[SIZE="4"]ben hiç aşık olmadım ki
kim okuyacak ?[/SIZE]:p
Printable View
[SIZE="4"]ben hiç aşık olmadım ki
kim okuyacak ?[/SIZE]:p
O eskidendi, çook çok eskiden vardı o tam 12 ay önce ama arttık o yok, hatta hiç olmamış gibi yok.
Okusa ne okumasa ne, zaten oda biliyor arttık kalbimde olmadığını.
nasılsın pınar . yine buluştuk.
biliyorum benden nefret ediyorsun ama herşey senin iyiliğin içindi.gerçi artık biliyorsun yıllar sonra.anladın ama ne fayda o zaman bunu görmeliydin.arkamdan ağlamamalıydın.artık herşeyi biliyorsun mademki okuyorsun..
yabunu kopyalsam çıkış alsam göndersemmi. mektupmu yazssam msnine süprüzmi yapsam. zaman geçirme oyunu süresi doldu..:D
durusun, bakisin, 2 tatli sozun yetiyor be guzel insan. nerden ciktin sen boyle:)
Bir gün hayatıma ihtiyacın olursa gel ve al onu...
Allaha binlerce şükür ki sabrım tükenmeden hastalık tükendi. Bir ömür sürse de dayanırdım gibi geliyor ama zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ve seni çok seviyorum. şarkı da da dendiği gibi... Kalbin ömürlük bende emanet
Biliyorum hayat seni yordu,belki de umudunu yitirmek üzeresin ve ben yanında olamıyorum.Oysa ne cok isterdim yanında olmak,seni dinlemek belki de sesizliğinle sohbet edebilmek...
Zekı muren çalınca gelıyorsun aklıma, senı gorurum belkı dıye bakıyorum dedıgın cafenın ordan gecerken gelıyyorsun aklıma, mutlu bır cıft gorunce gelıyorsun aklıma... Artık nedenler, nıyeler bıttı, her sey gerıde kaldı... Sımdı farkedeıyorum kı boyle olması en dogrusuydu, sevme kabılıyetıme mal oldun, yıllarıma mal oldu, bu kadarı yeterdı... bitti ve gitti, sadece hatırla ama sakın gerı donme!