arkana bak...
Printable View
arkana bak...
Herseye ragmen seni cok seviyorum beni bazen o kadar kırıyorsun ki susuyorum sevgimiz için emegimiz için ama sen bazen cok acımasız oluyorsun inş en kısa zamanda eskisi ghibi oluruz seni cokk özledmm askımmmm:(
Gözlerim senden sonra,
hep parçalı bulutlu
Sen de baksan görürsün
Bakmaya yüzün var mı ?
Ben yağmuru gözlerinde
Bülbülü dillerinde
Günahı bedeninde
Tanıyıpta sevmişim...
Dönmüyor yedi cihan
Esirin olmuş zaman
Şarabı dudağından
İçip öyle sevmişim...
bak geçmiyor işte zaman...
kollarında su gibi akıp giderdi oysa...
bak... bakamıyorum başkalarının gözlerine...
özledim sesini... nefesini... gözlerini... ellerini...
hasretlik çekmek ne zor işmiş... :(
O çok tesadüfi karşılaşmamız için binlerce kez şükürler olsun.Varlığınla tanıdığım herşey için şevkatinide şehvetinide deminde yaşattığın için ve içimi her zaman yeşertmeyi başardığın ve en önemlisi bana tahammül edebildiğin için TEŞEKKÜR EDERİM.SENİ SEVİYORUM
"senin gibi bi gerizekalının karşısında aciz düştüğüm için kendimden utanıyorum..."
Göremedim içindeki ihaneti
sevdim ama biliyordum sonu yoktu
ben aşkın ahını yasını bilirim
bana ettiğinle yana kaldım
pişman olur dönersen geri
ben ellerin olacağım
BİR BAKIŞ BİR BAKIŞA NELER ANLATIR
BİR BAKIŞ SEVGİLİYİ SENELERCE AĞLATIR
kaynağı unuttum yaşlılık
Huzura,ilgiye ve şefkate ihtiyacım var..
Ama sana bunu anlatamıyorum ki...
Ne acıdır ki sen de göremiyorsun...
cok ozledım ben askımı yaa bak dogum gunum bu gece benım ama sen hep aklımdasın nerdesın kımbılır kımınlesın senı cok sevıyorum ben fatıhh
fatıhhh senı cok ozledım neredeysen gel artık askım derman kalmadı bende kac zaman oldu haber yok senden senı cok sevıyorum askım nolur duy artık feryadımı duy artık sensız hayatın bos oldugunu gel ne olursa olsun gell
sonu boylemi olacaktııı.....
ha.ha.ha.şimdi harmony bana çokmu komik diyecek
çok mu komikk :) nie acayıp geldi anlamadım.ama elbet yazdığımın birileri için anlamı vardır dimi.kim kimi anlamışkii.nese sabah oldu nerdeyse ii değilsiniz heralde :)
onemlii değil canım .. :)
yok ya guluyom bende akşamcı.kafaya takıpta napim güzel geçinmek ii.
gül harmony gül akşamcı görevimiz seni güldürmek biz onun için burdayız
hımm beni mi güldürmeye çalışıyonus .yedim nese guluyom başarıyla yerine getirildi görevv :)
sadece neden yazardım. neden?
Bugün için sana teşekkür borçluyum...TEŞEKKÜR EDERİM...
unutmaya çabalarken hep mi en olmadık yerlerden en olmadık hatıralar çıkar...tüm gün şöle yada böyle geçerken geceler niye dinmek bilmez...kafamı yastığa koymaktan korkmak istemiyorum artık...huzur...bu kelime artık ne kadar uzak bana...ben onunla (huzurlu) oldugum günlerde mutluydum...Ama o da terketti beni hemde senle aynı anda...
30 mart 2008 pazar günü yasmışım bunu günlüğüme... :) bunu okumasını isterdim hep ... :S halada istiyorum galiba :S
diyelimki okuyo okuyolar
sizleri çok seviyorum bazılarınızıda ekstra ekstra seviyorum
hayattttt beni neden yoruyosun?madem çok günah bunu neden yapıyosun...!
demek isterdim,okuyor olsaydın
mutlu musun?
diyelim ki okuyor e bende diyelimki yazdım ne olucak ki
saçmalık olur
annnnneeee ben bir eşeklik ettim.bu gün senin yanında olmalıydım.neden gelmedim ben?
ne desem boş aslında çok şey soylemek isterdim ama sanırım artık bir faydası olmayacak
omuzlarımı silkerek merhaba demek isterdim
bilmezdim sözlerin bu kadar kifayetsiz olduğunu
şairin bu dizelerini söylerdim
Kızdırıyosun beni haberin olsun.Valla o sözü edilen eşşek suya giderse sudan gelmez ondan sonra da senin akıbetin nolur bilinmez :mad:Haberin ola!!!!!
canımı sıkıyorsun aklımı karıştırıyorsun
Ölüyorum...
Derdim..
keşke seni hiç tanımasaydım hayatıma aniden girip alt üst ettiğin için seni hiç affetmiyeceğim .Seni Allaha havale ediyorum umarım benim üzüldüğüm gibi sende üzülürsün derdim. Erkek dediğin kendi ayakları üstünde duran sevgisine sahip çıkan olmalıdır.
ailesinin uygun görmemesi ile sevdiğini ortada bırakan erkeğe erkek denmez.Sırf kendi egolarını tatmin etmek için karşısındakinin duygularıyla oynayan insanlar malesef çok Allah hayırlısıyla karşılaştırsın herkesi ,kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma
Keşke şu an yanında olabilsem.. Bir bilsen ne kadar özlediğimii.. Bir bilsen ne kadar sevdiğimi.. :(
Bir şarkı oldun dudaklarımda,senin sevgini söyledim durdum.
Bende unutamam geçsede yıllar,seviyorum seni dünyalar kadar...
Beni çok kızdırıyorsun,öfkeme yenik düşersem ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum...Sonunun başlangıcını yazma istersen,alırım vallahi anahtarını...