Çok tuhaf ve yalnızım.kendimi bir çukurun içinde gibi hissediyorum.ek atimlarim hala devam ediyor.
Printable View
Çok tuhaf ve yalnızım.kendimi bir çukurun içinde gibi hissediyorum.ek atimlarim hala devam ediyor.
Dün öğlen başlayan yine boğazımda kecelik hissi var.herseyi içtim ama yok geçmedi.yutkunurken su icerken falan bişey yok sadece sigara içerken hissettim ve devam ediyor.simdi uyandım ben biseyler yiyip sigara içtim ve yine oldu.insallah gribe dönmez.sabah uyandığımda gözlerimi kaşımak istedim ama sol gözümde ağrı oldu.sanki baskı vardı.ne gözüme bişey kaçtı ne gözümü çok yordum ama gözümde bı tuhaflık var.dokundugum zaman ağrı oluyor gözün burna olan kısmında.gozumu şiddetle yummaya çalıştığımdada ağrıyı hissediyorum.basladi yine ağrılar falan bakalım korku dolu acaba neden oluyor soruları kafamda dönüyor.diger göze göre ufak bir şişlik var gözyaşı deliğinin olduğu yerde sanki.ay valla kafayı yicem artık neden hep beni buluyor böyle saçma ağrılar kecelikler.
Gözümün o kısmındaki sertlik sanki büyüdü.simdi göz Dr dan geldim.bakti göz kanallarında iltihap var dedi.sicak kompleks falan önerdi ilaç verdi.gecmezse ameliyat dedi.bem Dr gidene kadar bayilacaktim korkudan.basim ağrıyor sanırım kendimi çok sıktım oyuzden.ama bir yandanda diyorum ki iltihap beynine gitti oyuzden ağrı yapıyor.daha önce kullanmadığım bir antibiyotik verdi attım inşallah beni sarsmaz 1000 lik çünkü.burnuma dokundugum zaman bile ağrı oluyor o bölgede.cok ilginç bünye ile alakalı dedi bağışıklık düşünce oluyormuş.benim cussemde iridir nasıl zayıf oluyor anlamiyorum.arpacikta varmış aynı zanda gözde.ya nerden buluyor bunlar beni anlamıyorum.insallah ilaçla gecerde ameliyat olmaz.korkuyirum ya.aklimda hala başıma vuran ağrının verdiği sorular ve acaba beynimemi sıçradı korkusu.direk esen enişte geliyor aklıma ve korku tavan yapiyor
İlaçlar ise yariyormu bilmiyorum ama artık kaşımi oynayınca falan ağrı olmuyor.allahim nasıl korktum nasıl.evde biranda dengeler değişti ben ben olmaktan çıktım.yine eskisi gibi dolandım evde.arada göz kapağında ağrı oluyor ama gecicek inşallah.antibiyotik şükür ki sarsmadi beni.elimi oraya götürmeye korkuyorum o şişliği hissetmek korkumu arttırıyor.insallah çabucak gecer
İlaçlar işe yaradı gözümdeki şişlik geçti.ama antibiyotik ağır geliyor sanırım tuhaf hissediyorum kendimi.agzimin içinde yine acılık başladı bazen sağ göğüs altında bucak batması gibi ağrı giriyor.midemden gaz çıkarınca ağrı geçiyor.ustelik bugünde çok tuhaf geçiyor.artik biseyler ters gidiyor ama ney.allahim hayatım düzene girsin artık.cocukta hasta gibi geldi okuldan bakalım nolcak
Çocuk bı tuhaf.bas ağrısı vardı akşam duş aldırıp ağrı kesici verdim rahatlamıştı.sabah kalktığında iyiydi bir saat önce yine başım zonkluyor demeye başladı.cok tedirgin oldum.dr gidelim diyorum hayır diyor.napicam ben kafamda deli sorular
İkna edip dün akşam üstü acile götürdüm.dr muayene etti tomografiye gerek yok 10 yasada kötü bişey beklemeyin dedi.ama aklım çıkıyor.aksam yine oldu zonkluyor başımın arkası diyor.agri kesici verince geçiyor.
Ve ben kendimi çok dinliyorum Herbir tarafimda yine ağrılar var.sag göğüs kaburgamda daha önce olan batma tarzı ağrıyla uyandım ve derin nefes aldıkca batma devam ediyor.bunun için kaç Dr gittim hep kas ağrısı demişlerdi.kendimi dünyanın en kötü annesi hissediyorum.cocuklara gram faydam yok.sadece onların sağlığını düşünüp temiz ev sağlıklı yiyecekler derdinde olan bir anneyim.herdaim sadece kendimi düşünüyorum.acaba neremde ne var diye.iki gündür hayat kaos gibi geçiyor.cocuk eşimin agresifligi evin düzeninin yok oluşu benim ağrılar derken herşey pert.
Osmangazi ben kendimi hayal ürünü olduğunu düşünüyorum çoğu zaman.cunku böyle bir hayati normal bir insan yaşıyor olamaz düşüncesindeyim.
Çocuk iyi bir daha basım agriyor demedi.benae bugün yine gözüme taktım çünkü hala ufakta olsa içerde minicik bir şişlik var.agri asla yok.ama dokununca şişliği hissediyorum.buda benim nedense korkumun artmasına sebep oldu.sol gözümde seyirmede çok fazla özellikle kistigimda çok seyiriyor.ben neden böyle olduğumu bir türlü anlayamacagim.hersey iyiyken birden bişey olup dibi bulabiliyorum.bu arada ağzımın hiç tadı yok hala.arada mide bulantısı da yaşıyorum.ne yiyip içsem ağzımdaki tatsizlik acılık geçmiyor.kendimi çok aciz hastalikli hissediyorum.
Acılık gecsede ağzımdaki o tuhaf tat geçmedi hala.surekli biseyler yemek istiyorum.veee yine gaz sorunu başladı 4 gündür çekiyorum.midem karnım tef gibi sis ve arada sancı giriyor.mide koruyucu alıyorum üç dört gündür tranko aldım banamisin diyor zencefil cayida ise yaramıyor bu defa.deli olucam arada gaz çıkıyor ama asla rahatlama olmuyor.gunde üç defa wc gidiyorum ishal degilim normal ama çıkınca bile asla rahatlama olmuyor.kil kurdu geçti sanki.ama bu gaz gaz beni benden aldı.