-
Daha iyi gibiyim.oksuruk çok az kaldı.burunlarim tıkalı sesim tuhaf çıkıyor.ama geçen haftaki idrar yollarimdaki yanma yine başladı.yine kan geldi idrardan sonra.dun urolojiye gittik.sistit olduğunu söyledi.ben geçen hafta antibiyotik kötü geldi diye iki doz içip bırakmıştım.oyuzden daha şiddetli gelmiş.baska antibiyotik verdi ama inanılmaz bulantı yapıyor ya.Ne yasem içsem geçmiyor.ilaci aldıktan bı saat sonra başlıyor bulantı mahvetti beni.yarin kontrole gideceğim idrar kültürü de çıkmış olacak ozamana.cok şükür yanma kan gelme falan hemen etki etti ilaç ama bu bulantiiiiiiii.yetmezmis gibi üstüne ufak kız hasta kalktı.burunlari tıkanmış.bu halde bide onla ugrasicam.okadar dedim kızım uzak dur yaklaşma bana diye.insallah herzamanki gibi soğuk algınlığı gibi vitaminlerle ayakta geçirir.iki haftadır hayatım allak bullak oldu hastalıklardan.subat ayı berbat geçiyor.su bulantım geçse.daha ilacın üçüncü dozu.bakalim bünye alışınca inşallah bulantida geçer.cocukta iyi olsun Allahım ya.valla normale donmek istiyorum.ev işlerinden bunalmak tek derdimin yemek yapıp temizlik olduğu günler olsun.rabbim kimseyi sağlığıyla sinamasin.iste bu yüzden kışı sevmiyorum.kis demek hastalık demek bozuk düzen demek.
-
Kontrole gittim Allah'tan kültür temiz çıktı.ama hala ben halsizim falan.kontrolden geldikten sonra yemek yaptım hadi duş alıp banyoyu temizleyim dedim.senmisin temizleyen Allahım bu nasıl bir halsizlik nasıl hemde.zor duş alıp çıktım.dusup bayilacaktim banyoda.yemek yedim hala geçmedi halsızlığın.kolum kanadım dokuluyo.demekki daha tam duzelmemisim.oksuruk baya geçti sadece burunlarim tıkalı ama işte sistitte eklenince beni baya yordu heralde.biraz hareket edince vuruyor yine.bir hafta oldu tam duzelemedim.
-
Akşam sekiz buçukta uyuyup kalmışım.hic uyanmadan sabaha kadar uyudum.kalktim hala halsizlik var.neden böyle olduysa.bin pişman oldum banyoyu temizlediğime.arkadaslarda hasta oldu.onlarla konuştum iki günde ayağa kalktık diyolar.benim bir hafta oldu hala halsizim.ev okadar berbat durumdaki temizlemeye kalksam halim yok.nerden geldi bu yine ya.ne güzel geçmişti.biktim ya yeminle.ben topluyom çocuklar dagitiyo.hic temiz düzenli olmuyor ev.buda beni daha sınırlı yapiyor.evi temizleyecek halim olmadikca daha kötü hissediyorum kendimi.allahim tam bir hafta oldu duzeleyim artık ya.
-
Okadar kızıyorum ki kendime.neden o banyoyu temizlemeye kalktım.ama iyidim tıkalı burun dışında bişey kalmamıştı.beni bu kadar halsiz birakacagini bilsem temizlermiydim.neden böyleyim aşırı halsizya.surekli uyumak istiyorum.kolum kanadım dökülüyor.ayaga kalkınca sanki yere yigilicam gibi.cok kötü bı hastalığa tutuldum heralde diyorum.tam geçmişken insan neden bukadar kötü hisseder kendini.hic gücüm yok sanki.kolum kanadım kuvvetsiz.icimde hep bı sıkıntı.ya neden oldu tekrardan bilmek istiyorum.yetmezmis gibi rüyamda yine öyle gördüm bizi.nezaman öyle rüya görsem hastalaniyorum.e şimdi hastayım ben.acaba ş....r mi hasta olucak Allah korusun.ruya tabirlerine bakıyorum çok hayırlı bir rüya ama bende senelerdir kötüye çıkıyor ne zaman öyle görsem.bi kerede yanıltmadı.hep diyorum bilinçaltı öyle düşünüyorum ki akşam duzunupte yattım ama yine kötüye çıkıyor yine.yasadiklarim panik atak mi diyorum hani halsiz kuvvetsiz umutsuzum.panik atak olsa bugün ikinci gün böyle.grip geçti çünkü ilk üç gün oldu halsizlik ki ozaman bile bu kadar etkilemedi beni sanki.simdi bı tuhafim.vucuduma yabancı gibiyim ellerim parmaklarım bacaklarım sanki benim değil.offff bilmiyorum panik ataksa nefes egzersizi yapıyorum neden geçmiyor ozaman.ciddi bı hastalık var diye korkuyorum bu kadar halsizliğe.yarin inşallah güzel şeyler yazabilirim.
-
Hava buz gibi.boyle havaları sevmiyorum.dun Rama gittik orda çok usuduk.buyuk kız bugün hasta.belki 10 senedir hiç hasta olmamıştı.korona olduğumuzda bile ona geçmedi.bugun böyle olunca tedirgin oldum.isin acayibi benimde hem idrar yollarımda yanma yine başladı.antiboyotik daha akşam bitti.bugun yine başlar gibi.ve lanet olası boğazımda da yine tahriş olmuş bı his var.bi olabilirmi ya.daha 11 gün önce hastalık başladı anca iki gündür iyiydim.iki saat önce yine tahriş hissi var boğazımda.ya lanet ediyorum ya.neden böyleyim.sigara içmeyi deniyorum bı hassaslık var gibi yok gibi.ama boğazım bı tuhaf.daha tam iyilesmemisken yinemi hasta oluyorum.cunku acayip bı balgam atıyordum gunledir.hatta iki saat öncesine kadar da vardı.bu tahrislik başladı balgamda durdu.tipki on gün önceki gibi.allahim inşallah bişey yoktur yine bişey gelmiyordur.biktim ya.cocukta böyle olunca tedirgin oldum.idrara yollarimdaki bu durumda kafamı karistiriyo zaten.cok basit bı sistit olayı neden bu kadar inatçı hale geldi.gerci ayaklarım hep buz gibi.belkide usutuyom bilmiyom.bakalim akşam olsun uyuyup uyanalim nasıl olcaz
-
Çok şükür öğün sürdü sistik bidaha olmadı.buyuk çocukta baya toparladi.benim bigazimdaki tahrislik arada gidip geliyor.hastalik tam olarak bitmiş değil.oksuruk azaldı ama balgamlı öksürük arada oluyor hala.baya yoğun bir balgam var.baya zorladı beni bu defa grip.iki hafta oldu hala tamamen geçmedi.
-
Yoğun geçen üç gün.bugunde öyle.saat daha akşam sekiz ve ben yattım.cok yorgunum.bogazim tam geçmedi.gicik bı öksürük var hala.tuhaf bişey ya.arada balgam arada gıcık.bugun regl olmam lazımdı ama hala yok.neden bu kadar düzensiz oldu onuda anlamıyom.heleki aşı olduktan sonra.insallah yarın gelir tedirgin oluyorum hep.uyumam lazım yorgun ve bezginim.
-
Hala başlamadı regl.butun belirtiler var.siskinlik sinir inanilmaz baş ağrısı hassasiyet ama regl yok.neden böyle oldu anlamıyorum.okadar düzenli olan ben iki aydır tamamen düzensiz.sabah test yaptım hiç çizgi bile çıkmadı.test bozuk sanırım.basim okadar agriyorki catlicak.menepoz desem daha yaşım erken.acaba kötü bı hastalık mı var rahimde falanda ondanmi böyle diyorum.aklima kötü şeylerde gelmiyor değil.bama inanılmaz sıkıntı yaptı başladığı için.sutekli aklım orda gelmesini bekliyorum.ne olur gelsin yoksa kafayı yicem.
-
Yok yok yok hala başlamadı.delirmek üzereyim.gecen ay iki defa oldum diye olsa Haziran ayundada böyle olmuştu.sonrasi normal gününde başladı.aklim okadar karisikki neden diye.takmayayim diyorum ama aklım hep orda.patpamak üzereyim bütün belirtiler oldu geçti bile nerdeyse ama başlamıyor.hayatimda düzenli normal giden tek şey regldi o neden böyle oldu.bi yaşı okudum erken menopoz terk edilme kaynaklıymis.bu dengesiz arkadaşların yaptiklarindan sonra oldu desem tamam çok çok üzüldüm hazmetmekte hala daha zorlanıyorum ama ben annemle babamı kaybetmiş insanim ozaman bile böyle olmadı şimdi neden böyle olsun.allahim ne olur başlasın ya.cok bunalttı ve tedirgin ediyor beni
-
Çok şükür ayın 13 gün aksam başladı.nasil rahatladım nasıl.delirmek uzereydim.suan iki çocukta hasta evde.biyuk olan daha iki hafta önce hastaydı dün yine başladı.cocuk en son anaokulu giderken hasta olmuştu.tam on sene sonra anca busene grip nezle oldu.baskada bişey yok çok şükür.hauat yolunda biraz ekonomik olarak sıkıntılar olsada bunada şükür.