-
Yaşadığım halsizlik iki gün sürdü.uc gündür iyiydim ama sabah yine başladı.ben ya atak yaşıyorum yada fiziksel bir sorun var.hersey çok iyiydi bahçeye indim domatesleri biberleri topladım kurumuş sebzeleri temizledim yukarı çıktım yine birden geldi içim titriyo elim ayağım sanki benim değil kolumu kipirdatcak halim yok.surekli gergin tedirginim.icimde tarifsiz bir korku var.surekli bacaklarımı sallıyorum.boyle olunca acayip bir sınır geliyor üstüme.sakin ol bu atak galiba desemde engel olamıyorum.hadi gel beni ne kadar korkutacaksin bakalım diyorum yinede geçmiyor.evet böyle yazınca yaşadıklarının atak olduğunu anlıyorum ama yinede korkmadan gerilmeden kendimi alikoyamiyorum.bu kadar ustuste şiddetli atakları neden yaşıyorum.regl dönemime daha bir haftadan fazla var daha.bakalim inşallah atmaktır ve beni çok sarsmadan biter gider gitsin
-
İki hafta sonunda tekrar giriş yapabildim foruma.oyle böyle gidiyor bir iyi bir kötü.simdide aşı derdi başladı.asi olmak istemiyorum.daha doğrusu beklemek istiyorum.ilk zaman 6 aydı koronadan sonra üç aya düştü şimdide bir aya.benim daha iki buçuk ay ancak oldu.alti ay beklekti amacım.bu acele niye.ve çevremde okadar insan var iki doz asili ve şuan ağır hastalar.aekadasin biri yoğun bakımda.asi hastalıktan tamamen korumuyor evet ama neden ozaman bu kadar agirlasacaksa insanlar asi oluyor.okul için ısrar edilmezse altı ay beklemek istiyorum.bu kadar ısrar edildiği için içimde bir tedirginlik oldu sürekli asi haberleri bu kadar ısrar edilmesi niyeki.kisinin kendi tercihine kalması gerekirdi.asidam sonra kalp krizinden ölenler felç olanlar kolu sakat kalanlar var çevrede bunları gördükçe de korkum artıyor.bilime sonuna kadar güvenen bir insanım ama bu asi beni korkutuyor içinde bir tarifsiz huzursuzluk oldu
-
Asi olduk bir hafta geçti üstünden.bende sadece kol ağrısı bikac gün.ama eşim iki gün halsizlik yaşadı.benim bu aralar sorunum yine bu ara çok sık kafamda anlık gel Gürler oluyor.ve gün içinde baya çok.beynim bir anda saniyelik duruyor gibi.anlik bir baş dönmesi gibi bir şey yaşıyorum.bakalim ne kadar daha sürecek.iki haftayı geçti bu var
-
Geçmiyor devam ediyor bu anlık baş donmeleri.saniyelik birşey.asidan kaynaklı mi bilmiyorum reglde olamıyorum.gerci çoğu arkadaşım aşıdan sonra regl sorunu yaşamış.beni aşırı etkiliyor şuan regl olamama.asiri gergin huzursuz korkuluyum.sakinlestirici bile fayda etmiyor.cok fazla etkiledi.yasadigim bu baş dönmeleri zaten korkutuyordu birde bu iyice gerilmeme neden oluyor.surekli bacak sallıyorum aklım hep oluceksin diyor.bir baş ağrısı oluyor bazen bir kalbime ağrı giriyor.tamam diyorum aşıdan dolayı pıhtı aticak biryerime diyorum.cok korkulu günler yaşıyorum yeni ev iyi gelir sandım bana ama nedense yok kötüyüm malesef
-
Çok şükür regl olabildim çok sarstı beni.bu anlık baş dönmeleri başladığı an geçmişti.ama arada yine oluyor.uzandigim zaman daha fazla oluyor TV izlerken özellikle.saniyelik birşey bu.o anda tamam diyorum beynim durucak içim böyle kalkıyor acayip bir heyecan oluyor o anda.ama bunların hepsi en fazla üç saniye sürüyor.
-
Sabah uyandım birşey yoktu.wc ye girdim birden gözümden başımın sol arkasına kadar ağrı girdi.ama öyle böyle değil.basim çıkacak sanki yerinden nasıl sizliyor.agri kesici içtim biraz geçti sonra yine başladı.insallah geçer bı tane daha aticam ağrı kesici
-
Ufak çocuğum hasta.koronami kaptı bilmiyorum okuldan.dun sesi değişmişti ondan öncesinde de ishali vardı.bugun burun akıntısı başladı.okuldan geldi hemen yattı.hic yapmadığı şey gündüz uyumak.korkuyorum.alerjik astımı olduğu icinde korkum daha fazla Allahım neolur birşeyler kapmış olmasın.
-
Berbat birgün uyandım.bugun pazar.esim yine ise gitti.en azından haftada birgün olsun yataktan erkenden çıkmak istemediğim için kalkmasın onu geçirmeye.uyaniktim halbuki.dun akşam üstü başlayan ayaklarımda ağrılarım vardı.ve tabiki bu anlık baş dönmeleri.aksam yemekten sonra aspirin attım ve yattım.bu yeni eve geçtiğimizden beri deliksiz uyuyorum.gece uyanmiyorum hiç.sabah eşim gitti sabah 8 falan uyanmak yataktan çıkmamak için direndim ama kalktım vücudum nasıl ağır başımda öyle.icim sallanıyor sanki bacaklarım beni tasiyamiyor.icimde kocaman bir korku.sakin ol desemde olamıyorum.bu üstümdeki ağırlık baş dönmeleri iyice korkutuyor.sali gün misafir gelicek okuldan kizlar.onumu panik yapıyorum yapacağım şeyler aklıma geldikçe dahada halsizlik çöküyor üstüme.ne zaman misafir gelicek olsa zaten böyle oluyorum herşey çok büyüyor gözümde.alti üstü börek çörek yapicam ama zor geliyor.ufak çocuğum daha iyi baya iyi hemde.belkide ona panik yaptım.ama bu üstümdeki ağırlık beni zorluyor.boyle zamanlarda sigara içmeye bile korkuyorum nedense.bu baş dönmeleri de bu kadar uzun sürdüğü için biraz endişeliyim.gecti diyorum birden anlık yine dönüyor basım.bazen arkaarkaya oluyor.neden böyle neden.tam iyi olamıyorum.sakinkestirici atmaya bile korkuyorum böyle zamanlarda.ya ters etki yaparsa diye.suan acayip çok işim var.ve benim içinde kocaman bir korku var ve herşey zoruma gidiyor.
-
Çok yoğun bir güne uyandım.sabah 5 de kalktım.dun başladı yine sanki genizlerim yanıyor bir halsizlik vargibi.hamen vitamin aldım.kalabalik bir arkadaş grubunu ağırladım sabahtan.cok stres yaptım.yeni gittiler ama ben hala genizlerimi yokluyorum.surekli yutkunuyorum acaba ağrı yanma varmı diye.koronada geçirdim ama bu grip olma düşüncesi beni çok korkutuyor.ya bu defa daha şiddetli yakalanirsam diye tedirgin oluyorum bitsin artık şu korona belasida bitsin
-
Malesefki 4 gündür hastayım.ayakta geçiriyorum çok şükür burunlarim çok tıkalı bazen öyle bir akmaya basliyorki durmuyor.geceleri özellikle çok tikaniyorum.vitaminler sayesinde sanırım böyle hafif geçiriyorum.ben normalde grip olsam halsızlıkten dökülür günlerce yatak yorgan yatardim.bakalim ne zaman duzelicem.