bendeeeeeeeeee stresliyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmm össsss deeeeeeeeeeeeee istediğimmm yeriiii küçük bir farklaaa kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Printable View
bendeeeeeeeeee stresliyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmm össsss deeeeeeeeeeeeee istediğimmm yeriiii küçük bir farklaaa kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ahh..Masallara inanmaya devam eden insanlık...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İşte sitenin tozlu raflarında kaybolup giden bir bölum daha . Malesef unutulup gitmiş.
Oysa ilk zamanlar o kadar çok ziyaret edilirdiki .
Aslında bu iyiye delalet.
Demek ki insanlar artık konuşabiliyor stres yapmak yerine kendini ifade etmeye ve karşısındakini dinlemeye başlamış.
Bu bölüme uğramak zorunda kalacağım şeyler yaşamak istemem doğrusu.
Luxor oynadıgım zamanlarda uğrayıp çığlık atmak aklımdan geçmedi değil tabi :)
oley bee önemli olanda insanlıkkkk :D
Artık yazmaktan bile yoruldum her gün kendimi izleyen her gün ilerlemek yerine gerilediğimi görmek.bazen çıldırtıcı bazende acınacak hal alıyor.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.hatta bir şeyler yapmam gerekiyor mu onuda bilmiyorum. istemsiz geçen bir ömrün artıklarıyım ben.
bilmiyorum ki, bahsetmişsindir de inan hatırlamıyorum :))
tepkisiz kaldığım için mi? tüm bu tepkilerimin nedeni öyle mi düşünüyorsunuz? bahsetmek istediğini şeyi daha açık olabilmeniz mümkün mü?