bir kere verseydin ne olurdu yani?
Printable View
bir kere verseydin ne olurdu yani?
gel artık baba gel!paso bilgisayardan dinlemekten bıktım müslüm baba.gel artık bu şehire dindir acıları doğrat bize kendimizi!baba ya...offf
al eline jileti doğra kendini. bundan sonra müslüm gelse ne olacak. teomanın pop şarkılarını söylerken kendini mi doğrayacaksın. sen yine o eski güzelim 45 liklere takıl. neydi o şarkılar. jiletler yanında bedava verilirdi kasetlerin. eski püskü 4 woltluk teyiplerle ne dinlenirdi müslüm. varoşların isyanıydı bir zamanlar.
hehehe bize öğretme abim jileti müslümü geç o işleri;)
Bu muhabbetlerinizi başka yerde yapın, burası müslüm gürsesin fan stesi değil!
icimdeki umudu öldursene..
ben de hep kendimi suçluyordum...neredeyse sevilmeyecek biri olduğuma inandıracaktn beni...neyse ki öğrendim ki sen narsistmişsin...ohh be diyecem kusura bakma..bana açıklamadığın sorununu şimdi anlıyorum..ama hiç kimseye söylemedim.sana bile.hani diyordun ya sen beni hiç anlamadın diye ..evet bi türlü anlayamıyordum..deseydin ya ben narsistim diye..ben ne güzel söylemiştim halbuki obsesif olduğumu...sana sabırlar..ayrıca teşekkür ederim beni bırakıp gittiğin için ve bu güzel geleceği bana bıraktığın için....sana kızmam gerekir fakat malesef kızamayorum,sadece üzülüyorum,napiym vicdanım beni rahat bırakmıyor..
Gitmek istiyorsa gitsin,istemeden gidiyorsada gitsin ama beni unutsun tekrar aramasın...
[CENTER]okuyosa okusun ,okusada anlayacağını hiç sanmıyorum.çünkü o bir böcek beyinli diyeceğim ama böceklere hakaret olur ;)[/CENTER]
omzum ağrıyor masaj yapar mısın :D