-
Gunaydin
İçi dolu dolu….;bir Günaydııınnnnnnnnnnnnn.
Seni gördüm ya bu sabah içim neşe doldu sevindim varlığına, iyi ki varsın ve de ben sana günaydın diyorum .
Yanımda uyansan da olur kilometrelerce uzakta uyanmış olsan da ya da nerelerde isen bilmiyorum.
Tek bildiğim varsın ve ben sana içimden gelerek isteyerek yüzümde kocaman bir gülüş belirerek uyandığıma sevinerek ….' günaydın ' diyorum.
Günaydın…
-
Evdekileri yolcu ettikten sonra tiryakisi olduğum bilgisayarın başına geçtim ve hiç görmediğim sanal arkadaşlarıma ' günaydın ' yazmaya başladım..
Düşündüm sonra neden yapıyordum bunu.
Her gün olmasa da arada bir mutlaka böyle yazardım….
? ? ? ? ?
Üstelik günaydının sonundaki ' n ' harfinden bir süre parmağımı kaldırmaz bir dolu n' li olsun isterim.
Günaydınnnnnnnnnnnn ! .. İşte aynen böyle.....:)
-
gunaydınnnnnnnn,
herkese gunaydın demek keyf veriyor , nasılki yolda tanıdıklarıma gunaydın demeden gune başlamak istemiyorsam buradada tum dostlarıma , tandıklarıma gunaydın demeden gune başlamak istemiyorum .
-
-
-
gunaydın arkadaşlar ,hepinize gonlunuzce bir gun dilerim
yeni arkadaşların aramıza katılması mutluluk veriyor bize.
-
Bir ölçü''günaydın''iki ölçek'' iyi günler''Birazcık''ilg i'' Bir tutam''anlayış''Norma l ölçüde''Nezaket''Bir tatlı kaşığı''tolerans''Mal zemeyi iç dünyanızdan alın. Yıkamaya gerek yok tertemizdir. Gönül teknenizde yavaşca karıştırın. Karışımı hayat tabağının üzerine yavaşca boşaltın. üstünü sevgi marmelatı ile süsleyin gökkuşağının renginden bir kaç parça serpiştirin. Gün boyuncaafiyetle yiyin. sadece kendiniz yemeğin herkese verin...GÜNAYDIN..
-
günaydın herkeze güzel bir hafta sonu geçirmesi dileğiyle..
-
-
gunaydınnnnnnnnnnn , hepinizin guzel bir hafta sonu geçirmesini dilerim .