Cirakaltintas Nickli Üyeden Alıntı
Fenayım ya.oksuruk düne göre azaldı.cumartesi inanılmaz halsizdim dün pazar biraz daha iyi oldum sanki.ama akşam üstüne doğru çok fena bir sırt ağrısı eklendi.boyle bişey olmaz.sirtimi oynatmaya gelmiyo oynatmasamda ağrıyor gerçi.cumartediden bu yana sadece iki tane sigara içtim.korkuyorum sigara içmeye.yasadigim bu sırt ağrısı beni tedirgin etti.neden ağrıyor bu kadar gogsumdede var ağrı ama sırtım çok ağrıyor.gunluk bugusu bile hafifletmedi.nefes alırken yok ağrı derin nefes alıyorum deniyorum yok.ama keskin keskin ağrılar var.oyle deli gibide oksurmedimki.kaslarimi yoracak.ilk defa böyle sırt ağrısı yapan grip yaşıyorum.koronamiyim desem bilmiyorum.ama bu ağrı pekte hayra alemet değil gibi geliyor.insallah o senelerdir korktuğum şey başıma gelmiyordur.yani birgün deli gibi halsizdim evet öksürük vardı ama yipratacak kadar değildi.hani bı hastalığın ciğere indiğini anlarsınız.hirilti olur nefes darlığı olur onlar yok ve çabuk toparladim.bakalim bu ağrı kacgun beni korkularla yaşatacak.