-
Osmangazi yurt dışında olduğumu nerden çıkardınız.degil Türkiye'de yaşıyorum.malesef çalışmıyorum ev hanımıyım.iste üniversite bitirsekte işe yaramayan işe yaramayan insanlardanim.
Basım dün geçmişti bugün yine hafiften geliyor sanki.bu defa tek taraflı vuruyor.basimin sağ tepe noktası arada bıçak saplaniyor çıkıyor gibi.sanirim boynumdan geliyor anlmadimki.dun bı tane tranko buskas içtim.ondanmi bilinmez akşam uyudum sanki biraz daldım uykuya yani.aksam 10 buçuk gibi yatağa girip sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum.yorgun uykusuz.bu ara rüyalarımda bı acayip ama takmıyorum.muthis yoğun bir hafta sonu beni bekliyor insanllah o hengamede kendimi unuturum biraz
-
Baş ağrım arada girip çıkıyor.ama bugün güne gidiyordum tam kuzenimin evine yaklaşırken birden yine kan beynine çıkar gibi oldu.arabayi zor götürdüm kuzenin evine kadar.oraya girince hemen su içtim.onlarada bişey belli etmemeye çalıştım.zamanla geçer gibi olduysada yine şiddetli şekilde olunca kuzenimden limon sıkıp getirmesini istedim.kotu hissediyorum dedim oda tansiyon aleti var olcelim dedi 10/7 geldi.benim için normal yani.nabizda normal.tansiyon falan değilse benim bu yaşadığım şey ne oluyor anlamıyorum.sanki o an beynim duracak bütün kan beynime çekiliyor hissi oluyor.neden böyle bişey yaşıyorum anlamiyorum.eve gelin eye kadar tedirgin kullandım arabayı.ya yolda bişey olursa diye.eve geldim hala iyi değilim.basim bir tuhaf.daha önce bu sebeplerden dolayı norolojiye gitmiş ne cektirmistim bişey çıkmamıştı.senelerdir ara sıra çektiğim bir şeydi bu olan.neden oluyorki.korku doldu için yine
-
Dün kosturmacayla bir iyi bir degisik geçti zaman.aksam erkenden uyuyamadım!!! Sabah çocukları bıraktım sahile indim.denize karşi çay aldım kafamı dinginlestiriyordum ki birden yine başıma bıçak saplandı.etraf bulaniklasti sıcak bastı.direndim yarım saat oturdum.kendimle konuşmaya calissamda beynim hep o giren agridaydi.kalktum eve geldim.balkona uzandım şimdi.icim bı tedirgin yinede.
-
Kaos kaos kaos.hep bı olay var.ben tam iyi olucam diyorum bişey cikiyo.dun 29 ekimi kutladik eve geldim TLF çaldı açtın kuzenimin eşine pıhtı atmis.butun kuzenler toplandık kuzenime destek için yanına gittik.zaten depresyon hastası eşi de böyle olunca iyice kötü oldu.gitmez olaydım enişte iyiydi ama başladılar olayı anlatmaya.bikac gündür başı agriyormus çok siddetliymis falan sonra gece sapitmaya başlamış halüsinasyonlar falan görmüş sabahı etmedende atak gibi şeyler gelmiş.sonea Dr dedi pıhtı değil beyinde iltihap var.yogun bakıma yatış yapıldı.beni aldı bir evham zaten basım tam geçmedi arada ağrıyordu.dunden beri yine başladı.surekli bıçaklar saplanıp duruyor başıma.sinav haftası çocuğu calistirmam gerekiyor ama ben kendimle meşgulüm.bide yine gökyüzünde retro varmış en çok ikizleri etkileyecek mis aldı beni yine bı stres korku.allahim ne zaman gülecek bu yüzüm.yetti ya yetti
-
Bugün pazartesi ev temizliği falan öğlen sonra oldu bile.temizlige baslmadan önce kahve içeyim dedim.kahvemi içerken boğazımda bı tuhaflık hissettim.hemen çinko ve B12 aldım.supurgeyi yaptım sildim çocuklara oglenlik hazırlarken sirkeli limonlu çay yaptım onu içince bı sure sonra geçti bogazimdaki tuhaflık.boyle sürekli kuru gibi orda bı kecelik var gibi.sutekli su iciyorum.d vit aldim.dudaklarimda kuru.kimi duysam hasta şuan.oksuruk falan.zaten ufaklikta bir haftadır hasta evde benim.yine krup öksürüğü de azdı.ne yaptıysam geçmiyor.ya inşallah hastalık gelmiyordur banada.sabaha belli olur bakalım.nasil kalkicam.
-
Hafiften olan baş ağrım şiddetli derecede arttı.bu defa başımın sağ tepesinden vuruyor.bu nasıl bişey ya.gizlerim sulanıyor ağrıdan resmen.yine sürekli başımı kitlatma hissi.bicak saplanıyor oyle böyle değil ya.ya su iki haftadır en fazla iki yada üç gün geçti bu ağrı.sagli sollu vuruyor başıma.anevrizma pıhtı tümör kanama ne ararsan geliyor aklıma.oluyorum çocuklar perişan oluyor aklımda feli gibi seneryolar.dayanamadim attım bı tane dexfort.nereye kadar ilaçla gidecek.yq bu gün birşeyde yoktu böyle kendimi kasacak sadece bogazimdaki kuruluk oda beni kasmadiki.ya aklım almıyor neden bu ağrı var.kafami duvalara vurasim geliyor.bitsin bı dahada baslamsin bu ağrı ya.regl olmama bir iki gün kaldı.gecen haftadan beri çekmeden regl yüzünden diyeceğim ama lanet iki haftadır yapıştı üstüme ağrı ya.yeteeeeeeeerrrrrrrr
-
Bugün ayın üçü.sabah regl oldum.dun hiç olmayan baş ağrım inanılmaz şekilde ağrıyor.tek taraflı falan değil kafam komple ağrıyor.sanki presliyorlar başımı.alnimdan akıp çıkacak beynim.parop aldım limonlu su içtim aspirin içtim yok yok yok.boyle bir ağrıda yok.tansiyin olcuyorum 11/7 falan.ama ağrı çok şiddetli.kesmeyecegini bilsem bı tanede dexforte aticam ama kesecek bu defa dahada strese giricem.ama ağrıya dayanamıyorum.allahim nedir bu çektiğim başımdaki bu ağrılar.
-
Hafta sonu kosturmacayla kurslarla geçti.cumartesi akşam yemeğe çıktık.yiyip biraz sahilde dolaşalım dedik.tam gezerken karnıma sancı girdi hemen eve dönelim yada lavoba bulalım dedim.zor yetiştim sahildeki lavobaya.pazar yani dün çocuğu kursa götürüp sonrasında laptop almak için gezdik baya.aksam üstü eve anca geldik.hafiften boğazlarımda giciklanma başladı gece.eksi çay yaptım yattim.sabah kalktım bogazlarim keçe gibi.genizlerim hem akıntı var hemde kuruluk hissi gibi yanma gibi bişey.dayandim vitaminlere.esim zaten bir haftadir hasta ayrı odası falan.ondanmi geçti biseyler yoksa cocuktanmi bilmiyorum.gun içinde inşallah ilerlemez.ufakligin krup öksürüğü geçmiyor.biraz yavaslasada tam geçmiyor.evde köpek havlıyor resmen.basimin ağrısı şeytan kulağına üç gündür yok.haftaya böyle başlıyoruz inşallah grip olmam.guzel gel Kasım ayı mutlu sağlıklı gel gec
-
Malesef akşam üstüne doğru dün hastalık bindi dalima.cok şükür kötü değilim ama iyide değilim.aksam çok burun akıntım oldu.o ana kadar hasta değilim dedim burun akmaya başlayınca anladım hastayım.vitamin meyve bitki çayları dayandım.sabah uyandım daha kotiydum sonrasında açıldım.ama bir saat önce böyle burnumdan beynime doğru sızlama gibi anlık bişey oldu.bu beni tedirgin etti.hala daha var.sanki kafamın üst bölgesinde geziyor sızlama.bazen alnıma bazen başımın tepesine giriyor.hemen aklıma enişte geldi oda girip gibiydim basım agriyordu sonrasında da öyle oldu işte.29 ekimden beri yoğun bakımda uyuyor adam.rabbim şifasını versin çok genç daha.benim aklıma böyle şeyler gelince bende kötü oluyorum işte.bu sağlık anksiyetesi beni mahvetti.nirmal panik atak olduğum zamanlar evet çok kötüydü ama bu şekildede yaşamak da kötü.hep bedenimi dinleyerek ağrı arayarak olan agridada en kötüyü düşünmek.insallqh daha kötüye gitmeden böyle geçer bu gripte
-
Çok şükür halsizlik gelmeden atlatıyorum hastalığı.bugun 8.gun ve benim hala boğazım keçe gibi sinüslerim az biraz tıkalı.ama eşim adam tam iyi oldu derken 4 gün iyi sonrası eve geldi akşam üşüme titreme nasıl hemde.oda üç gündür hala hasta.bugun ufaklık uyandı sabah ateşli ve halsiz oda daha 5_6 gündür iyiydi.bu nasıl bişey anlamadım değişik virüs geldi ve sürekli tekrarliyor.insallah şu günlerde geçer.nirmal bı şekilde sigara içmek normal ev işleri rutinine sinirlenmek istiyorum