-
Yok bu sene ben evin yolunu bulamayacagim sürekli köye git gel falan anlamıyorum.zaten çocuklar konusunda en yoruldugum yıl oldu.bir hafta evde duramadan bayram geliyor yine köye gideceğiz üç gün sonra.havalar zaten bir cok sıcak bir aşırı yağışlı geçiyor.bugun öğlen yandık oavrulduk şuan hava zindan.aksam başlayan gaz sorunu yine var.bugun aşırı karın ağrısı çekiyorum.neden oluyor böyle anlamış değilim.herzamanki şeyleri yiyip sonra csemde yinede ara ara oluyor.ve canımı yakıyor bu karın ağrısı.esimle aramız kötü kus gibiyiz günlerdir.bakalim ne zaman yoluna girecek hayatım.onceden yaz gelsin diye beklerdim şimdi kış olsun hayat düzenli olsun istiyorum
-
Bu karın ağrısı yine günlerce sürecek belli oldu.nasip ağrıyor nasıl.gazda çıkarsam ev çıksam geçmiyor.sanki sürekli tuvaletim var gibi buruntu var karnında.neden böyle oldu anlamadım baya baya canımı yakan cinsten ağrı çekiyorum yine.insallah daha fazla uzamaz bu sancılar.haftaya coookkk iş var
-
Çok yorucu bir bayramı geçirdik bitti.karin ağrım yok ama gaz sorunum tam geçmedi gibi.eve döndük gece yarısı.yazin köy güzel ama çok aşırı sıcak.burda evimde rahatım en azından.dun sabah kalktım bütün boyun bölgem kulak arkalarına kadar kabarmış.kasintida var.ne dokundu bilmiyorum.dugunde yediklerim olsa daha önce yediğim şeylerdi.aklima gelen sadece üç tane bira içtik hayatımda ilk defa.ufaklik hasta gibi ona vitamin yaptım hepsini icemedi yarım bardağını içtim acaba birada içince oyuzdenmi oldu diyorum ama vitaminlerin alkolle etkileşimi olmaz.yada ilk defa okadar çok içtiğim için yada aşırı sıcaktan oldu.dus alıyorum sabunlu su ile yıkadım falan geçmiyor.bakalim kacgun sürecek.koyde kuzenimle tartıştık beni baya bir strese soktu acaba oyuzdenmi oldu diyorum.ama stresten olsa başka yerlerde de çıkardı sadece boyun bölgesi.
-
İnanılmaz sıcak hava.insan gece bile bunaliyor.aksam kavun yedik buz gibi.bende başladı yine karın ağrısi.karnima yine bıçak batar tarzı ağrı giriyor gaz ciksada ağrı geçmiyor.bu sıcaklar ne zaman bitecek bilmiyorum ama Allah dışarda çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin.
-
Karın ağrım geçti.iji gündür koydeyiz düğün var ama hayatımda hiç böyle sıcak yaşamadım.hele akşam yarım saat bile uyumadım.bide dün sabahtan beri sigara içerken bogazlarim keçe gibi oluyor inşallah hasta olmuyordurum.
-
Hasta olmuyorum ama bu boğazımdaki kecelik geçmiyor.sigara içerken daha net hissediyorum.surekli zencefil bal karbonat tuzlu su karışımı ile gargara yapıyorum ama geçmiyor.sanki böyle boğazımdan ağzımın içine kadar yanık hissi var.tuhaf bir hissiyat.simdi benim beynim diyorki kesin gırtlak kanserisin ondan bu şekilde boğazın ağzın.bakalim ne kadar sürecek bu kecelik.
-
Kecelik bikac gun daha devam edip geçti.dugun için köye gidip geliyoruz.6 gündür koydeydik dün geldim bugün yine gidicem.esim gitmek istemiyor ama bana orası güvenli geliyor deprem açısından.bu haftada dolunay etkisiyle deprem olacağı yazılıyor çiziliyor falan.gidince bir hafta daha kalmak istiyorum ama eşim olmaz diyor.burda uyuyamıyorum tedirginim.orda kayinvalde hiç rahat vermiyor sürekli tepemde bizi dinliyor gelene gidene bakıyor TLF konuşsam kim o diye soruyor.yaz günü yemek yapmak istemesem olmuyor yemek bekliyor.daha gencecik kadın benden bekliyo herşeyi.orda oyuzden aşırı stresli oluyorum onun varlığı yetiyor ama güvenlik açısından iyi işte köy.
-
Sabahın köründe pazara çıktım.gelirken çişim geldi ev zor attım kendimi.ve zor yaptım yine.hafif bı kanama geldi yine Allah'ım bu ne böyle yine başlıyor ızdırap.hemen kızılcık tableti attim bı tane.purinol çıkardım icicem birazdan.aike hekimine gidip antibiyotik yazdirmam gerekiyor.baska türlü geçmez bu.yandim Allah'ım.nerden geldi bu şimdi ya.kanama olmasa iyiydi
-
Aile hekimi gece tek kullanımlık antibiyotik verdi.dun kızılcık tableti ve 1000 mg c vit başladım.omu iyi geldi yoksa purinolmu anlamadım.aksama kadar yanma ve kanama geçti.ama çokta su iciyorum sürekli wc cikiyorum.bagirsaklarimda bı tuhaf zaten denize gittigimizden beri.ordaki hamburgerden zehirlendim yada bana iyi gelmedi çünkü çocuklara bişey olmadı ama beni inanılmaz ishal yapmıştı.hala daha toparlanmadi bagirsaklarim.gece yinede içtim ilacı sabah bildiğin mal gibi uyandım.elim kolum sarhoş gibi.kahvaltiyi zor hazırladım ufakliga.su sistit çok uzamadan geçtiği için mutluyum ama ilaç çok sarstı beni
Haftaya yine tempolu bir hafta sonu yasicam.iyilesmem gerekiyor.bide dün arada yine beynine kan çıkar gibi falan oldu ara sira
-
Sistit geçti gibi ilaçtan sonra ama yine herzamanki gibi karın ağrısı başladı.yine karnıma bicaklar batıyor gibi.asiri bı baskı var sanki karnimda Ötüken bile karnıma baskı olusuyo.gaz atamıyorum yine.atsamda geçmiyor.gecen sefer sağ tarafta olmuştu sıkışma gibi bu defa sol tarafta.ama inanılmaz bir baskı var karnimda.karnim sis ve sert.ama her sistit sonrası bu sorun oluyor nedense.korkmamaya calissamda tereddüt ettirecek kadar sancı var bu defa.kahvalti yapıp tranko aticam ama korkuyorum onu bile atmaya ya kötü etki ederse diye.cok enteresan astroloji benim burcuna diyorduki herşeyin bir düzende gitmeyeceğini anlayacak şeyler olacak diye ve herşey yolunda mutlu giderken iki gündür ağrılarla savaşır hale geldim ve bütün düzenim mahvoldu.su ağrı geçmesi lazım canım yanıyor cunku