-
selam chen. ben sizi tanımıyorum. sadece yazdıklarınızdan ve yazılanlardan anladığım; kısa çözümlerin sizi daha da umutsuz kılacağı.
tabirimi mazur görün, sizin belleği formatlamak gerekiyor. sizi güçlü yapan yönlerinizi çevrenizden ya da nufüs cüzdanı yaşınızdan
biliyorsunuzdur.
sizi, sizden iyi bilen yine sizsiniz. aslında tüm çözüme sahipsiniz. Değişmesi gereken huylarınızı biliyorsunuz. Eğer deneyipte değişemiyorsanız,
dönüştürün derim ben. Güçlü yönlerinizi ön plana çıkartın, zayıf bulduklarınızı geriye çekin. Tek başınıza yapamıyorsanız, uzman desteği alın.
Kişisel gelişime gidin. Düzenli kurslar yerine istediğinizde gidebileceğiniz opsiyonlar seçin.
Sorunların farkındaysanız, çözümleri zaten biliyorsunuz, uygulayın! Çekinmeyin, üşenmeyin.
Bol sağlıklı günler dileyin, gerisi zaten gelir..
-
haklsıın ararat bnde hep merhametten maraz doğuyo:( defalarca kez yaşadım yine yaşıyorum..dediğin gbi rabbim bu kişileri uzak tutsun hepimizden...
devhis egomu güçlendirmeye ihtiyacım var bu doğru ne yazıkkii...kitap okumayı çok seviyorum eğer öneride bulunursan mutlaka dikkate alırım cnm saol..cafe örneğine gelince o tür sorunlar yaşamıyorum normalde çok rahat girişken bir tipim..
ameli cvbına teşekkür ederim ama format konusunu çok anlayamadım nasıl olcak bu dediğin açıklarsan sevinirim.önerilerinizi şuandan itibaren uygulayacağıma emin olun..
hepinize verdiğiniz samimi cevaplar için çk teşekkür ederim..
-
yani tüm yazılmış mesajlar gibi.. kendinizi kontrol edebilmeniz lazım.
örneğin, biri size soru sorduğunda anında cevap veren biri iseniz, bu huyunuzdan vazgeçin.
karşımızdakiler emirvaki yaptığında hayır diyemeyiz. sonrada istemediğimiz şeyleri yapıp mutsuz oluruz.
bende benzer durumları sık yaşıyorum, ordan biliyorum. biraz uzaktan bakın herşeye..
sex and city filminde bir sahne vardı. diyorki barbara; 'kadınlar 20-30 yaş arası öğrenirler. 30-40 yaş arası uygularlar. 40+ sonra hesap öderler.'
-
Ne yazıkki bu yalnızlık konusu hemen hemen herkesin sorunu ,çogumuz malesef bu derdi çekiyoruz .
Okuldaki ogretmenlerin evli olduklarını yazmışsın ,,bu senin için buyuk dezavantaj ,okuldan olmasa bile diger kurumlardan (banka ,hastane ,RAM ,postane gibi ) goruşebilecegin kimseler yokmu ,mutlaka oralarda senin gibi yalnız olan kimseler vardır .
Eger onlarla bir araya gelebilme imkanın olursa bir nebze olsun bu yalnızlıgını aşmış olursun .