sanırım sitemiz çok fazla sahipsiz kaldı.admin zaten yok elif abla yok beyaz kelebek yok betül abla yok(gerçi o mazaretli) moderatör olarak sadece 9şubat vardı artık o da çok fazla girmiyor ki...
flaaaaaaaş...sahipsiz kalan forum!
Printable View
sanırım sitemiz çok fazla sahipsiz kaldı.admin zaten yok elif abla yok beyaz kelebek yok betül abla yok(gerçi o mazaretli) moderatör olarak sadece 9şubat vardı artık o da çok fazla girmiyor ki...
flaaaaaaaş...sahipsiz kalan forum!
$OK GELI$MEEEEE!!
e-psikoloji forumu DEP-RES-YON-DA! :D
- ortaligi karistirym biraz :) -
flaaaaaaaş..flaaaaaaaş..
giz
kayiplara
karişti :p:p
süper bi şey olmuş yaaa...takip edicem ben de...;)
Son dakika gelişmesi, e-psikoloji konu kaybediyor, en az 5 aylık samimi ve içten forum formatına uygun konular açan p-f gurubu pozitif üyelere ihtiyaç var. Duyanların duyurmaları, duyan ve duyurulanların uygun konularda bağış yapmaları yetkililerden gelen rica üzerine tüm üyelere ve üye olmayı hayal edenlere duyurulur.
Not: Yoğun başvuru sebebiyle an itibariyle bağışlar iptal edilmiştir, herkes normal üye moduna dönebilir.
Her daim son dakika gelişmeleriyle karşınızda olacağız, bizi sabırsızlıkla bekleyin!
Bu başlık epey zamandır yalnız kalmış biraz hareketlendirsek hiçte fena olmıyacak .
sayın 9 şubat,
ben 1 saat önce üye olduğum için sadece kendimi tanıyorum o yüzden kendimle ilgili flaş haber vererek hareketlendirmeye çalışıcam. bende az önce magazin progamında izledm haberimi.
bizden kaçmaz kameraları istanbul gecelerinde ilk defa görüntülenemeyen yankının akıbetini merak ederken haber merkezimize düşen haber gündeme bomba gibi düştü.
"yankı hangi ünlü mankenin de sakini olduğu sitenin girişinde yakalandı ??!!!!!"
bu sitenin e-psikoloji.com ismindeki bir internet sitesi olduğunu farkeden muhabirlerimiz yankının evinin girişinde saatlerce beklese de yankı soruları yanıtsız bıraktı.
bu başlık iyi hareket lazım :) taz bi el atsa :D