Bacağım hala hafif ağrıyor.ama bugünde sol bademcigim iğne batar gibi batıyor ve ben covit oldum diye korkuyorum.bu aralar hiç dikkat etmedim dışarı çıktım insanlarla görüştüm mesafe koymadım.insallah bişey olmaz.
Printable View
Bacağım hala hafif ağrıyor.ama bugünde sol bademcigim iğne batar gibi batıyor ve ben covit oldum diye korkuyorum.bu aralar hiç dikkat etmedim dışarı çıktım insanlarla görüştüm mesafe koymadım.insallah bişey olmaz.
Bir aydır ablamı görmüyordum.iki gün önce eşime dedim gidelim akşam bı çay içip döneriz..eşim aramış gelin evdeyiz demiş.yarim saatlik uzaklıkta.neyse gittik görüntüsünde bişey yoktu muhabbet falan eniştem ablanın ilaçları falan dedi.ne ilacı dedim grip ya ablan dedi.beynimden vurulmusa döndüm.nasil kızdım neden söylemedin hasta olduğunu dedim.hemen kalkmak istedim ama ayibima gitti.cocuklari hemen tembih ettim uzak durun dedim.ama olanlar olducocuklari öptü falan ilk girdigimizde.uygulamadan baktik onların sokağı riskli bölge diyor vaka gösteriyor.yazlik bir mahallede deniz kenarında oturuyor.bir saat falan oturdum ama ter döktüm resmen.zaten aramız hiç iyi değildir ablamla.bende bir evham mahvoldum.dunden beri genizlerim yanıyor gibi hissediyorum.habire limonlu ballı sirkeli sular içiyorum.ama korkularima engel olamıyorum.sanki ablam koronaydi ve banada bulaştı.ben baya uzak oturdum ondan.olsa çocuklara eşime olurdu.esim ablamla yanyanaydi.allahim bitsin su korona illeti diyorum.butun dengemi mahvetti.ya inşallah kapmamisimdir.normal bir grip olunca bile tepetaklak oluyorum ben Allahım sen koru
Aile ilişkilerimiz zayıftır akrabalarla diye kendimi eksikli hissederdim. Şimdi biz hariç bütün ailede 5 ev karantinada, demek bu zayıf akrabalık ilişkilerindeki hayır bugünler içinmiş. Birbirimize gidip gelsek sık sık şimdi biz de koronaydık.
geçmiş olsun,inşaAllah korona değilsinizdir.Hasta olunca insan çok huzursuz oluyor.Ben de hemen iyileşmeye çalışıyorum,bir şeyler içiyorum hasta olduğum zaman.Şöyle bir şey de var bakın evimizin önüne ara sıra kediler gelir gider ben de onlarla ilgilenmeye çalışıyorum.Bir tanesiyle de samimiyiz.Geçen gün bana dediler ki ya o kedide pire var ondan uzak dur.Ben de görüntüde ne kadar belli etmesem de pimpirikliyimdir.Başladı kolum kaşınmaya..Aslında o ana kadar o kediyle bayağı vakit geçirdim,sevdim,oynadım.Yani bazen bir şey olmasa bile düşündükçe oluyormuş gibi yaşıyorsunuz onu.
Eğer ablanız korona olduğunu düşünüyor olsaydı gidip test yaptırırdı diye düşünüyorum.Pozitif bir durum olsa idi de karantinada olurdu.Ayrıca koronavirüsünün belirtileri öncelikle yüksek ateş,kuru öksürük gibi belirtiler.Bunlardan birini yazmamışsınız.Birkaç ay önce okumuştum sanırım her test sonucu pozitif çıkan da koronavirüsü kapmış anlamına gelmiyor.Sanırım grip ve benzeri rahatsızlıklarda da pozitif çıkabiliyor.Kendinizi yıpratmayın iyi olursunuz inşaAllah.
Koronami degilmi bilmiyorum ablam.dr bile gitmemiş.ben dün iyiydim.ama bugün akşam üstü yine genizlerimde yanma başladı.psikolojikmi yaşıyorum bunu bilmiyorum.cunku genizlerim yanıyor GİBİ hissediyorum sadece.aklim çıkıyor korona olcam diye.ben gerçekten bir soğuk algınlığını bile çok ağır geçiririm.domuz gribinden sonra bu kaldı bende.her grip olunca olucem sanıyorum.ben beslenmeme cok dikkat eden biriyim.herseyin dogalini yerim içerim.paketli gıda hiç yemem.nolcak böyle bilmiyorum.sosyal medyadaki hastalıkla ilgili şeyleri okudukça iyice korkuyorum.ya insan bigun iyi olur ertesi gün yine genizi yanarmi ya.ben yanmayı taktikca sanki daha da fazla hissediyorum yanma var gibi geliyor.ablama okadar kızıyorum ki beni bu ikileme soktuğu için.evde benden başkasında bu durum yok.neden ben sadece bu yanmayı hissediyorum acaba hastalık geldi gelicekmi diyorum.kafam hiç iyi değil.
Bildiğim kadarıyla kronik rahatsızlığım anksiyete dışında yok.turkiyedeyim ve 39 yaşındayım.daha bir yıl olmadi butun kan testlerim yapılmış bişey çıkmamıştı.gribi ağır atlatmak domuz gribi sonrasında oldu.ondanda çok korkmuştum.onceleri grip demek evde yat dinlen demekti ayakta gecirirdim.ama domuz gribi salgını sonrasında iki sene önce bir tanidigi grip sonrasında kaybettik.o vefat sonrasında grip olunca acayip yatak yorgan yatıyorum.basimi kaldıramıyorum.bu korona çıktığından beri Aralık'ta başlamıştı Çin'de takip ediyordum olanları benim için daha bir işkence oldu.ocak ayında bende herkez gibi çok ağır bir grip geçirdim.
Dün akşam başlayan acayip bir halsızlığım var.sanki kollarım bacaklarım benim değil.sanki her an ölecek gibi iyim.ruhum bedenden cikiyormus gibi oluyor.bu durumu ben şu 19 senelik panik atagimda belki binlerce kez yaşadım.ama her defasinda bu defa başka bişey bende kesin kötü bişey varda bu kadar halsizim diyorum.10 ay öncede yine bu sebepten gitmiştim norolojiye.beyin mr dahil herşeye bakıldı bişey çıkmadı.ama akşamdan beri yine bu halsizligin beni korkutmasiyla yaşamaya calisiyorum
Çok acayip bişey yaşadım yaşıyorum.arabayla biyere gitmem gerekliydi.hersey yolunda keyfim yerindeydi.birden sanki bütün genizlerim şişti yutkunamiyordum.agzim bogazim kupkuru olmuştu.nefes alıyordum ama alamiyordumda.burnumun içi bile sis hissettim.isimi hemen bitirip eve geri döndüm.sicak limonlu sirkeli su yaptım içtim.biraz hafifler gibi oldu ama hala sağ burun geniz tarafım ve bogazim kuru gibi hissediyorum.cikolatali gofret yiyip öyle çıkmıştım evden.acaba alerjimi yaptı alerjimmi yükseldiği için böyle oldum.korkudan deli gibi ter döküyorum.cok korkuyorum.
Sabah çok iyiydim ama öğlene doğru yine başımın sol arka tepesindeki batmalarim ağrılarım başladı.tedirgin olmayayım diyorum daha önce kaç defa yaşadım bişey olmadı diyorum ama yok illaki içime bir korku giriyor.magnezyum aldım bitane.agri kesici içmek istemedim ama böyle devam ederse ağrı kesicide icicem.kafama takılan neden hep aynı yer ağrıyor hep aynı şekilde.sanki bıçakla kesiyorlar geriliyor kitlatsam gecicek gibi bir ağrı.bazen gözüme kadar geliyor.sanki ensemden yukarı çıkan o sol tarafimda bir gerilme var gibi.tepeye kadar çıkıyor.(adetime 5-6 gün var)...
Allahım bu korkuya kapilmama izin verme
Bir iki saat önce başlayan sırt ağrım var.sag taraf ağırlıklı.tam kürek kemiğinin üstü.sirtimi oynayınca dahada ağrıyı hissediyorum.yaklasik 5 sene önce falan böyle başlayan çok şiddetli bir grip geçirmiştim kuşun ortasında.sirtlarim aynı bu şekilde agrimis akşamına yatak döşek yatar hale gelmiştim.nasil korku sardı içimi.kizim üç gündür burnu akıyor nezle gibi.baya toparladı.onunla çok mucadele ettim gece uyuyamadim ya ateslenirse falan diye.allahtan çok iyi.simdi bende bu sırt ağrısı başlayınca acaba koronami oldum diyorum.kac gündür çok şiddetli rüzgar vardı belki ceryanda kaldım falan ama bilemiyorum.halsiz değilim ateşim yok bogazim acımıyor falan ama bu sırt ağrısı beni tedirgin etti.ya inşallah çabucak geçer.
Bir buçuk ay olmuş girip yazmayalı.ve en son sırt agrim olduğunu yazmışım.ve bugün beni yine aynı ağrı tedirgin ediyor.dun başladı.aksam masaj yaptırdım eşime ama geçmedi.tranko buskas aldım yine geçmedi.heriki kürek kemigimin üstleri yanları ve ortalari ağrıyor.baxen sağ bazen sol ağırlıklı.oynatinca dahada ağrıyor.ve bende yine acaba koronami oldum korkusu.kuzenim pozitif yeni kondu tanısı.belki 15gundur gribim diye gitmemiş dr.yeni gitmiş ve korona.dayimla temasliyim allahtan o negatif çıkmış ama tedirginim yinede.etrafim kırmızı heryerde vaka var.koyde bile çıktıysa çığrından çıktı artık.ben yakalanmicam biliyorum ama korkularima engel olamıyorum.allahim geçsin su sırt ağrım.canim yanıyor çok.
Yok geçmiyor bu sırt agrim.neden oldu anlam veremiyorum.aklımda bir suru kotu hastalık geçiyor. Masaj rahatlatmıştı daha önce ama bu defa hic fayda sağlamadı.sıcak duş aldım oda etki etmedi.sırt kaslarimi hareket ettirecek hareketler yapıyorum sahada ağrı siddetleniyor.ağrı kesici attım oda ise yaramadı.kafaya taktiğin icinmi bu kadar agriyor anlayamıyorum.kaslardan diye avutuyorum kendimi ve inşallah öyledir.kaskatı sanki sırtım. bıçaklar saplanıyor oynattikca.allahım geçsin ne olur geçsin.yada ben kafama takmamayi başara bile yim övücü ver bana.
Artık iyice panik atağın dibini buldum bu ağrı yüzünden.okadar korkuyorum ki.gecmiyor geçmiyor.aldiris etmemeye çalışıyorum ama o agridikca ben panikten korkudan mahvoluyorum.oyle Kunt bir ağrı değil.geziyor sanki sirtimin üst bölümünde sağlı sollu.bazen geçiyor bazense aşırı şiddetli.kas ağrısı olsa kulunç olsa şimdiye gecmezmiydi.sanirim akcigerlerimde sorun var korktuğum başıma geliyor.bu ağrıların başka açıklaması olamaz.allahim neolur al bu ağrıları benden.panik atagi hiç olmadığı kadar yoğun yaşatıyor bana bu ağrılar.korkudan küt diye bayilcam sanki.aklimda bin tane kötü seneryo.gec artık geç
Evet tamamen gecmesede düne göre hafiflemiş bir ağrım var.aksam bardak tutturdum masaj yatirdim ve sıcak su torbası koydum vicks sürdürdüm sırtıma.agrilar sanki sağ omuz boyun kısmına kaymış gibi hissediyorum.elimden geldiğince omuzlarimi sırtımı oynatmamaya çalışıyorum ağrıyı hissetmemek için.arada denedim kuturdemeler baya azalmış.bu akşam bengay krem aldım onunla masaj yaptıracağım inşallah kesin çözüm olur
Allahım neolur ağrısız sizisiz korkusuz paniksuz günlerim olsun.her hastaya şifa derman ver.dunyamdan su korona illetini biran önce bitir rabbim.
Ağrılarım baya geçti gibi.masaj sıcak su torbası işe yaradı sanki.ama bugünde arada gelip giden gıcık gibi bir öksürük var sanki.arada oksuruyorum.nasil panikledim.son günlerde birçok arkadaşım pozitif çıkıyor.insallah bendede bişey çıkmaz.elim ayağım bosaliyor korkudan
Oksurugum hemen gecti.ama okadar panik oldum ki uzun zamandır tipik panik atak yaşamamıştım.suan yaşıyorum.icim daralıyor heran kötü bişey olacak hissi doldu içime.sirtimdan bişey boşalıyor sanki bir halsizlik çöküyor anlik..bunun bir panik atak olduğunu biliyorum sabırlı ol gecicek atak bu diyorum.insallah beni çok sarsmadan biter gider.sakin bu bir panik atak ve bunu daha önce binlerce kez yaşadım ve hiç birşey olmadı.buda biticek......
İki gün iyi olup tekrardan atak geldi.ya bu korona belası bitsin artık.yasamadigim panik atakları tekrar yaşamaya başladım.icim daralıyor birden bir halsizlik çöküyor korkudan tuvaletim geliyor.pazara gittim bugün hiç bişey yoktu.guzelce temizlendim oturdum koltuğa birden acayip bir halsizlik çöktü.haydaaaaa noluyor acaba koronami oldum niye bu halsizlik şimdi.halbuki üç gün öncede aynı şeyi yaşadım.halsizmiyim diye düşünürsem halsiz oluyorum.kafam bı dünya sanki.bacaklarim benim değil elim benim değil.regl zamanima bir iki var.acaba ondanmi böyleyim.onceden acaba kötü biseymi olacak diye korkardım böyle olunca şimdide koronami oldum diye korku sarıyor.lanet olsun bu hastalığın çıktığı güne.
Evet bana rahat batıyor. Bugün korkularım iç daralmalarim yok.ama ben dururmuyum hic birşey yokken geçen ki sırt agrilarimi düşündüm.acaba agriyormu diye yine omuzlarımı boynumu hareket ettirmeye sırtımi kuturdetmeye başladım.ve bu sure sonra yine sağ kuregimin oradaki kas başladı kasılma ya.nasıl agriyor simdi.boynumu sağa sola cevirsem dahi aciyor.ben salak yine bu agrilardan acayip korkuyorum.Aferin bana Aferin.
Sırt ağrılarım dün yine geri döndü.artik kötü birşeyler olduğunu düşünüyorum geçmiyor çünkü.bazen ağrı tam omuriliğimde oluyor bazen sağ sol kürek kemiği kaslarında.bazen boynuma bazen belimin yanlarında.hic hareket etmeden de ağrıları yaşıyorum iki gündür evet hala sırtımı oynatinca kütür kütür ses geliyor ama ama ağrı gezici hala geldi.gecen sene Ali amca ölmüştü omuriliginde tümör vardı o geliyor aklıma.daha doğrusu o öldükten sonra ben hep düşündüm onu arada.hep ağrı varmı diye yokladım kendimi.ve en sonunda ağrıları yaşıyorum.bunu kendimmi yaptım yoksa fiziksel bir şey varmı.ben hiçbir şey hemde hiç birşey yokken ayağımı agritmistim.melek abla ayağın neden sis demişti ve öğünden sonra aylarca ayak ağrısı çekmiş Dr Dr gezmistim.ve hicbisey çıkmamıştı mr da bile.ben bunu kendime nasıl yapıyorum yada neden iyiliği çekemiyorum.hersey çok iyi yolunda giderken birden bir ağrı oluyor ve ben tepetaklak.bu sırt ağrılarım başlamadan once(2 hafta)kendi kendime diyordum ne kadar iyisin bu aralar herşey harika gidiyor ağrı yok korku yok.sonra birden bigun ağrı başlıyor.39 yaşımın 20 senesi yaşamışım 19 senedir başka biriyle devam ediyor hayatım.bu hastalığa yakalandigim güne lanet olsun.ya tek annesi babası aynı günde ölen benmiyim...neden beni etkiledi.sonucta ablaminda annesi babası ona neden bişey olmadı.tamam ben kabullendim öldüler ben hiç kolay birşey yaşamadım .ama geçti 19 sene geçti ya.keske bende daha dirayetli olsaydım.panik atağa razıyım ilk zamanlar oluyordum diazem rahatliyordum.nefes egzersizleri üstüne gide gude evden cikamamalari başardım.ama bu ağrılar bu kötü hastalıklardan korkmak en kotu evresi sanırım.gecsin bitsin ........
Yeni güne bismillah
Sırt ağrım geçti yine.dun hiç olmadı.bu sabah balkonda sigara içerken sağ köprü kemigimin orda nefes verirken sızlama oldu şimdi kendimi yokluyorum olucakmi sızlama diye.bazen ceneme kadar çıkıyor sizlama.solda olsa kalp diye korkacagim sağda olduğu için akciğer diye korkuyorum.ey beynim biseyin yok biseyin yok.beni korkutmak için biseyler bulup durma neolur.gunesli sıcacık günümü zehir etme.
Bugün Çakıcı öldü.uzuldum gidemedim diye.berbat bigun geçiriyorum.hicbisey canım istemiyor.zaten boğazımda da gıcık bir öksürük var.icimde deli gibi korkular.insallah bu öksürük geçer korktuğum başıma gelmez
Dun başlayan sol boslugumda bir ağrı var.öyle şiddetli ve sürekli değil.arada girip çıkıyor.bazen sirtimin ortasına doğru oluyor.ama tam.olarak böbrek bölgesinde.hatırlıyorum babamın böbrek ameliyat yerlerinin olduğu yer.düzenli ve bol su içen sağlıklı besleyen biriyim aslında.günde yaklaşık hep iki uç lt oluyor su icisim.bi yerde okumuştum korku böbrekleri bitirir diyordu.bende senelerdir korkuyla yaşıyorum.belki de binsorun oluştu.genetikte olabilir. Babam teyzem böbrek hastası.korkmamaya çalışıyorum bu durumdan ama ağrı girip çıktıkça bi tedirgin oluyorum.inşallah uzun sürmez bu durum.
Evet dünü bu ağrılarla geçirdim.boyle kramp gibi anlık girip cikiyor.arastirdim biraz.sicak su torbası koydum da falan pek bı degisiklik olmadı.maydonoz suyu limon karışımı aç karnına onu içtim akşam yatmadan.sabah zeytinyağı limon suyu içtim aç karnına.giya yazılana göre bunlar dusuruyormus taş varsa.ama bende hala devam bı agrilar.suan bunu yazarken bile ağrı girip çıktı.
Zaten bir tuhafim bir haftadır.hic birşeyden zevk almıyorum bir tuhaflık var üstümde.hayattan bezmiş kendimi pis ve her tarafım hastalıklı gibi hissediyorum.birde bu çıktı şimdi.sakin olmaya aldırış etmemeye çalışıyorum ama korkmadan da edemiyorum.bugun baş agrimda var.basimin yine sol tepe arkasına bıçaklar saplanır gibi ağrı var.regl zamanima bir hafta kaldı oyuzden olabilir diye düşünüyorum.heray yaşıyorum bunu çünkü.bobregimde sorun olabilir diye korkuyorum çünkü genlerimde var.tas olsa çok şiddetli olur ağrı diyorum benimki anlık kramp gibi bişey.buda acaba başka sorunmu böbrek yetmezliğimi böbrek kanserimi diye düşünüyorum.insallah başka sorun çıkmadan bu ağrı gibi şey geçer gider.ben kendime neler yaptım daha önce ne ağrılar yaşattım buda öyle olabilir diyorum.cunku bu aralar böbreklerimi çok düşünüyordum.belkide ondan.gecsin bitsin.kendimi dinlemeyeyim artık.
Ya nedir bu sırtımdan çektiğim.dun ağır bişey kaldırmistim.zorladim yani.havada acayip soğuk ve esiyor.dun akşam üzeri başladı.nasil sancı giriyor sağ üst sırtıma.esim masaj yaptı ve sanki kramp girmiş gibi kasılmış kasın semsert duruyor dedi.sabahta kas gevşetici sürdük.biraz geçer gibi ama hala dönerken kolumu kaldırırken kas kasılıyor ve canım yanıyor.bu kış yine bu ağrılarla gecicek belli oldu.ama korkmicam.
Nasıl günler geçiriyorum.son üç haftada Çakıcı,yüksel abi şimdide dayım.ah dayım ah yaktın beni ya.hic beklemiyorduk hiç.bu kadar aniden gidilir mi.sanki su son üç günüm yok hayatımda.pazartesi den bu yana bomboş içim.yaktin bizi yaktın.lanet olası kalp krizi kaç kişiyi alacaksın daha benden.soguktun dayım bizlere cekinirdik senden ama hissederdim severdin bizi yufkaydi yüreğin.huzur içinde uyu anneannem dedem annem kavuştu sana.hoscakal dayim
Sanırım ani ölüm yaşamak beni kötü etkiledi.tipik panik atak krizleri yaşamaya başladım.evden başka hiç biyerde güvende hissetmiyorum heran ölüp kalıcak gibi kalp krizi geciricem beyin kanaması felç korkularım belirtilerim geri geldi.acayip acayip belirtiler yaşıyorum sanki 19 sene yaşadığım ilk belirtiler gibi.birden aniden bişey olucak ve ben olucem sanki.icim daral daral daralıyor.sanki kalbim beynimde atıyor.kafam kalp atışıma göre sallanıyor gibi.lanet olası korkular bırak git beni
Dün arada sırada hissettiğim belime anlık girip çıkan ağrılar başladı.onemsemedim.bugun kalktım yine var.daha öncede de arada çektiğim ağrılardan.ama bu defa aklıma korona geliyor.bel ağrısı belirtiymis.hatta bı arkadaşım sadece bel ağrısı çekti başka belirtisi yoktu.belimde ağrı oldukça hep bunlar geliyor aklıma ve bı tedirgin oluyorum.bakalim bugün ikinci gün.nereye gidecek bu agri.cenaze geceli 10 gün.pazar gün 7 sini yaptık.acaba ordan biseymi kaptım diyorum ama hep aynı kişiler ve mesafeliydi herkez.insallah sadece ağrı olur biter.
İte kaka giden günler hergun yaşanan ağrı sızı korkularla geçen zaman.dun acayipti ne yersem dilim acıyordu,midem bulantım da var.fazla cips kuru şeyler yediğim için diye düşünüyorum yada çamaşır suyuna fazla maruz kalınca ağzımın içi hep böyle oluyor.ama bugün geçmesi gerekirdi geçmemis.bugun bide sağ göğüs ucunda arada girip çıkan sızlama gibi acıma gibi bişey var.daha önce birçok kez yaşadım aynı şeyi.ama yinede korkuyorum.
Günlerdir çektiğim kil kurdu sorunum var.bir haftayı geçti.çocukta vardı bana geçti sanırım.sürekli yikiyorum bol su içi yorum ama geçmiyor.mide bulantim oluyor uç gündür sanırım buna bağlı.çocuğuma kullandığım sürüp var ondan icsemmi diyorum ama ilacın yan etkisinden çok korkuyorum.ama bu bulantilar karin ağrıları karnimdaki şişlik beni çok rahatsız ediyor.hayat kalitem çok düştü.jorkuyorumda.aslında ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşarım.çok titiz biriyim hastalık derecesinde hatta.nasıl oluyorda beni buluyor anlamıyorum.hadi çocuklar okula giderken okuldan getiriyor diye düşünüyordum ama simdi okulda yok nerden geliyor bu yumurtalar anlamış değilim.sürekli çarşaf degistiriyorum temizlik yapıyorum ellerin zaten sürekli yikiyorum.bu bulantı kusma hissiyatlari beni mahvettin uç gündür.tranko buskas bulantimi bi sure geçiriyor sonra yine başlıyor.okudum hepsi kil kurdu belirtileri.su ilacı içmeye korkmasamda icsem kurtulcam belki ama çok korkuyorum ilacı içmeye.yan etkileri çok çünkü.regl donemime bi kaç gün kaldı onunda yarattığı stres var üstümde hic iyi değilim.
Hadi bakalım eşim hasta.iki gündür kötüydü.tedt verdi akşam üstü.daha çıkmadı sonuç ama beklemek berbat stresli.o odada.ama maske tak diyorum takmıyor.nolcak böyle bilmiyorum.insallah negatif çıkarda rahatlariz.ama bence pozitif.cok korkuyorummmmmm
Sonuç negatif ama hasta adam.surekli yatıyor burnu akıyor.ne bulursam yedirip iciriyorum.vitaminler çaylar.insallah ilerlemeden atlatır.aile hekimi rahat olun negatif zaten dedi ama işte gel gelelim benim korkular.
Oksugu başladı.gerci o hep oksurur astımı dan dolayı ama bu kez farklı.kime sorduysak merak etmeyin soğuk algınlığı diyor.gerci akşam baya rahat uyudu az iksurdu ama.allahim su günler geçsin.kocami özledim onula sarılmak onunla sohbet etmek.isten geliyor direkt duşa ordanda odaya kapatıyor kendini.o ise gidince bütün odayı domestosla temizliyorum.cok yoruluyorum ama oniyi olsun.onu çok seviyorum.
İki hafta foruma giriş yapamadım servis hatası diyordu.bugun düzelmiş.okadar bı yalnızlık hissettim yazamayinca hissettiklerimi.cok şükür eşim negatif olarak carcapuk bı şekilde atlattı hastalığı.gecen üç hafta içinde ben tabiki yine birçok şey yaşadım korktum yıprandım
Mesela belki beş sabahtir sabahları uyandığımda burnumda sızlama oluyor ve bı tabiki hastalanıyorum diye korku oluyor.ama bu sabah uyandım herzamanki gibi WC girdim.kolumla sağ goguse fazla yüklendiğimi farkettim.nasil bir ağrı sızlama.kalkali bir saat oldu hala daha gogsumdeki ağrı sızlama geçmedi.arada sizlayip sizlayip geçiyor.ben yine korkularda.acaba bilincaltimmi yapıyor anlayamıyorum.gecen hafta meme kanseri olan tanidiklardan bahsetmiştik arkadaşlarla.ben böyle seyler konuştuktan bisure sonra yaşıyorum böyle ağrılar.tamam basi uyguladığımi farkettim otururken ama geçmesi lazımdı.biyere carptigimizda falan nasıl acıyo sonra geçiyor.bu defa geçmedi.gerci ben gider gider bu meme kanseri korkularının içinde kaybolurum.bu tarz ağrılar çekerim.en son gittiğim genel cerrah ultrason bakmış ve hiç bir sorun olmadığını söylemişti.yas 40 olmadığı için memegrafi de çekilmiyor.aman işte böyle ağrılarım var yine.burnum sızlıyor sol tarafı bacağım ağrıyor lifler kopmuş gibi basım ağrır bıçak saplanmış gibi.acayip acayip.
Malesef sabah kalktım hala mememdeki ağrı devam ediyor.dun pek onemsememeye çalıştım üstüne bası uyguladigim.icin oldu diyordum.ama yinede gergindim.korkmamaya calissamda hep ağrı oldukta tedirgin oluyordum.ben ağrı olduğu zaman hep çok acayip sınırlı oluyorum.korktugum için sanırım bu sinir.erkenden yattım ki gece hep uyandım ve ağrı varmı diye vücudumu dinledim hep.sabah uyandım ve ağrı varmı diye yine yokladım kendimi ve ağrı var.dr un gösterdiği gibi kitle varmı yokmu diye parmak uçlarıyla kontrol ettim ele gelen kitle falan yok.ama eğilip kalkenken bile ağrı oluyor memede.daha doğrusu ordaki kasları hareket ettirirken oluyor.bazen otururken durduk yerede oluyor.agri sürekli değil sızlıyor bikac saniye.sonra geçiyor.kolum çarpsa acıyor.regl biteli 5 gün oldu.regl öncesi olsa süt kanalları dicem ama bitti.ya bak hep bu aralar iyiyim ağrım sızım yok diye ne zaman düşünsem illaki bı yerlerde ağrı oluyor ve ben korku cikmazina giriyom.esime dedim az önce durum böyle böyle diye.bir dovmedigi kaldı.okadar umursamaz bir yaklaşımı varki.tamama belki bıktı benim ağrılarından falan ama bende onunla paylaşmış akşam kiminle paylaşcam.daha önce bu tarz ağrıları birçok kez yaşadım ve Dr gittim.kaslardan süt kanallarından alakalı olduğu söylendi.ve ben yinede her ağrı olduğunda korkuyorum çok.insallah geçer bu defada.korkmak panik yapmak ağrı çekmekten daha ızdırap verici çünkü.
Nefret ediyorum kendimden.bi yandan memedeki ağrı bir saattirde kasıklarım ağrıyor.suan inanılmaz bir işkence çekiyorum.cektigim ağrıların bende yarattığı korku dışında bu ağrılardan bu kadar çok korktuğum için kendimden nefret ediyorum.nevarya çoğu kişi yaşıyor bunları arkadaşlarımla konusuyorum onlarda yaşıyormuş buna benzer ağrılar.korkmuyormusunuz diyorum ağrı bu geçer gider diyorlar.iste o anda başlıyor kendime kizginligim.yine aciz pis zavallı hissediyorum kendimi.
baş ağrısı ilacı diye yanlışlıkla regl için olan hapı içmiştim. boynumdan aşağısı uyuşmuştu. hiç faydası olmuyor mu bu tür ağrı kesicilerin?
Memedeki ağrı tam gecmesede arada hissediyorum.bugun sorun yine boğazımda batma var.sol tarafta.yutkundukca batıyor sanki.batiyormu diye sürekli yutkunup kontrol ediyorum.cocuklugumdaki bir hastaliktan kalma sol bademcigim sis kalmis.hep sis görünür bakincada ağız içine.ama hiç durduk yere batma ağrı yapmaz.bugun nedense batma hissediyorum.korkunca hemen uyuma hissi olur bende saat 9 ve ben hemen yattım çünkü korkuyorum.insallah uyur uyanir ve bu batma geçmiş olur.hemen ballı zrncefil zercal karabiber karıştırıp bı kaşık yedim.bide limonlu sirkeli sıcak su içtim yattım.sabah uyandığımda geçmiş olsun.yoksa bu korona korkusu çok berbat
Yok nerdeyse iki saat oldu yatağa gireli korkudan uyuyamıyorum.bogazim battikca benim korkularimda tavan.surekli ama sürekli yutkunup kontrol ediyom.bariz bir batma hissi var yutkunurken.allahim ne olur korktuğum başıma gelmesin tam okullar acilcak çocukların sınavları falan.neolur korona olmayayım.
Foruma giris yapmam engelleniyor.bir link çıkıyor karşıma iki haftadır bilir kişiye gösterdim kullanıcılar tarafından şikayet edildiği için bu link çıkıyor dedi.nasil olduysa düzelmiş bugün yine.bunu neden ve niçin yaptığınızı anlamış değilim.kime ne yapıyorum ne rahatsızlık veriyorum.kendimce rahatlama yolu bulduğum bir şey yapıyorum ve yazdığım yer forumun başka sayfaları değil.PANİK ATAK sayfası.burayi okuyanlar benim gibi panik atak yada anksiyete yaşayan kişilerdir.neden ben ne yapıyorum sizede şikayet edip erişim engeli koyuyorsunuz.