sttttrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeesssssssssssssssssss ss artık yok çünkü hepsini yolladım buraya.
Printable View
sttttrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeesssssssssssssssssss ss artık yok çünkü hepsini yolladım buraya.
Çok bi liseli ergen tavrı olacak ama....
Hocama itafen; sana bir şarkı yazdım bugün yollıcam rüzgarla.. maille yazdığımı almadı rüzgarla gider belki..
Oh be ne stres yapmış bende arkadaş ya.. Sağol oda iyi ki varsın..
stres; bkz ben.insanın yaşam kalitesini ciddi anlamda bozan birşey. o kadar çok stres yaşadım ki bi dönem aptallaşmştım iyice, hala da tam düzelebilmiş değilim ve olmamıştır inşallah ama bidaha asla yenilenmeyen şu kıymetli beyin hücrelerimi öldürmüş olabilirim :) ama karamsarlığa kapılmadan geleceğe bakmadan ve geçmişi aldırmadan şu anı yaşamam gerek.stres denen illet adamı geriletmekten başka hiç bi işe yaramıyo o yüzden onu yenmem lazım.ama işte nasıl?şu kadar uğraştım bu kadar ettim ama hala yenemedim demek istemiyorum bile üzülmemek için.sabır ya.ama gerçekten çok bunaldım.bu gün de, akşama kadar çay içip çikolata yemekten başka birşey yapmadığım ağlamaklı günlerden biri olarak geçti onca işimin gücümün içinde o işler için fırsat olan altın değerinde bir gün olarak.
ama iyi oluyo ya bazen.böyle bazı stres türleri birikip bi anda patlayıp insanda kendini boşaltınca biraz olsun rahatlıyo, kafası iyi olup devam edebiliyo.ama bu güzelim hal maksimum 3-4 gün sonra sona eriyo :)
stressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
babamla hiç bi konuda iletişim kurmadığımız için bunu söylemeye hep çekindim ama bu gün karar verdim artık bir psikiyatra gitmeyi istiyecem
Eklenti 2036..........
Hayat neden böylesin herkese şapur şupur bize yarabbi şükür.
stresi hayatımızdan çıkarmanın en güzel en etkili yolu stressiz,pozitif insanlarla arkadaşlık yapmak...diğerlerinin tümünü çöpe attım,güzel oldu kanımca:))
bazen birikmiş stresten kurtulmak için çaba göstermek insanı oldukça üretken ve enerjik yapabiliyor,kontrolü kaybetmeden önce bunu kendine hatırlatmakta fayda var.
Kıyamet kopsa artık, yeter bukadar eziyet, yaşamak istemiyorum.
aa benim aradigim yer burasiymis :)
gelirim sIk sIk artik..
sen gençleri yarış atı gibi koştur en iyi arkadaşlarıyla bile umutsuzca yarıştır. 6-7 yaşından itibaren herşeyi ezberlet. eğitim sistemi sadece ezbere dayalı olsun soru çözmeyi değilde formül ezberlemeyi öğrenelim hayatımızı belirleyen sadece 2 sınav olsun sonrada bu gençler niye böyle. gitmez bu stres gitmez siz buna eğitim sistemi demişsiniz ama olmamış bu