senden nefret ediyorum derken bile halen seni seviyorum lanet olsun lanet olsun yasattiklarina allah seni kahretsin!!!bin beter ol ! elden ayaktan duste benden af dile...
Printable View
senden nefret ediyorum derken bile halen seni seviyorum lanet olsun lanet olsun yasattiklarina allah seni kahretsin!!!bin beter ol ! elden ayaktan duste benden af dile...
galiba benim hayatım onarılmaz dokunulamaz büyük bir enkaz.
kimyacıdan nefret ediyorum , ondan nefret ediyorum, gerizekalı iki kişiden nefret ediyorum , odadakı kızlardan nefret ediyorumm!!
son günlerde iyice içime kapandım şu vize haftası geçse ankaraya gitsem kendime gelsem sevdiğim insanları tanıdık şeyleri tanıdık bir şehri görmek bana o kadar iyi gelicekki.. bir de kafamdaki adamı söküp atabilsem daha mutlu olucam. herşeyin hayırlısı derlerya çok içten diyorum şimdi onu herşeyin hayırlısıı.. İnşallah bir gün olmak istediğim yerde olmak istediğim kişilerle mutlu güzel huurlu sağlıklı bir yaşam sürdürürüm. #MekanınCennetOlsunNejatUygur
kırık kalpler durağında inecek var :))
Ben de diyorum bir insan nasıl 7000-8000 mesaj atabilir demek buralarda kasıyorsunuz mesajı :)
Söz konusu 7000-8000 mesaj olunca doğal olarak bu yorumu ustume alıyorum (ama hiç alınmadım ),aşağı yukarı 7-8 sene burada olan biri için pek te fazla bir mesaj sayısı görülmemeli .
Eger her gun duzenli mesaj atan biri olsaydım her halde bugun 10 000 leri çoktan aşmış olurdum .
Siteyi kurduğumuz ilk günlerde site de in cin top atıyordu ,kardeş sitemizdeki ve diğer sitelerden davet ettiğimiz arkadaşlarımızla siteyi bugünlere getirdik .
İnşallah sizlerin de katkısıyla daha da ilerilere taşıyacağız .
Nazar etme ne olursun ,tıkla senin de olsun .
kafayı tekrar bozduk,resetledik resmen.hemde yok yere
ahh ahh içimde yangın yeri, gerçekten niyee böyle?? bu hastaneye yatmam mecburi mi? niye hastalıklar var...Sadece nedenini bilmem yeter di ama niye bilmiyorum. niye hep soru işareti aklımda...Delirecek hissiyatı kapladı beni, odamdan bile çıkasım yok, çevremdeki insanlar değiştiğimi söylüyor, kendimi aynada görünce yorumdan eser kalmadı ki? değişim demek bile az...