-
Dün yrabko attıktan sonra biraz içim yatisti ama tam olarak geçmedi.sabah uyandım yoktu ama boşlukta gibiyim.sonra tekrar içimde kicaman bı sıkıntı olmaya başladı.buna engel olamıyorum.nefes egzersizi yaptım işe yaramadı.kalktim pazara gittim biraz unutur gibi olmuşum eve gelirken yine başladı.suan basım anlık gidip geliyor içim catlicak gözlerimi kısarak bakiyorum yine ek atimlar çok fazla.nasil başa cikicam bilmiyorum bu dönemle.
-
Dün öyle böyle akşamı ettim.aksam herkez TV izliyirdu bende oyun oynayayım dedim.uzandim sonra o bölgede batma oldu önemsemedim ameliyatdan dolayı dedim.sinra yine oldu.esime çaktırmadan odaya gidip aynayla baktım sanki minicik iç kisimda bı sivilce gibi bişey gördüm.beynimden kaynar sular döküldü.hemen araştırmaya başladım internetten.ucuk yazıyordu.aldi beni korku.sinra eşim geldi odaya uyuduk !!!!... Sabah kalktim direk aklım ordaydi gerçi gecede hep uyandım acaba batıyor mu diye dinledim kendimi.cocugu kursa götürdüm.ordada hep aklım ordaydi.hemen Dr arayışına girdim acaba bu defa başka Dr mi gitsem diye.eve geldim yine baktım.bazen gördüm bazen gormedim.suan bile batıyor gibide batmıyor gibide bir his var akışına bırakamıyorum sürekli bakmak istiyorum.napicam ben bilmiyorum bu sene son iki ay canıma okumaya kararlı.esime diyemedim korktum kızacak yeter artık diyecek adam haklı.nasil bir yol izlicem bilmiyorum.bakinca bazen var gibi bazen yok gibi ama ordaki batma hissini hissediyorum ya.sirkeli su ile yıkayın diyordu yıkadım falan ama bilemiyorum ya.ya uçuk değilse ya başka biseye diyorum.ameliyat yerinde değil iç kısımda olduğu için korkuyorum.of Allahım lütfen beni sagligimla sınama artık.
-
Orda iç kısımdaki batma hala devam.neden anlamıyorum.bakiyorum biseyde yok.ameliyat yerinin iç kısmına denk geliyor.esime söyledim oda iyileşmedendir kolay değil dedi.ne bileyim içim bı turlu inanmiyor ve yatismiyor.okadar bı korku varki içimde anlatamam.icim catlicak sanki.yemek yemek düşüncesi bile midemi bulandirmaya basladi.korkuyorum iyice.evet tipik bir anksiyete panik atak belirtileri üstüne bide ağrı olunca içinden çıkılmaz bir hal oluyor.ama ben hiç bişey olmayan bacağımı ayağımı bile ağrı varmış gibi hissetmiş Dr Dr gezmiş insanım.hayattan kopmak birde depresyona girmek istemiyorum.buna belkide arkadaşın eşinin kendini öldürmesi sebep oldu.ondan sonra başladı bu hayattan kopukluk falan.beynime sıçayım ben nasıl bir beyinse iyiyi değil hep kötüyü alıyor uyguluyor.su süreç bitsin artık lütfen boğuluyorum korkudan
-
Dün tranko atınca baya yatisti içim.ama tam olarak değil.cunku ameliyat yerinde hissettiğim sızlama buna engel oluyor.hemen korku doluyor içim.ufak çocukta hastalandı dün ateş çıktı acile götürdük.hep burun akardı bu defa yine boğazdan vurdu artık öksürük ne zaman geçer Allah bilir.su 2023 bitmesi için gün sayıyorum resmen.icimden geçti.yeni bir hayata yeni umutlara ihtiyacım var.cok yoruldum bıktım artik
-
Akşam ameliyat yerinde apsenin olduğu dikiş yeri de eskisi gibi ağrı başladı.sabah uyandım ağrı daha belirgin.yine yürürken açıyor.icimde okadar bir umutsuzluk varki.sanki hiç normale donemicem gibi geliyor.sanki içim çürüyor biseyler ters gidiyor.bunu tam anlatamıyorum acayip birşey.asiri bı korku yüklü içim hem tedirgin bu ağrılar devam ettiği için.bu durum kronigr dönecek diye aklım çıkıyor.40 gün oldu ameliyat olalı.artik geçmesi gerekmez mi.evet biraz zorladım ama dün acıması gerekirdi sabah niye arttı ağrı.evin içi acayip bir mutsuz herkez.kimse kimseyle konuşmuyor eşimle aramız bozuldu bu durumdan dolayı dünden beri.ama napayım ağrıyor.ve ben inanılmaz umutsuz mutsuz tedirginim.
Kendimi seviyor ve onaylıyorum hayatın akışına guveniyorum,guvencedeyim
-
Bu nasıl iş anlamadım hala apsenin olduğu dikişte ağrı var.neden geçmiyor neden ya.cicui çok hasta akşam acilde geçirdik ateşi düşmedi.orda bile kendimi dinlemeyi başardım.acil Dr sorayım dedim hadi boşver çocuk için burdasın dedim.suan bacak bacak üstüne atıyorum falan ağrı yok ama yürürken bişey degdiginde ağrı oluyor.psikolojik biseymi yoksa gerçekten varmı bilmiyorum.girunurde hiç bişey yok sadece ameliyat olan taraf hala baya şiş.internette iyileşme süreci 3 aya kadar sürer diyor.kafam allak bullak.ustune atakların devam ediyor içim boğuluyor sankifena halde daraliyorum.
-
Artık deliricem.bu ağrı geçmiyor.devamli degil ara ara oluyor anlık böyle.ilk apse çıktığında bu şekilde ağrı olmuştu.ayni ağrı yani oyuzden tedirginim.dokundugumda falan ağrı yok arada girip çıkıyor.beynim sürekli orda.durduk yere günler sonra neden tamda orda başladı yine anlamıyorum.icim korkuyla dolu.surekli beynim başka Dr git deyip duruyor.ama görünürde hiç bişey yokki.sadece apsenin olduğu dikiş ağrı yapıyor.tekrar bişey cikicakta ben yine aynı acıları yasicam diye sürekli kontrol ediyorum
-
Ah ah ah ben neler yaşadım yineya.kaza yaptım arabayla.tekerlek patladı ve ordan oraya savrulduk durduk yolda aradaki cicekliklere çıkarak durabilmisiz.kafamda 10-15 saniye hala yok en son gördüğüm kamyonla kafa kafaya gelişim.kamyoncunun refleksi sayesinde beni bicmekten kurtulduk.yoksa altına alıp ezicekti beni.hizimin yavaş olması sayesinde takla atmaktan kurtuldum ama yolda kaç tur attık bilmiyorum.allahtan bendede cocuklardada bişey yok.arabada sadece tekerlek hasar almış.canimiz sağ buna şükür ediyorum artık.cumartesi gün oldu ve ben o gece hep kamyonun bana doğru gelişini gördüm gözümü kapattigimda.bugun ilk defa arabaya binebildim.bu nasıl biseyki hala hatırlayamıyorum oraya nasıl ciktigimi.allahim sen bu seneyi sağ saglim bitirmemizi sağla.
-
Bu travmayı atlaticam inşallah.aklim hep o anda.
Bugün akşam üzeri yine iç kısımda acıma başladı ameliyat yerinde.ben hem ameliyat hem kaza bunlarla nasıl başa cikicam bilmiyorum.tamam ne güzel geçmişti artık bişey hissetmiyordum nerden cikti yine bu acıma hissiyatı.icimde zaten pırpır sıkıntılar var.tekrar bu başlayınca aklim gidiyo.yeter ya şu sene bitsede rahatlasam
-
Acıma geçti iç kısımda inşallah diyeyim tabi.kaza anı hala aklımdan gitmiyor sürekli o anı dusunuyorum.yarin ilk defa anayola cikicam arabayla yapabilecek miyim bilmiyorum.dusundukce içim daraliyor.yilin bitmesine son iki gün yemin olsun kalkıp oynucam bu yıl bitince