Sevgili selina çok buyuk geçmiş olsun ,cana gelecegine mala gelsin .
Beterin beteri var ya o arada sen dumandan bogulsaydın ,zehirlenseydin ne olucaktı .ALLAH seni eşine bizlere bagışladı ,tekrara geçmiş olsun .
Printable View
Sevgili selina çok buyuk geçmiş olsun ,cana gelecegine mala gelsin .
Beterin beteri var ya o arada sen dumandan bogulsaydın ,zehirlenseydin ne olucaktı .ALLAH seni eşine bizlere bagışladı ,tekrara geçmiş olsun .
Arkadaşım yazdıgın cevap nikin gibi vakitsiz yersiz olmuş .
Biz burda bir arkadaşımızı teselli etmeye çalışırken sen reklam yapıyorsun ,eger böyle bir destek istiyorsan once sen bu siteye emek katkı ver ,ondan sonrada bizlerden destek iste .
Vermeden almak ancak ,ALLAH a mahsustur .
Çok geçmiş olsun Selina.başına gelenler için çok üzüldüm ablacım.ama boş ver üzülme. hayat da böyle kötü olaylar oluyor işte..cana gelceğine mala gelsin.ya sana bir şey olsaydı..biliyorum sen şimdi olayın şokundan evin durumundan büyük sıkıntı içindesindir.Ama herşey hal olur zamanla.merak etme ablacım..bence hızlı bir şekilde üstden temizlik yap,onarcaklarınızı onarın.bir yeri iyice temizleyeceğim diye öbür yer kötü görünürse moralin bozulur.sonra sen yavaş yavaş istediğin gibi temizlersin.bir süre sonra evin eski halini alır merak etme .tek sen sıkılma yeter..olan olmuş artık.sıkılsan bir şey değişmez.olan sana olur..astımında varmış zaten.çok geçmiş olsun ablacım..
çokkk geçmiş olsun selinaa =(
yeni okudum yazıyı selina ama malı geçelim gerçekten de eşinizin eve girince size sarılmasına ve alıp sizi kahve içmeye götürmesi olayı beni eritti bitirdi. böyle destek olan bir eşiniz olduğu için bence sırf bu sebepten bile gülümseyin şimdi. çok geçmiş olsunn.
Selina, bugün haberim oldu, çok geçmiş olsun,
Çok geçmiş olsun Selina ablacım,bugün konunu tesadüfen gördüm.Geçte olsa umarım herşey yoluna girmiştir.
Birazcık geçmiş olsun. ;)