-
Sosyal Fobinin Paradoksları
İnsanların gözünden düşme korkusu diye bilinen sosyal fobi, ip üstünde yürümeye benzer çoğu zaman. Diğer insanlar size bakarken, ip üstündeki cambaz titizliğinde onların gözündeki yerinizi korumaya çalışır, iç dünyanızdaki değersizlik ve yetersizlik çukuruna düşmemek için uğraşırsınız. İşte o anda dikkatinizi dağıtacak bir şeylerin çıkma ihtimalinin korkusu daha ipin üstüne çıkmadan sarar tüm bedeninizi. Bu korkuyla ve heyecanla ipin üstüne çıktığınızda ise sizi alkışlayanları değil kuyudan size el sallayanları görürsünüz ilk olarak. Sonrasında dengenizi kaybedersiniz ve durum istenmediğiniz şekilde sonuçlanır, kendini gerçekleştiren kehanet ortaya çıkmış olur. Devamını oku...
-
En başta elimde olsa ÖSYM yi bir kaşık suda boğarım.Benim bütün bunalımlarımın ana kaynağısın.Senin yüzünden yaşayabileceğim birçok mutluluğu elimin tersiyle yittim.Neyse umarım bunca şeye değer...
-
kendisi eleştiren ama eleştiriye açık olmayan 20 yıllık arkadaşımdan bıktımmmm...
-
"canki kanki panpa başkan reis gibi" içten olmayan samimiymiş gibi yapılarak söylenen laflardan ve söyleyen kişilerden hazetmiyorum.
-
-
kötüyüm yaa kötyüm dün bugün yarın hep kötüydüm ve malesef öyle kalıcam
inançlı olmaya çalışıyorum ama sormadan edemiyorum niyeeeee
niye hem bu kadar kötü bir hayat yaşatıp hemde yaradan rabbim canımı almıyor niye
illahkim intiharmı o zamanda cehennem diyor bu taraf cehennem diğer taraf cehennem niyee niyeee
nefret ediyorum herşeyden
-
muhtaçlık hissinden ihtiyaç duyma hissinden nefret ediyorum. .. muhtaç olduğum insanların bni ezmelerinden bıktım
-
Allahım ne yapsam kendimi nerelere vursam Yarabbi...bn böyle olmasını hakedicek ne yaptım. ..
Deli olmak üzereyim sen sabır ver Allahım dayanamıyorum. ..gücümüde aldı götürdü
-
anlaşılamadık kahretsin...yerle bir et sende canın sağolsun
-
Benim hakkimda kim kotu dusunuyorsa Allah'a havale ediyorum !