balgama ağrılara etki etmiyor.ustune regl başladı sabah.biran önce bitsin bu hastalık.nasil şey anlamadım.bu defa öyle deli gibi halsiz yapmıyor ama ağrılar ve öksürük mahvediyor
-
Geçmiyor ya.asiri halsizlik eklendi bugünde.sabah iyi uyandım sonrasında birazcık hareket edince halsizlik başladı.gercekten acayip bı hastalık surunduruyor resmen.kolum bacaklarım benim değil gibi okadar mecalsiz.icim ellerim titriyor.twetera giriyorum herhes salgindan bahsediyor.bugun 5.gun hiç iyileşme yok.iyi gibi hissetsem hemen kötü olmaya başlıyorum ama yaşayan herjez aynıymış.bunu okuyan kim varsa çok dikkat edin
-
Sabah yine iyi uyandım ama sonrasında yine hemen halsizlik başladı.son doz antibiyotik bitti sabah.agrilar arada çoğalıyor bitiyor ama bu halsizlik çok acayip.gervi ben her grip oldugumda böyle oluyorum neden.ya atak geliyor yada bagisikligim çok düşük.ama aldığım vitaminler dengelemesi gerekiyor olmuyor.ben önceden çok ağır griplee yaşardım ve yinede ayakta olurdum.ne zamanki Erkan gripten oldu seneler önce sanırım ozaman başladı bu bende.cok tuhaf bişey.okadar mecalsizimki ayağa kalkınca yigilicam yere okadar.allahim bitsin artık 6 gündür Sürünüyorum resmen.
-
Dün baya toparlamay başladım halsizlik konusunda ama bu defa karın ve baş agrisi eklendi.karnima bıçaklar batıyor basimada öyle.ishal değilim ama kaç defa wc giriyorum yinede rahatlayamiyorum.basimin arkasından bir ağrı saplaniyor gözümden çıkıyor.ya ben böyle bı hastalık görmedim.ha bide yine orda ameliyat yerinde arada ağrılar başladı.yav valla etimle kemigimle tiksindim şu son 3 aydan ya.bu nedir nedir
-
Tam olarak iyilesmedim.halsizlik hala var.bas ağrısı geçti gibi uyanınca.karin ağrım arada geliyor.aksam yemek hazırlarken birden yine aşırı halsizlendim bayilacaktim nerdeyse.tansiyonu olcmeye basladim yine hep aynı 9-7 falan geliyor.bu nasıl bişey anlamadım insan neden bu kadar halsiz olur.
-
Yok hiç umudum kalmadı geçmiyor bu halsizlik.karin ağrım biraz azaldı ishal bikac defa oldu.ama halsizlik geçmiyor bugün 10.gun hastalık baslayli.tanidiklarim bir haftada geçti diyor ama bazilarida hala toparlanmaya çalışıyor.ne biçim virüs bu korona değil çok başka bişey.birden çöküyor içime sanki içim ölüyor gibi oluyor.artik dayanamiyorum