-
Bugün düne göre sızlama fazlaya.yada ben sürekli orayı düşündüğüm için bu sizlamayi hissediyorum bilmiyorum.agri kesici attım bir saat önce ama hala sanki hissediyor gibiyim.yeminle bıktım ya.ne güzel pazartesi dikişler alınınca herşey bitmiş gibiydi salı günde bişey yoktu Çarşamba yine başladı.ve öğleden sonra hep o morluğun olduğu yer apsenin olduğu dikiş yeri sızlıyor.dun farklı farklı yerlerdi.ben ameliyat acısı nasıldı hatırlamıyorum.iki sezeryan var ama çabuk gecmisti ta lise birde apandist var onunda hatirlayamiyorum ama karnimda 14 dikiş izi var.bu kadar acimismiydi bilemiyorum ve dikisler yapıştırma degil.allahim aklımı ordan ne olur.aci duymak istemiyorum
-
Üç gündür TLF bozuktu giremedim.hala aynıyım.arada dikiş yerinde özellikle apsenin olduğu dikişte sızlama var.dun yoktu bugun var.tam bir hafta dikişler alinali.ben neden bu sizlamayi hissediyorum bilmiyorum.belki psikolojik ama fiziksel bir hissetme bence.asiri ince ve narin deride dikişler.artik düzeltmek istiyorum ama ya.bigun iyi bigun kötü oluyor orası.allahim.ne olur artık düzelme olsun.
-
Yarın sabah için randevu aldım kontrole gideceğim.o bölgedeki şişlik hala geçmedi ve sızlama dün geceye kadar devam etti.sabah uyandım bişey yok ama sonrasında hafiften başladı.neden bu kadar uzadı psikolojim alt üst oldu artık.ne zaman gecicek bu şişlik neden oluştu kafam allak bullak.gorunurdr dikislerde falan hiç sorun yok sadece şişlik çok belirgin.bakalim yarın ne diyecek Dr.
-
Dün sabah gittim kontrole.herseyin yolunda oldugunu ordaki sisliginde normal olduğunu söyledi.bidaha kontrole gerek yok dedi.ne bileyim içim rahat değil.ama artık oluşuna birakicam yapacak bişey yok.yagmurlu bir güne uyandık ne güzelde yağıyor.cok hasrettik burdaki yağmura.
-
Öğlenden sonra başladı yine morluğun olduğu yerde ağrı.gecmiyorda.ya ben napicam bir ameliyat neler geldi başıma boyleya.senelerce kistle yaşadım ağrı yapmamıştı.ama şimdi alındıktan sonra başıma gelmeyen saçma sapan ağrı kalmadı.ohbe demeye gelmiyor.tam içim rahat oluyor ertesi gün yine ağrı.mstrbsy sonrası başladı ağrı.bitince dedim zaten inşallah etkilemez diye ya psikolojik yada gerçekten etkilediki ağrı başladı.nerden yaptım diye kızıyorum kendime ama denemek istedim ve sonrasında damarda ağrı.hay Allahım valla bıktım ya.bugun tam bir ay ameliyat olalı.yeter ya yeter
-
Sabah ağrı yoktu kursa gittik geldik çocukla şimdi ben dusunuyorumya yine hissetmeye başladım tam o bölgeyi.agrida hissediyorum.agri gibide değilde ben burdayım diyorya.az önce epilasyona gittim orda mevzu geçti kadının bı tanesi 45 gün geçsin öyle kolay değil geçmesi dedi.ya ne bileyim dikiş yerleri alınınca geçti şimdi burası başladı yine.zaten bana gelen bişey geçmez kolaylıkla.ofki ne of valla ya
-
Akşam dayanamayip ağrı kesici attım ozaman geçti ağrı.ama ağrı kesici de midemi delicek gibi etki ediyor.garip olan ben daha öncede dexforte atıyordum migren tutunca böyle yapmıyordu içini okuduktan sonra bu etki olmaya başladı.bugun regl oldum.iki gündür içimde deli bir sıkıntı vardı regl başlayınca geçer dedim geçmedi.ben etimle kemigimle Kasım araliktan tiksindim.canima okudu hem fiziksel hem psikolojik olarak.
-
Regl inanılmaz yoğun.bugun çok şükür ağrı sızı yok.sabah arkadaşın eşinin kendini öldürdüğü haberi geldi.apar topar oraya gittim.insan kendine ve çocuklarına bunu nasıl yapar.ben bu kadar ölümden kotkarken başkasının kendini öldürmesini asla anlayamıyorum.bana tercih ettikleri b...kocasi.adami bir iki görmüştüm.insan hayatı sorguluyor böyle durumlarda.hayati birgunde alt üst olmak nedemek iyi biliyorum.allahim sen herkezin akıl sagligini koru.amin
-
Arada sızlama devam ediyor.bugun retromu ne varmış sanırım ondan içim acayip sıkılıyor.bitkin gibiyim.artik yoruldum hergun bişey yaşamaktan.kafami toplamakta zorlaniyorum.
-
Sabah uyandım herşey iyi evi topladım falan Allahım birden baş dönmesi halsizlik en fazlada içinde kocaman bir sıkıntı catlicam sanki.kafami toplayamiyorum.nefes egzersizi falan asla işe yaramadı.vertigo hareketleri yaptım oda işe yaramadı.ve ek atım okadar yogunki bazen dakikada 20 falan oluyor.arka arkaya böyle.tranko attım bı tane o biraz geçirdi ama tam iyi değilim hala aşırı bir gerginlik gözlerimi kısarak bakma ayağımı bacağımı sallama devam ediyor.forum kapalıyken bundan daha şiddetli geliyordu ataklar ve tranko alamadan durabiliyirdum ama bu defa duramadim.havalarmi buna etken retromu etken anlayamıyorum.bogulucam sanki