Burayı o kişi okusa baya bi küfrederdim.
La gerizekalı, yüzüne söylediğim hiçbirşeyi takmıyorsun da e-psikolojide yazdığımı mı okuyorsun :D
Printable View
Burayı o kişi okusa baya bi küfrederdim.
La gerizekalı, yüzüne söylediğim hiçbirşeyi takmıyorsun da e-psikolojide yazdığımı mı okuyorsun :D
Allahin civciv beyinlisi..Cin olmadan adammi carpmaya kalkiyorsun sen bakim..
Derdim de okuma ihtimali sifir oldugu icin bosu bosuna yazmis oldum sanirim:D
benden intikam alma hakkını kendinde nasıl buluyorsun? bir kez olsun gelip söyledin mi hislerini? kalbin ne kadar netti bana karşı? belki sen bile emin değildin...şimdi yazdığım birkaç not için benden intikam almaya çalışıorsun, ewet o not benim yüreğimden koptu, sana yazmak isterdim ama birikmiş tüm duygularımı havaya sawurdum işte.. beni sewsen, çıkar karşıma hesap sorardın. sen kendine inandın, beni tanımaya bile çalışmadın, neden diğer o kızlar gibi takılmadığımı hiç göremedin, düşünüyorum da bir umut gibi yüreğime ektiğim sevgiyi sen zaten hiç haketmemişsin. başlamadan bitmiş ama... aklımda hala soru işaretisin..:( ''umrumda mı sanıyorsun?...''
Terbiyesiz kelimeler yasak olmasaydi butun bu sayfayi doldururdum.Askima inanmadin ama inan nefretime inanirdin.
Hadi ama hiç kimse yokmu güzel birşeyler söyleryecek :) hep olumsuz insanlarlamı dolu bu forum. :)
Seni her nekadar unutmak istesemde yinede çok seviyorum :):P
Bugün görmüştüm seni sadece bir kaç küçük anlardan ibaretti.Bir kaç küçük an bile adeta bir zaman dilimine sığdıramıcam kadar büyüktü.Ama olmaz dedim kendime biz zıt kutuplardık uzak ama büyük bir çekim yasasına direnemeyen...Ve ben çoktan karar verdim yanlışları unutmaya Yürek : yanlış sevmez yanlış kişiyi hiç sevmez onu bize sevdiğimizi zannetiren şartlanmış zihin yapısıdır demişlerdi.Öyleyse bu şartlanmış çekim mi yoksa hayatın bir oyunumu yada vs vb diye mi devam etmeliyim... :(
Bana yaşattıklarının bin mislini yaşa, yaptığın sadistlikleri, uğruna akıttığım her damla gözyaşı, yaptığım onca fedakarlık, emek, giden zamanım sana haram olsun. Beni mumla ararken, sefil olursun inşallah. Aşksız, beş parasız kalırsın... Her işin ters gitsin. Neye elini atsan tuz buz olsun. Ahım zehirli bir soluk gibi zehirlesin seni yaşadığın her saniye...
Gerçi ben krize girince, ki beni o raddeye getirene kadar bayağı bir uğraşıyor, hakaret ve işkenceleriyle, suratına da söylüyorum. VAMPİR ISIRIĞI GİBİ.. ZAMANLA AYNAYA BAKTIĞINIZDA, KARŞINIZDA KENDİ DEĞİL ONUN YAMSIMASINI GÖRÜYORSUNUZ. SİZ ONA O SİZE BENZİYOR. PATOLOJİK İLİŞKİLER....
Allah bana her şartta yanında olabilme sabrı versin. Her şartta ve her koşulda SENİ SEVİYORUM...
ben var ya beeen sana neler ettim haberin yok yatağında mışıl mışıl uyuyorsun şimdi... ama balkona çıkınca kafanda kırmayı düşündüğüm yumurtaları göreceksin eminim iğrenç kokuyodur görüntüsü berbat oldu iyi atış yaptım ikiside balkonu tuttu:)))))) hele bi de arabanı görsen.....neyse onu da sen gör sonra yazarım :D:D öle kolaydı demi an lat ma dan kaç mak yaa kolaydı??? sana değmez biliyomusun değmezzzzzzzzz.ettiğini bul diyorum sadece ettiğini bul !!!!!!!!!!!!!!