Artıkkkk Siiiiizzzdeeeennn çççççoooookkkk ssssııııkkkkııılllldddddııııııııımmm .Vampir gibi kanımı emiyosunuz resmen ama bal yiyen baldan usanır ama siz usanmadınız mı kanımı emmekten:mad: Yordunuz yaaa! Vallahi yordunuz yani....
Printable View
Artıkkkk Siiiiizzzdeeeennn çççççoooookkkk ssssııııkkkkııılllldddddııııııııımmm .Vampir gibi kanımı emiyosunuz resmen ama bal yiyen baldan usanır ama siz usanmadınız mı kanımı emmekten:mad: Yordunuz yaaa! Vallahi yordunuz yani....
Artık bağırmak, değillll deli gibi gülmek istiyorummm.bu gün bir yakınım icin acildeydim.bulunduğumuz hastane ilcede tek büyük ve bize en yakın hastane.malesef ilin en popüler hastanesi.kapıda bir sürü insan.neymiş yatak yokmuş.manzara şöyle icerde sakinlik ,doktorlar rüyada sanki öyle konfor.dışarda sıra kavgası memur hasta kavgası.adamın biri diyor ben şu ilceden geldim.bulunduğu ilcedede büyük hastane var.burda her ilcede bir büyük hastane vardır.adamı nerdeyse boğcaklar.gelmiş buraya.valla ben bu hastanenin acili yüzünden başka yere taşıncam sonundaaaa..görevli ilk müdahale doktorunun şikayetlere cevabıda cok komik..göğsü arıyan bir hastaya ''amca 2 saat dayancan mı?anca sıra sana gelir.istersen başka bir hastaneye bak''.olur adamcağız kalbine söylesin 2 saat sonra kriz geciriver desin bari.başka bir bayan hasta müthiş karnı ağrıyor.kadın acıdan konuşamıyor.''hanfendi tecavüze uğramadıysanız yarın gelin.1 saat sıra bekliyebilecekmisiniz''.o ne be?şok üstüne şok..yok yok ben daha populersiz bir hastanenin ilcesine taşıncam artık .offff da offfff...
Affet beni sevgilim unutamadım seniii...
bugün yine işe gitmedimmmmm .... sevgili öğrencilerimmm beni affediiiinnnnn :((((
[sıze=7]sen her türlü mutlu ol![/sıze]
Ne diyeyim bir faydam dokunsun, bunun için şarkı yazmışlar. Buraya yazmakla kurtulamıyorsanız John C. Parkin'in S*ktir et isimli kitabını şifddetle tavsiye ediyorum!! Bide müziği dinleyin iyi gelicektir :) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bVRnMrl2oj8
Yeterrr yeterr yeterr artııkk...... Neden bu kadar çok zor nedennn :'( :'(
John C. Parkin'in S*ktir et
Bir inceleme için, kitap yazmıştır. Eğer okumak istiyorsanız.
http://kitap-evi.blogspot.de/2011/07/sktir-et.html
Of bir stresim olsada suracikta atsamya :mad: Neden yokkk.