olmuyor işte :( her anımız tartışma huzursuzluk.:(
Printable View
olmuyor işte :( her anımız tartışma huzursuzluk.:(
Her şeyi söylemek serbest mi burda neyse şöyle ifade edeyim .................................................. .............................
Ulan Allah belanızı versin, lanet olsun sizleree,,,lanet olsun. size muhtaç edene de böyle beni yapana da lanet olsun. nedir benim çektiğim bir gün değil iki gün değil, ölsemde kurtulsam be...nedir lan her günn...
Her aynaya baktığımda beni yarattığın için nefret edeceğim senden...Her saniyem senden uzaklaşarak ilerlicem....
“Daha anlayamamıştı sonunda ölüm olan bir hayatta mutlu son olamazdı. Kimse için. Ama yine de insanlar, kendilerini kandırmak için hayatlarını dönemlere bölüyorlar ve ancak o dönemlere mutlu sonlar uydurabiliyorlardı. Oysa hayat, her bölümünde ayrı bir hikâyenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir filmdi…”
Hakan Günday - Kinyas ve Kayra
gece yarısı kapıya attığın gün aramizdaki bütün bağ kopmustu. beni o gün öldürmüştün geri dönüşü olmayan bir kaybı yarattın.
benim oğul olarak hatalarım senin bir baba olarak başarısizligindir.
geldiğim noktaya bak :(
boşa kürek çekiyorum.:(
Hadi bakalım, baban öldükten sonra git mezarına, o verdiği her şey size boğazınızda kalır umarım.
Sen ölmedin, huzura kavuştun, değmeyen insanlardan kurtuldun. Nefret ediyorum onlardan nefret etmeye ama ediyorum.