-
Öğlen başlayan mide bulantısı var.sonrasinda terleme eklendi ve içim titriyor atakmi yaşıyorum bilmiyorum.ama içim çok fena korkudan.bulanti için zencefil çayı içtim sanki hafifledi ama terleme ve titreme geçmedi.gecenkerde forum kapaliykende bu şekilde şiddetli ataklar yaşamıştım ama bulantı olmamıştı ozaman.simdi bulantı olunca acaba enfeksiyonmu var vücudumda bana biseymi olucak yok kalp krizini acaba diyorum.icimdeki korkuya ve titremeye engel olamıyorum.allahim dikislerim acısı biraz geçti derken bu atak beni mahvetti 5 saattir.ve nedense hiçbir zaman yaşadığım şeyin atak olduğuna hiçbir zaman inanamıyorum ben.21 senedir çekiyorum bu hastalığı halbuki.allahim bana yardım et neolur beni bu acilardan ataklardan kurtar artik.dipteyim
-
Dayanamayıp akşam üzerine doğru tranko buskas attım.o içimdeki titremeyi geçirdi ama bulantım hala devam ediyor.bulanti olunca elim ayagim dökülüyor sanki.e tabi korkuda var.dikislerim hala açıyor bacaklarımı kapatmazsam acı yok kapatmaya çalışırsam fena açıyor.ben daha ne kadar böyle yengeç gibi yurucem daha ne kadar bu acıları cekicem üstüne bide eklenen bu bulantı korku furyasıni cekicem gücüm pilim bitmek üzere.
-
Bulantım geçti ama içimdeki korku hala arada gelip gidiyor.dikislerim sanki bı tık daha iyi ama hala açıyor.icimde değişik bı sıkıntı gibi halsizlik gibi birşey var dolunay varmı belki onun etkisi belki yaşadığım bı acinin acısı daha anca çıkıyor bilmiyorum ama nedense çok tuhafim.icim titriyor gibi falan
Ben artık normale dönmek istiyorum normal yürümek normal hayat acı çekmek istemiyorum
-
Şimdi Dr sekreteri aradı pazartesi Dr bey sizi görmek istiyor dedi.carsamba çağırmıştı kontrole halbuki.nasil korktum içim deli gibi tedirgin şuan.dedim kötü birseymi var yok sizi görmek istiyor sadece dedi.allahim neden şimdi durduk yere beni aradılar neden görmek istiyor acaba ters biseylermi düşünüyor diye aklıma geliyor.kafam allak bullak oldu.insallah kötü bişey demez lütfen Allahım ya .patalojide temiz sonuçta ama.acaba ordaki morluk icinmi biseyler söyleyecek offfff içim kalktı benim
-
Yarın yaklaştıkça içim acayip oluyor.dr ne diyecek diye.amelyat olan yer hala sis nerdeyse üç hafta olacak şişlik hala var dikişler hala aciyor.bem anlamadım ne yaşıyorum.yetmezmis gibi grip geri geliyor habire hapsuruyorum burnum akıyor bigazlarim keçe gibi.valla anlamadım bu nasıl iş bir aydır gribim sürekli tekrarlıyor.kasim ayından etimle kemigimle tiksindim resmen.her anlamda iyi olmak istiyorum artık tukentim.
-
Bir saat sonra Dr un yanında olucam.icim kocaman bir korkuyla dolu.icim kalkmış durumda.surekli etekle gezdigim için yumurtaliklarida usuttum sanırım kasıklarım ağrıyor.allahim neolur kötü bişey için beni çağırmış olmasın.iyi dsunmeye çalışıyorum ama olmuyor.kalbim pırpır.karnimda kelebekler uçuyor.buraya herşey yolunda yazabileyim.
-
Şimdi eve girdim.dikisler alındı ama canımdan can gitti diyebilirim.acidan mahvoldum.deli gibi bağırdım.6 dikiş alındı.kalktigimda bacaklarım titriyordu.hala daha titriyor.hersey o anda bitti ne acı kaldı ne yurumemde zorluk.cok hafif en üst dikişin olduğu yerde acı var okadar.hemen çocuklara bişey alıp okulda dağıttım.bu ufacık acida yeni başladı beş dakika önce.oda sanırım kendimi dinledigim icinmi bilmiyorum Dr ayrıntılı anlattı esimede banada amleyat olan bölgeyi yaptığı operasyonu sürecin neden bu kadar bu şekilde olduğunu.allahim su ufacık hissettiğim acimda geçer inşallah.
-
Üç haftadır o acıyla yaşamaya o şekilde yürümeye okadar alismisimki hala daha yürürken normal yuruyemiyorum sanki acı yok halbuki.ama enteresan ki aklım hep arda sanki bı daha apse yapacak yine sisecek hissiyatı var yine o acıları cekicem sanki.okadar içime işledi ki yaşadığım acı sanırım ondan.apsenin olduğu dikiş hala arada ben burdayım diyor belkide oyuzden bu sekildeyim.o acidikca sanki yine çıkacak gibi salakca bı dusunce beliriyor içimde.normale dondugume hala inanamiyorum belki ve süreçte ben ne kadar yalnizmisim kimsem yokmuş anladım ne arkadaşım var ne akraba.hadi akrabalarin kulağına geçirmedim ama arkadaşım olmadığı için kimseye derdimi yanamadim.niye böyle oldu benmi yaptım onlarmi beni itti bu duruma.uc sene geçti koptuk ama ben hala onları düşünüyorum kızgınım kırgınım.beni bir çöp gibi attılar hayatlarından bahaneyle.o buket karısını aldılar.bunu hazmedemiyorum işte.yalnizlik biraz iyi biraz kötü ne bileyim ama bende arkadaş grubuyla kahve içmek dışarıya çıkmak istiyorum artık
-
Bugün biraz dikislerimde sızlama var neden anlamadım.dun yoktu bugün ara sra geliyordu kafama takmaya başlayınca hep hissetmeye başladım.ameliyat yerine bakıyorum bir sorun yok gibi duruyor.tam 22 gün oldu ameliyat olalı.bu sızlama kafamı zorluyor.dus aldım falan geçmedi kantaron yağı sürmeye başladım bugün iyileşmeyi hızlandırdığı için ama ondanda korkuyorum ya ters etki yaparsa diye.internetten araştırıyorum ama o bölgede bu şekilde bir kist ameliyatı bilgisi yok.benim başıma niye geldiki.ve bu sızlama niye.acimiyor apse olan yer sızlıyor.aklima hemen ya tekrar oluşursa diye korku düşüyor.ordaki o morlukta geçmedi.zaten sanki morluğun olduğu yer sızlıyor gibi.dr kisti besleyen damar demişti.ya ne bileyim kafam yine bisuru şeyle dolduya.tam olarak ne zaman iyilesicem bilmiyorum.insanlar neler atlatiyo iyilesiyo ben ufacık kistten neler çekiyorum.yeminle bıktım sürekli kötü dusunmekten.basima sürekli böyle şeyler gelmesinden.nexaman iyilesicem ben
-
Aklım hep orda.degisik yerler sızlıyor.bazen içi bazen dışı bazen apsenin olduğu yer bazen morluğun olduğu yer.kafamdan bı turlu atamıyorum beynim hep oraya odaklı.en ufak şeyi hissediyorum.acaba başka Dr mi ameliyat olsaydım diyorum.bu anlamadimi diyorum.tamam bölge çok hassas çok ince deri toparlanması zaman istiyor ama bunu beynime geciremiyorum.ya neden böyle anlamadım.ufaklik düşmüştü bir ayı geçti dizi açılmıştı çocuk hala acı hissediyor bunu düşününce bak diyorum ama işte korku içime doldumu dusunmeden edemiyorum.ya korkuyorum deli gibi korkuyorum tekrar bişey çıkarda yine aynı acıları yasarim ya başka biseye dönerse diye.allahim sen aklıma mukayet ol.