e-psikoloji .com uyeleri hariç dimi .
Printable View
Çok öfkeliyim çokkkkk:mad:
Hatta herkese ve herşeye resti çekesim var :mad:
uykuuuuu; nereye kaçtın bu gece?:(
2 gündür değiien hiçbir şey yok.Canım ölesiye sıkkın.Tabir-i caizse kafam bi milyon.Ben çok sıkıldım kafamdaki bu cevapsız sorulardan:Arıyorum günlerdir bu sorular nerden beynimin hangi köşesinden çıkıyor diye ama öyle bir dağılmışlar ki zihnimin en ücra köşelerine kaynağı bile bulamıyorum...
Aradığım şey çok değil,bana yetecek kadar,bi parçacık huzur...
Çok yorgun hissediyorum kendimi..Kendimi hesaba çekecek takatim dahi kalmadı..
Dilimde tek bir sözcük;"bilmiyorum"...Bu bilmiyorumlardan da kurtulmak istiyorum artık..."Ohh bee"ler kaplasın cümlelerimin baş köşesini...
Bir çıkış yolu olmalı şöyle uzun vadeli bir saadet için :confused:
Hiç Bazen Sık Çok Sık
0 1 2 3
1. 3
2. 2
3. daha fazla uyurum
4. 2
5. 0
6. 0
7. 0
8. 0
9. 3
10. 3
11. 0
12. 1
13. 1
14. 2
15. 1
16. 1
17.0
18. 3
19. 0
20. 1
benim stresime de yorum yapar mısınız?
aminnnnnnn ne kadar güzel bir dua o öyle...
arkadaşlar madem herkes burada bişey sorabilir miyim yeni konu açmadan..depersonalizasyondan kurtulmus arkadaslar var mı aranızda.yeni üyeyimde herkesle burda ırtıbata geceyım dedim..selamlar buarada...
sinirliyim, kızgınım, şaşkınım.. ölmek istiyorum ya ben uff...
itinayla cana kıyılır acısız kansız bir ölüm sizinde hakkınız.
irtibat:0 900 909 90 90 lahavle vela kuvvete
bu sınavlardan ölecem artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
üniversite olmasınn
ya ama ben yaptıklarımın karşılığını alamayıcak mıyım yaaaa neden herşeyin e güzelini ben yapıyorum da bana güzeliyle karşılık verilmiyo ya uff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fedakar olmaktan bıktım bu ne yaaaaaaaaaaaaa:(
hayko cepkinin huysuz virjinle görücü usulünde bağırdığı gibi çığırmak istiyoum.:o
[B][/B
merhaba herkese ben yeniyim ve girer girmez stes odasını farkettim ilk işim yazmak oldu gerçekten stes atabilcek miyim bilmiyorum ama adı bile güzel sagolun yaaaaaaaaaaaa
az da bağırıyım bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :);)
hoşgeldin colcicum...
şimdi de stresimizi atalım.:Dya bu ev işleri bitmez mi yaaaaaaaa.:(bu ne çamaşır bu ne ütüüüüü.az giyin az kirletin biraz beeeeee.yürümeyin toz uçuyo sonra halılardaannnn.:mad:süpüremiyom diyom anlamıyonuzmuuuu.bir gönüllü gelse şimdi benim zili çalsa,ben senin şimdiye kadar yaptığın iyiliklerin karşılığıyım.bu gün yerleri ben silicem dese ne güzel olurrrrrrrr:rolleyes:
tarzan jane i seviyor.
offffffffffffffffff cnmmmmmmmm sıkkkınnnn öllmekkk istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:( hyt sıkıcı yhaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım sıkıldıgı ıcın buradayım...
OTOMATİĞE BAĞLAMIŞ MODDA YAŞAMAKTAN GAAAAAAAAAAAAKKKKK GELDİİİİİİİİ YA BANAAAAAAAAAAAAAA:mad:EY HAYAT NEREYE SAKLADIN İYİ SÜRPRİZLERİNİ
şuanda kendime hem sinir oluyorum hem de kendime hayranım beni son zamanlarda süreklli ağlatan çığrımdan çıkaran bir akradaşım var hiç birini hak etmiyorum her seferinde ertesi gün gelip özür diliyor sırf psikoloji problemleri de oldğu için 13 senelik arkadaşlığmız göze alamıyorum ama bunda derdin arasında bir de kafayı yiyorum yaa nasıl bir imtahandır yarabbim sen sabır verrr....(aminnn)
bağırmak istiyorum da burada nasıl bağırılır ki.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞAĞĞĞAĞAĞAĞAĞAĞĞĞHĞHHHÖHÖH ÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖFDÖWGHÖFDWÖGFDW:GVDF:VF:DV:FD :
içmde bir sıkıntı var ve gittikçe büyüyor hadi hayırlısı
İçinden çıkamadığım şeyler var.Offf düşünmekten yoruldum.Çünkü hiçbir faydası yok :mad:
Düze çıkmak istiyorum,nolurrr :(
Masamdaki resimde anne ve babasının önünde duran...... saçları dağılmış ,umarsızca gülümseyen küçük kız çocuğunun yerine geçip orada kalmak... ve hiiiiççççç çıkmamakkkk..... istiyorum.....
bööööööööööööööööööööööööööö
allahım nolcam ben nereye gidiyorum :(
bi garibim.anlatamıtyorum.offffffff.yaşamıyorum sanki.köşeye sıkışmış gibiyim
zor bir durum ama sen ayakta kalamazsan arkadasina da faydan olamazki...arkadasindan dolayi daraldiginda seni oyalayacak sinirlerini bozmamani saglayacak alternatifler uretebilirsin...ornegin ben muzik dinliyorum boyle durumlarda hic bir sozu isitmedigimde dolayisiyla ne kimseye kiziyorum nede bana soylenen sozlerden dolayi moralim bozuluyor....hayat hep guzel olsun...cekilir mi cekilmez...:D
Stres hat safhada.Ne yapacağımı bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum.Kimseye de anlatamıyorum derdimi.iyice kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi...Hislerim bile kördüğüm haline geldi sanki...Tarifsizim...
Bağırmak...Bağırarak çıldırmak en sonunda da patlayıp milyonlarca parçaya ayrılmak istiyorum.
su an cok sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmm......................... .............insanlar istemeden onlara yardim etmekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmm....neden boyleyim neden ....ama onlar ne yapiyor burunlarini kivirarak seni dinlemiyorlar bile....neyse.......sanirim hersey diploma bir de onluk ozaman gorurum hi iste bende ozaman hic kimsenin sorusunu cevaplamiycam......
Kafamçok karşık,kendimi baskı altında hissediyorum ve göz göre göre yanlış kararlar vermekten çok korkuyorum..
Sadece mutlu ve huzurlu bir hayatım olsun istiyorum...Sanırım çok şey istedim :(
Eliimde sadece parçalanmış ruhum ve bu yüzden iki yakası bir türlü bir araya gelmeyen hayatım var.Bu stres odasında kalmam için yeter de artar bile sanırım.
++++++/-------%%%%%xxxxxx = ???? :rolleyes:
Bİ ŞEY YAPMALIIII... :confused:
Beni arttık sevmeyen bir insanı hala seviyorummmmmmm beni unutan bir insanı hala unutamıyorummmmmmmmmm kafayı yiceeeeeemmmmmmm yeterrrr çıkkkk gittttt aklımdaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn!
Git ona git benden selam söyle selam söyle.. aramasın artık beni hiç beni öyle beni öyle!!!