-
Kendi Kendine Telkin!...
Romanlardan cümleler derleyerek gerçeğiyle-doğrusuyla varoluşumu yaşadığına dair güçlü deliller topluyordu ve kendisi gibi varoluşumu yaşadığına dair roman cümleleri arasında güçlü deliller peşinde koşan bir yâr, bir sevgili istiyordu o da herkes gibi!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Gerçeğiyle ve doğrusuyla varoluşumu yaşamak için; insanlık içinde başarıya ve zafere dair bir sır niteliğindeki bildiklerimizi doğru makamla paylaşılması zorunlu idi ve yâr bellenecek sevgili de bu özellikte olmalı idi!... Gökte Allah'ımız dost, yerde romanlarımız bir dost!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Okumanın, yazmanın ve paylaşmanın eri olmuş yürekli bireylerde; okumanın, yazmanın ve paylaşmanın panzehri vardı ve korku duyulsun istemiyordu bu yürekli bireyler okumak, yazmak ve paylaşmaktan yana!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Sonunda ebediyen yürünecek varoluşum yolunun rotası belirlendi; okumanın, yazmanın ve paylaşmanın sayesinde!... Ebediyet yoluna; varoluşumu ile dahil olacak yeni bireyler bekleniyordu!... Her birey sorumluluk yüklenebildiğince; başarılarının-zaferlerinin inceliğinde ve zirvesinde!... Yeri geldiğince varoluşum adına ebediyet yolunu tıkayan acizliklerden de bahsedecekti elbette!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Günde on bir mesaj paylaşacağım!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Ben paylaşımlarımdan sonuç alamıyorum ve paylaşımlarımı Ustalarıma emanet ediyorum!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
Artık paylaşmayacağım!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
İstediği sonucu almak için günde tek paylaşım gerekli ve böyle telkinden bulunmuştu kendine ve de başarı için sabır zorunlu bir gereklilikti!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
-büTRaş Pazarlama-ya ait olan "büTRaş Kart" alışveriş kartı; puan verirken ve müşteri hesabında para tasarrufunda bulunması ile diğer marketlere örnek olacak ve de diğer marketlerin de puan verirken, müşteri adına tasarrufta bulunurken cömert olmasını sağlayacak!... büTRaş Pazarlama gözü tok girişimleriyle kendini belli edecektir!...
-
Kendi Kendine Telkin!...
=000.012=
Bir Roman Alıntısı;
“Dövüş bittiği zaman ise, savaştan nasibini almayan kalmamıştı!...”