-
Yine mi sen? Daha dün konuşmadık mı? Ya elle tutulur bir şey yap ya da çıkma karşıma yeter. Alışmışsın her seferinde affdilmeyi yine bunu bekliyorsun biliyorum ama bu sefer seni affetmem, affetmeyeceğimi sende biliyorsun. Bu yüzden tabiri caizse yusuf yusuf oldun. Keşke olmasaydı sonumuz böyle. Bende çok mutlu değilim inan. Senin yerine koyamadım kimseyi :( Koyabileceğimi de sanmıyorum. Seninle olduğum gibi mutlu olamayacağım kimseyle. Nasıl olur olursa biliyor musun belki mantık evliliği ya da belki beni seveni beni sevdiği için severek tıpkı senin yaptığın gibi :) Ben seni sen beni sevdiğin için sevmiştim öyle değil mi? Belki de seninle olur kim bilir? Sözünü tutarsın belki de. Hiç sanmıyorum ben. Askerden geleceksin evlendirecekler seni biriyle :) Her zaman anlattığın gibi arkadaşım evli ama başkasını seviyor, her gün yanıma gelip ağlıyor diyordun ya sende öyle olma sakın. Ya tamamen unut beni yeni bir hayat kur ya da beraber yeni bir hayat kurmamız için çabala. Bundan sonra ben ellerimi çektim. Ne yapacaksan sen yapacaksın, kendi elllerinle yapacaksın.
-
Hep adını yazdım şarkılarıma
Sevgilim suçunu herkes bilecek
Bana ettiğini herkes duyacak
Seni tanrı bile af etmeyecek
Alıştım artık ben sensizliğe
Zararı yok alıştım artık ben hasretine
Seni yakacaklar benim yerime
Seni allah bile af etmeyecek
Ah edip başını duvarla vur
Kahrol bir köşede boş hayaller kur
Kalpsizlerin sonu hep böyle olur
Seni tanrı bile af etmeyecek
Alıştım artık ben sensizliğe
Zararı yok alıştım artık ben hasretine
Seni yakacaklar benim yerime
Seni allah bile af etmeyecek
-
kulağından içeri bacağımı sokmak istiyorum
-
Redrose 2005 lerde forumca. Net te bulundun mu?
-
Rumuz ingilizce klavye ve ruh hali bana birini anımsattınız. Şimdi sormuş olmak komik bile geldi . (=
-
Hacııı başıma ne geldiyse senin yüzünden geldi :)
-
okumak iyidir oku oku belki biraz cahilliğin gider :D
-
alevleri yelpazeleyelim :)
-
Başka birine kendimi anlatmak
Başka birine duvarlarımı yıkmak
Başka tenlerde aşkı aramak
İnan istemem artık
-
gülüsünü bi tek bana saklasan..