umursamaz tavırlarına hasta olmaya geldim :p
Printable View
umursamaz tavırlarına hasta olmaya geldim :p
yavaş yavaş siliniyorsun yüreğimden... O büyük sevgiyi yüreğimden bu kadar çabuk atabildiğime şaşırdın duysaydın biliyorum... Ama bunu senin sayende başarıyorum... Sana dair en ufak bir umut bile bırakmadın içimde... Bende tekrar ayağa kalkıyorum işte...
Keşke hayatının her yerinde yalnız ben olsam..ve keşke kendini bir tek bana adasan. ve keşke her dediğimi yapsan. Tüm bunları o kadar çok istiyorum ki...!!! :confused:
Bi kaç yıl önce başlamıştı herşey ya...Ben,senin role bürünen seni sevmiştim.Seni tanımadan önce...Sonra git gide bu rüyaya daldım,daldım ve daldım.Bir gün "pat !" diye uyanı verdim.korkunç çığlıklar içinde buldum kendimi...Ama ben yine senden vazgeçememiştim.Hapisliğim kendime verdiğim cezayla aylarca evden çıkmadım ağladım sürekli gecelerce gece-gündüz demeden ama sana değil kendi sevgime ve hala biraz biraz ağlıyor bir yanım...Ama yine sana değil! Sadece sana duyduğum öfkeyle kırdığım gerçek sevgilere...
Hayatima kattigin degerler, sevgi dolu yaklasimlarin ve yakinligin icin sana minettarim.Iyi ki varsin ve iyi ki seni tanima sansina sahip oldum.
"Gülüm"
Gel ne kendini nede beni yor geleceksen adam gibi gel gelmeyeceksen gölgeni çevremde gösterme seni özlemiyorum senin özlemlerine cevap verememek ve üzülmene sebeb olduğuma üzülüyorum:)
Anlata bilsem sana korkularimi, herkeslerden gizleme calistigim acilarimi.Anlatsam anlarsin beni eminim,ama ben belki o kadar cesur degilim, yuzlesicek kadar korkularimla..Kim bilir belki bir gun???
neler yazdığını çok merak ediyorum, gelsin artık :o
yazmamla birşeyler değişecekse yazmıyorum...özünde beni tanımalı beni sevmeli iki güzel etkileyici cümle yazmakta birşey yok.ben biliyorum ki o bu yazılardan etkilenmez o hissedilir birşey...
Hep tektim bu yüzden bölündükçe yarım kalıyodum..
neşeyi bende bulmanı isterim:p
Arttık o diye biri yok :)
Seni yarı yolda bıraktığım için çok üzgünüm diyebilmek isterdim aslında ama değilim. Sayende kendimi biraz daha tanımış oldum, ne kadar gamsız, ne kadar acımasız olabildiğimi keşfettim. İstediğimde duygusal, istediğimde mantıkla hareket edebildiğimi öğrendim. Kısa bir süre olmasına rağmen, sıkılmıştım. Canım cicim olayları bana göre değildi ve bahanelere sığınarak gittim. Tabi ki geçerli sebepler değildi ama yeterince akıllıydın ve zorlaştırmadın. Bu yüzden sana teşekkür ederim :)
Güçsüzlüğümü gösterdiğini biliyorum, ama senden nefret ediyorum...
Eski bir dosta itafen...
Satilik ruhuna bictigin fiyati keske en basta soyleseydin.Odemeni pesin pesin yapsaydim.Belki de simdi bu denli nefret etmezdim senden ve kendimdem.Evet kendime olan ofkem sana olandan daha buyuk, goremedigim icin o maskenin altinda ki gercek yuzu....
Bu sözleriniz bana birini anımsattı.Ulaşılmaması gerekn birini neyse...:)
hayatımdaki tüm insanlara sadece şunu derdim;
Bana her zaman(genellikle olmasada) yanımda oldunuz ve sevgiye değerdi bir çoğunuz...
Çoğunluğa girmeyenlerse bana insanların eskisi gibi olmadıklarını gösterdiğiniz...
bu kişilere teşekkür ederim... :) :D :)
Hiçkimsenin yapamayacağını söylediğimiz şeyi biz kendimiz yaptık... Ayırdık yollarımızı... 1.5 seneden sonra...
İlk defa bu kadar ciddi ayrılığımız... İlk defa bu kadar soğuk...
Söyleyecek birşeyde bulamıyorum aslında sana... Bunca zamandan sonra ne söylenebilir ki..?
Küçük kedim benim.
canın isteyince sewgilin, canın isteyince sadece arkadaşın olcak biri deilim ben efendii.. aşkın büyüklüğünü taşıyacak yüreğin yoksa, arkadaşlığın-dostluğun erdemliliğini taşıyacak gücün de asla olamaz.. 7/24 güçsüz olan insanla da benim işim olmaz..! yolun açık ola!
seni seviyorum hala
hala diyorum bak çünkü artık uzaksın bana
eskiyi özledim diyicem ama cesaretim yok
yinede sende hayat hep sende başlıyor
Burayı o kişi okusa baya bi küfrederdim.
La gerizekalı, yüzüne söylediğim hiçbirşeyi takmıyorsun da e-psikolojide yazdığımı mı okuyorsun :D
Allahin civciv beyinlisi..Cin olmadan adammi carpmaya kalkiyorsun sen bakim..
Derdim de okuma ihtimali sifir oldugu icin bosu bosuna yazmis oldum sanirim:D
benden intikam alma hakkını kendinde nasıl buluyorsun? bir kez olsun gelip söyledin mi hislerini? kalbin ne kadar netti bana karşı? belki sen bile emin değildin...şimdi yazdığım birkaç not için benden intikam almaya çalışıorsun, ewet o not benim yüreğimden koptu, sana yazmak isterdim ama birikmiş tüm duygularımı havaya sawurdum işte.. beni sewsen, çıkar karşıma hesap sorardın. sen kendine inandın, beni tanımaya bile çalışmadın, neden diğer o kızlar gibi takılmadığımı hiç göremedin, düşünüyorum da bir umut gibi yüreğime ektiğim sevgiyi sen zaten hiç haketmemişsin. başlamadan bitmiş ama... aklımda hala soru işaretisin..:( ''umrumda mı sanıyorsun?...''
Terbiyesiz kelimeler yasak olmasaydi butun bu sayfayi doldururdum.Askima inanmadin ama inan nefretime inanirdin.
Hadi ama hiç kimse yokmu güzel birşeyler söyleryecek :) hep olumsuz insanlarlamı dolu bu forum. :)
Seni her nekadar unutmak istesemde yinede çok seviyorum :):P
Bugün görmüştüm seni sadece bir kaç küçük anlardan ibaretti.Bir kaç küçük an bile adeta bir zaman dilimine sığdıramıcam kadar büyüktü.Ama olmaz dedim kendime biz zıt kutuplardık uzak ama büyük bir çekim yasasına direnemeyen...Ve ben çoktan karar verdim yanlışları unutmaya Yürek : yanlış sevmez yanlış kişiyi hiç sevmez onu bize sevdiğimizi zannetiren şartlanmış zihin yapısıdır demişlerdi.Öyleyse bu şartlanmış çekim mi yoksa hayatın bir oyunumu yada vs vb diye mi devam etmeliyim... :(
Bana yaşattıklarının bin mislini yaşa, yaptığın sadistlikleri, uğruna akıttığım her damla gözyaşı, yaptığım onca fedakarlık, emek, giden zamanım sana haram olsun. Beni mumla ararken, sefil olursun inşallah. Aşksız, beş parasız kalırsın... Her işin ters gitsin. Neye elini atsan tuz buz olsun. Ahım zehirli bir soluk gibi zehirlesin seni yaşadığın her saniye...
Gerçi ben krize girince, ki beni o raddeye getirene kadar bayağı bir uğraşıyor, hakaret ve işkenceleriyle, suratına da söylüyorum. VAMPİR ISIRIĞI GİBİ.. ZAMANLA AYNAYA BAKTIĞINIZDA, KARŞINIZDA KENDİ DEĞİL ONUN YAMSIMASINI GÖRÜYORSUNUZ. SİZ ONA O SİZE BENZİYOR. PATOLOJİK İLİŞKİLER....
Allah bana her şartta yanında olabilme sabrı versin. Her şartta ve her koşulda SENİ SEVİYORUM...
ben var ya beeen sana neler ettim haberin yok yatağında mışıl mışıl uyuyorsun şimdi... ama balkona çıkınca kafanda kırmayı düşündüğüm yumurtaları göreceksin eminim iğrenç kokuyodur görüntüsü berbat oldu iyi atış yaptım ikiside balkonu tuttu:)))))) hele bi de arabanı görsen.....neyse onu da sen gör sonra yazarım :D:D öle kolaydı demi an lat ma dan kaç mak yaa kolaydı??? sana değmez biliyomusun değmezzzzzzzzz.ettiğini bul diyorum sadece ettiğini bul !!!!!!!!!!!!!!
bir kere verseydin ne olurdu yani?
gel artık baba gel!paso bilgisayardan dinlemekten bıktım müslüm baba.gel artık bu şehire dindir acıları doğrat bize kendimizi!baba ya...offf
al eline jileti doğra kendini. bundan sonra müslüm gelse ne olacak. teomanın pop şarkılarını söylerken kendini mi doğrayacaksın. sen yine o eski güzelim 45 liklere takıl. neydi o şarkılar. jiletler yanında bedava verilirdi kasetlerin. eski püskü 4 woltluk teyiplerle ne dinlenirdi müslüm. varoşların isyanıydı bir zamanlar.
hehehe bize öğretme abim jileti müslümü geç o işleri;)
Bu muhabbetlerinizi başka yerde yapın, burası müslüm gürsesin fan stesi değil!
icimdeki umudu öldursene..
ben de hep kendimi suçluyordum...neredeyse sevilmeyecek biri olduğuma inandıracaktn beni...neyse ki öğrendim ki sen narsistmişsin...ohh be diyecem kusura bakma..bana açıklamadığın sorununu şimdi anlıyorum..ama hiç kimseye söylemedim.sana bile.hani diyordun ya sen beni hiç anlamadın diye ..evet bi türlü anlayamıyordum..deseydin ya ben narsistim diye..ben ne güzel söylemiştim halbuki obsesif olduğumu...sana sabırlar..ayrıca teşekkür ederim beni bırakıp gittiğin için ve bu güzel geleceği bana bıraktığın için....sana kızmam gerekir fakat malesef kızamayorum,sadece üzülüyorum,napiym vicdanım beni rahat bırakmıyor..
Gitmek istiyorsa gitsin,istemeden gidiyorsada gitsin ama beni unutsun tekrar aramasın...
[CENTER]okuyosa okusun ,okusada anlayacağını hiç sanmıyorum.çünkü o bir böcek beyinli diyeceğim ama böceklere hakaret olur ;)[/CENTER]
omzum ağrıyor masaj yapar mısın :D