-
Ağrılar önceki kadar değil.ara ara.sirt kasimdaki geçti sanki.ama karnımın sağ alt tarafı hala arada ağrıyor.ben tabi yine bağırsak kanseri ilk aklıma gelen.yada başka yerimde bişey var oraya sıçradı falan diye seneryolar yazıyorum.bugun regl oldum.ondanmidir bilmem aşırı bir mutsuzluk içindeyim.asiri hemde.hicbisey yapmak istemiyorum.hep aklımda olumsuzluk ümitsizlik.ha birde çok tuhaf bişey oldu.sag dirseğim akşam böyle kaşınır gibi değişik bişey oldu.sanki ordaki deri geriliyor gibiydi.biraz takar gibi oldum sonra unuttum.az önce yine olmaya başladı.boyle ağrı değil kaşıntı değil işte anlatabilecek birşeyde bulamıyorum.boyle tuhaf şeyler yaşayınca özellikle ağrı falan ben aşırı mutsuz hayattan kopmuş herşey ters heran kötü bişey olucak hissi geliyor.hava biz gibi soğudu.kısı sevmem zaten.bana hep kötü şeyler olucak hissiyatı yaratıyor.annemler kışın olduğu için heralde.bilemiyorum ya bugün çok mutsuzum karamsarim.icim bomboş ama bı okadarda korku dolu
-
Yoğun koşturmacali korkulu mutsuz birgunu bitirdim.sabahtan yoğundu yine kızlar geldi kahveye.sonrasinda pazar falan.esimle biraz gerginiz.o işteyken özlüyorum akşam eve gelince sinirime dokunuyor her söylediği yaptığı.yine herzamanki gibi kendimi dinlemelerin devam tabiki.sirt ağrım varmı yutkunmada sorun varmı derken hooooppp yutkunurken ağrı oldu birden.hemen gargara yaptım karadut şurubu içtim.ama bu dağa hayretki sağ bademcigim batıyor.lanet okumaktan bıktım su koronaya.yakalandim ama yinede korkum geçmiyor.enistemi kaybettik biray olması daha koronadan.etrafta çok vaka var.aman yaaa yeminle bıktım.etimle kemigimle korkmaktan tiksiniyorum artık.yattim uyucam sabaha herşey çok güzel olsun inşallah.
-
Okadar yoğun bir hafta gectiki.okul sorunları falan çok yoruldum.aksam yılbaşıydi.hazirlik falan dün gün boyu hiç oturmadim.gec yattık.ufak çocuk sabah karşı kusmaya başladı.oglene kadar aralıklı devam etti.oglen sonra ateşte gelince Dr goturduk.serum yapıp gönderdiler.ama çocuk eve gelince yine ateşlendi.tistis titreyerek uyuyor hep.atesi yüksek.bundan dolayimidir nedir benim içim sallanmaya başladı.boyle bı halsizlik geliyo gidiyo.elim ayağım titriyo sanki.ya atak yaşıyorum yada banada bı hastalık geliyor diye düşünüyorum.vitamin aldım ama hiç biseye yaramadı.sakinlestirici almaya korkuyorum.iyiyuo kalırsam çocuk ya daha ateslenirse diye.ya valla iyi giden bir haftada nin arkasından yoğun bir hafta ve hastanede başlayan yılın ilk günü.ne güzel be.
-
Şükür forum açılmış.berbat ötesi bir hafta geçiriyorum.gecem pazar akşamı hiç uyuyamadım.pazartesi uyandım ve inanılmaz bir baş ağrısı.regl zamanı değil.hatta bu defa regl zamanı hiç ağrımadı heralde ondan dedim.ogun önemsemedim.butun gün ağrıyla geçti.aksama doğru gözüme kadar vurmaya başladı ağrı.erkenden yattım.uyursam geçer dedim.sali uyandım ağrı hala var.basimin tepasinin iki yani sadece.baska yerde yok ağrı.agri kesici aldım geçti.ilacin etkisi azalınca yine başladı.ya kabus gibi tam 6 gün oldu geçmiyor ağrı.surekli kafamı kitlatma gereksinimi duyuyorum.bide saç diplerim okadar agriyorki saçlarımı karıştırınca.boyle saçınız çok toplu kalınca açınca sızlar aynı öyle.bu durumda geçmiyor.sicak bir duş alınca biraz geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor.izdirap çekiyorum ya günlerdir bu ağrıdan.bugun ağrı kesicide fayda etmedi.cik hafifledi ama tam olarak geçmiyor.asiri gergin olduğumu hissediyorum.surekli kendimi ve başımı kastigimi fark ettim.ama bu ağrı günlerce gecmemezlik yapmaması lazımdı.agri kesici alır en fazla iki günde geçerdi önceden.hayat kalitem 0.surekli ağrı var sürekli.allahim ne olur geçsin ne olur.berbat durumdayım agridan
-
İlginç bir şekilde pazar gün pat diye kesildi ağrı.carsambaya kadar üç gün hiç olmadı.ama dün yine hafiften başladı.bazen sol tepe kısmı bazen sağ tepe.bir nokta sadece.dun çok fazla dışarda soğukta kaldım eve gelince olmaya başladı.soguktan olsa bu kadar uzun sürmez.bir hafta çok zorladı beni.insallah bu defa yine kronik hale gelmez hafiften hissediyorum bu şekilde biter gider.ben gerginlikten dolunaydan soğuktan ötürü diye düşündüm.gecip de tekrar başlayınca anladım dolunaydan değil.sac koklerimdeki acı geçince geçti aslında agrida.ama bu defa saç koklerim agrimiyor yinede hafiften ağrı var.yine sürekli başımı kitlatma isteği.neden bu şekildeyim çözemiyorum.artok çok şükür eskisi kadar korku gelmiyor ağrı yasayinca ama hayat kalitem düşüyor.mutsuz umutsuz oluyorum.
-
Neden forum yine ulaşılmaz haldeki.
Ağrılar arada devam ediyor.ama budefa daha kotu bı sorun var.regl gecikti ve büyük ihtimal hamileyim.ara kanamalar var.sicak su torbaai koyuyorum sipliyorum falan ama yok sokulmuyor.daha öncede bı tane aldirmistim.tekrar aynı şeyi yaşayacağım için çok tedirginim.narkoz almak istemiyorum.cok korkuyorum uyanamamaktan.gelmiyor lanet olası kanama gelmiyor.cok kötüyüm.psikolojik olarak yaşayacağım dert ayrı fiziksel çekeceğim acı ayrı maddi olarak hele çok para.bu günahı yaşamak çok ayrı dert.neden ya neden bu yaşta olacak ismi bu ya.
-
Hamilemiydim değilmişim bilmiyorum.test negatif çıktı.ama regl kanamaları çok acayipti.7 sinde başlayıp 11 nde bitti az bulaş yalaş biseydi.dun yine geldi 18.bu sefer yoğun gelmesi gerektigi gibi.ama 16 gün acayip bir sistit yaşadım Dr gittim ilaç verdi geçmedi daha kötü oldum.tekrar gittim Dr grevde yok.eczaci ya anlattım o bana cipro adında bir antibiyotik verdi.allahim dünyam döndü.nasil bir tat bozukluğu ağzım zehir gibioldu ama işe yaradı bütün ağrı falan geçti.iki doz kullanabildim.sonrasindada sabahına regl başladı.bilemiyorum ne yaşadım.korona olduğumda da aynı olmuştu.neyse çok şükür o geçti.sabah kalktım bişey yok.ama zaman gectikte boğazım keçe gibi.acima ağrı yok.sadece kecelik var böyle çok tahriş olmuş yada çok sigara içince olduğu gibi.dayandim vitaminlere bitkilere bakalım inşallah sadece sigara tahrisidir geçer aksama kadar.
-
Berbat haldeyim.bu saat oldu daha gözümü yeni açtım.bogazimdaki tahrislik akşama doğru daha fazlalaştı.ictigim okadar şey hiç işe yaramadı sankiya.aksam erkenden uyuyup kalmışım.gece ikide uyandım ama berbat haldeyim.nasil bir üşüme okadar kotuydumya.kus gibi cirpindim.sabaha karşı sızıp kalmışım.uyandim kan ter içinde.biraz acilmisim.ama hala yatıyorum.halsiz değilim ama halsiz gibiyim.agrim yok ama kollarım bacaklarım ağrıyor gibi.sanirim gece usutken çok sıktım kendimi et kesmesi gibi çünkü.bogazim hala hafif keçe gibi.burun akıntısı öksürük yok.ama mal gibi yatıyorum.nerden geldi bu hastalık bilmiyorum.evde benden başka kimsede yok ben kaptım bı yerden ama nerden.cabuk geçsin ayaklanayim.cocuklar perişan.
-
Dün bütün günü yatarak geçirdim.sabah mecbur çocuk okula gidecek kalktım.esim sağolsun hiç destek olmaz böyle zamanlarda.iki gündür okadar çok yattimki sirtlarim ağrıyor.sabah sağlık ocağına gittim.dr baktı bogazlarin okadar kötü değil dedi.antibiyotige gerek yok dedi.ama çok berbat boğazlarım.dun acayip halsizim.bugun çok şükür dünkü kadar değilim.anlamiyorum vitaminler neden işe yaramıyor.heleki propolis.ozellikle boğaz için birebirdir.ama etki etmedi.nerden geldi bu hastalık anlamadım.biran önce bitsin gitsin.ama asla bidaha kalabalık ortamlara girmicem girsemde maskemi asla cikarmicam.tepetaklak etti beni ya.ilk köye kactigimizda nerdeyse birseneyi gecik hiç hasta olmamıştım.ama kimseyle de gorusmemistim.tekrar şehre inince herşey başladı.gerci baharı düşünüyorum kimseyle görüşmüyor ama yinede hasta oluyor.yarin inşallah daha oldum diye yazacağım.
-
Daha iyiyim diye yazamıyorum malesef dün oksurmekten mahvoldum.vitaminleri düzenli almama rağmen düzelme yok.ne güzel halsizlik yok derken bugün halsizlik vurdu akşam günlük bugusu yapıp öyle yattım o biraz oksurugumu kesti.burunlarimda tıkandı akşam.eroen uyuduğum için erken uyanıyorum.sabah 5 gibi uyandım oh ne güzel acilmisim dedim.bogazim gevşemiş burunlarim biraz açılmış bedenim sanki biraz rahatlamıştı.erken deyip yataktan çıkmadım oyalandim.yedi oldu yataktan kalktım nasıl bir halsizlik çöktü bacaklarım titriyor.bi defa beni fena sarstı.korkmayayim diyorum ama ya kötüye gidersem diye düşünüyorum.korku artıyor.halsizlik olunca korku artıyor halsizlik azalınca korku azalıyor.ya dedimki ne güzel aferin sana bak ayakta geciriceksin yine.en fazla bigun yattın.ama yok ben neyi iyi düşünsem beynim tersini yapıyor bana.insqllqh dahada kötüye gitmem.