Burun akmam anca üç gün önce bitti artık.ama bir saat önce öyle bir üşüme geldiki hemen yatağa attım kendimi.biz sobaya aliskiniz.kaloriferler ne zaman yanacak Allah bilir.boyle şey olurmu.insallah yeni bir hastalık gelmiyordur.cok üşüyorum
Printable View
Burun akmam anca üç gün önce bitti artık.ama bir saat önce öyle bir üşüme geldiki hemen yatağa attım kendimi.biz sobaya aliskiniz.kaloriferler ne zaman yanacak Allah bilir.boyle şey olurmu.insallah yeni bir hastalık gelmiyordur.cok üşüyorum
Üç hafta olmuş sevgili günlük sana yazmayalı.zorlu geçiyor baya günler.uc senelik dostluklarım bitti beni öyle bir disladilarki ben hala ne olduğunu anlamış değilim.insan bir başka arkadaş bulunca bir diğerini birakirmi.insanlar bu kadar mı şerefsiz olur.bu durum beni öyle bir mutsuz ettiki günlerdir içimde kocaman bir nefret.bana gelecek olursak hayatım bu ara okullarda geçiyor.sinava git gel falan yorgunum ya.bes gün regl oldum ikinci gün bir ağrısı yine akıllara sığmaz.sanki sol gözümden başlıyor tepem delinecek sanki.aksamlari dahada artıyor.agri kesici alınca geçiyor gün içinde hafifçe hissetsemde akşam çok ağrıyor şuan bile sanki delinecek gibi.herzaman regl zamanı en fazla iki gün ağrı olur ağrı kesici alınca geçerdi.bu defa kacgun oldu gecmiyor.simdi tabiki ben diyorum ki acaba damarmi tıkandı yoksa pıhtı falanmi atacak acaba beynimde tumormu var acaba diye diye kendimi yiyorum.zaten diğer konulara canım çok sıkılıyor bide bu ağrılar olunca ben benlikten cikiyorum.oyle tuhafki burnumu yukarı doğru oynayınca bile kafama ağrı girip çıkıyor.benim bir seyimde normal olmayacakmi ya.diger içime attigim şeyleri diğer gün yazacağım.si.di yine bir ağrı kesici alip yatayım yoksa bu ağrıyla kafamda kurup kurup korkacagim.
Akşam yazdıktan sonra sekiz gibi uyuyakalmisim.gece dörtte uyandım yutkundugum an bogazlarim nasıl battı.zorla uyumaya devam ettim.sabah kalktım hep yutkundum arada batıyordu.hemen propolis dut şurubu zencefilli bal falan yedim.bide çinko attım.pazara çıktım.geldim şimdi sanki ben ben değilim yine üstümde bı halsizlik falan içim çekiliyor sanki.dikkat ettim çinko alınca böyle olmuyordum ama geçen defada bu defada attigimda beni bu şekilde sarsıyor neden acaba.insallah hasta olmam.okullarda çok vaka var çocuklar taşıyacak diye tedirginim.
Evet belli oldu benim bu kadar hasta olmamın sebebi çocuklarımıs.iki senedir okul yoktu bende hasta olmuyordum.okul açılmalı iki ay oldu ben ikinci defa hastayım.ufak yine hasta geldi okuldan cuma gün.yaklasma bana dedikçe olmadı.bana geçirdi.uc gündür geniz yanmam vardı dün akşam burnularim tıkandı.akmiyor ne yaptıysam.tuzlu su basıyorum papatya bugusuna duruyorum açılmıyor.vitaminlerde az kaldı.hele c vit bir tane kalmış.cok pahalı vitaminlerde.cok şükür çok az bir haksızlığın var.onuda bol su içerek ve vitaminlerle geçiştirmeye çalışıyorum.ama ogrendimki kimseyi kinamayacaksin.ablam sürekli hasta oluyor her ay nerdeyse bende arkasından söyledim bak başıma geldi.gecen ayki gibi burnum şöyle şakir şakır aksa ama akmıyor ve bende acaba gripmi koronami diye tedirgin oluyorum.insallah bu şekilde biter gider.
Valla kötüyüm.hicte geçen ayki gibi hafif geçmiyor bidefa.burunlarim bazen deli gibi akıyor bazen fena tıkalı.bazen hapsuruk atağı geliyor arka arkaya olmaz böyle bişey.gecen ay halsizlik falan yoktu ama bu defa biraz sarsıyor beni.gecen ay vitaminler sayesinde ayakta geçirdim sandım ama yine aynılarını kullanıyorum bu defa kötüyüm.cocuk toparladı ben kötüyüm.oksuruk yok boğaz ağrım ateşim vücut ağrım yok ama halimde yok.ya ne güzel vücudum artık dirençli gribi nezleyi hafif geçiriyom derken bu defa sarayı beni.yazinda oldum böyle ama ozaman çok fena halsizdim.bu defa okadar olmasam da beni yatırıyor.sana yazıyorum ki daha sonra yaşadıgim zaman bak aynisiymis diye biliyorum.ara tatil için ne çok planım vardı halbuki ne oldu.
Aynı tikaniklikla dev ediyor hastalık.bazen fena halsizleniyorum.ustune eşimde hasta oldu.o benden fena geçirir hastalığı astımı olduğu için.burunlari yanmaya başlar başlamaz öksürükte geldi.ya valla kabusumuz oldu artık şu hastalık.biz ya sirinden bı hastalık kaptik ben evdekilere geçirdim yada çocuk okuldan getirdi bişey.neolur çabucak bitsin gitsin bu hastalık.bugun üçüncü gun
Hafta sonuna kadar baya toparladım.arada burun tıkanır gibi falan oluyor.esim de baya iyi.bugun sabah iyandim hayda yine genizlerim yanıyor.allahim dedim sanırım nezlenin üstüne korona kaptım şimdi.nasil bir korku nasıl bir korku hemen binlik c vit attım.burnuma tuzlu su bastım falan.gune gittim.oafam biraz dağıldı gibi oldu ama hep arada kendimi dinledim.sirtlarim agriyormu usumemi geliyor genizlerim yanıyor falan diye dinledim durdum kendimi.ya rabbim bı gram aklım var onunda bu korona yüzünden kaybedez.hadi ben panik atakliyim ama normal insanlarda böyle korkuyo.ama bazilarinada bakiyom hiç iplemiyor hastalığı.maskesiz falan heryere girip çıkıyor.ben bosladigim an hastalık geliyor.yeter valla billa bıktım koronadan ya.tamam geçirdim ama bidaha yakalanır ya daha kotu olursam bu defa diye düşünüp korkuyorum.ya sabir
Arkadaşlarla olan soğukluk biraz biraz geçmeye başladı.ama hala aramızda bir mesafe var.bugun rukisi sınava götürdüm.sonra bize geldik çıkarken onunla yürüdüm markete kadar.o esnada sağ sırt yanıma sancı gibi bişey girdi.ilk başta takmadım.ama nolduysa sonra ara ara bu sancı gibi şeyi çektiğim aklıma geldi.bu defa sanciyi sürekli ve daha belirgin hissetmeye başladım.hemen sakinleştirici aldım.acaba hazmı sıkıştı dedim.ama yok.kac saat geçti geçmiyor.kolumu kaldırıp indirince sağ tarafa doru eğilince daha fazla ağrıyor kasılıyor orası.ama hareket ettirmeden bile ağrıyı hissediyorum.bazen o bölgeye kramp girer onun sürekli hafif şiddette olanı gibi.bazen ağrı sağ karın boşluğuna kadar geliyor.bobrek tarafı değil karaciğer tarafı değil nedir şimdi bu.
Valla anlamadım gitti.nedir şimdi bu sancı.aksam baya fenaydı.tedirgin korkulu geçti.bobregim değil yukardan inen sırt kasımın alt kısmı sanki.oynatinca daha fazla oluyor sancı.kas kasilmis olsa şimdiye rahatlatdi.cok sıcak duş aldım akşam masaj yaptım sıcak suyla falan hiç geçme yok.aklima herzamanki gibi bin tane kötü hastalık geliyor.nasip bir illet bu anksiyete belası.ufacik şeyleri dev yapıyorum beynimde.insallah bişey yoktur.babamda böbrek hastasıydı oyuzden tedirginim aslında ama bobregimde değil aman ne bileyim ya kafamda deli sorular yine.
Geçer gibi oluyor ağrı ama yok.oynatmadanda hissediyorum artık.ama sanki sırt Kasım.yani böbreğin olduğu yer değil.aman agrirsan ağrı umrumda değil diyorum ağrı oldukça bende bin tane soru.cok enteresan ki benim bir ağrım olduğunda ağrı orda kalmıyor.karnimmi ağrıyor mesela ağrı kasiklarima bacaklarıma mideme bile vuruyor.nedense hep bı yerde olmuyor.simdide öyle.once yan sırtta başlayan ağrı karnımın sağ tarafında da oluyor.bobrekmi diyorum bağırsak kanserini diyorum karaciğerini diyorum diyorum diyorum.korkuyorum ya.bitun hayat enerjimi somurdu bu ağrı yine.aklim hep ağrıyan yerde.biran aklımdan çıkmıyor.evet daha öncede ağrılar yaşadım ama bunu evdekilere yansıtmiyot kendi içimde yaşıyordum.bu defa engel olamıyorum.agri olduğu için yine aşırı sinirli ve tahammülsüzum.hersey batıyor herşey.ya Allah kahretsin ya korkmaktan bıktım yeminle.