neşeyi bende bulmanı isterim:p
Printable View
neşeyi bende bulmanı isterim:p
Arttık o diye biri yok :)
Seni yarı yolda bıraktığım için çok üzgünüm diyebilmek isterdim aslında ama değilim. Sayende kendimi biraz daha tanımış oldum, ne kadar gamsız, ne kadar acımasız olabildiğimi keşfettim. İstediğimde duygusal, istediğimde mantıkla hareket edebildiğimi öğrendim. Kısa bir süre olmasına rağmen, sıkılmıştım. Canım cicim olayları bana göre değildi ve bahanelere sığınarak gittim. Tabi ki geçerli sebepler değildi ama yeterince akıllıydın ve zorlaştırmadın. Bu yüzden sana teşekkür ederim :)
Güçsüzlüğümü gösterdiğini biliyorum, ama senden nefret ediyorum...
Eski bir dosta itafen...
Satilik ruhuna bictigin fiyati keske en basta soyleseydin.Odemeni pesin pesin yapsaydim.Belki de simdi bu denli nefret etmezdim senden ve kendimdem.Evet kendime olan ofkem sana olandan daha buyuk, goremedigim icin o maskenin altinda ki gercek yuzu....
Bu sözleriniz bana birini anımsattı.Ulaşılmaması gerekn birini neyse...:)
hayatımdaki tüm insanlara sadece şunu derdim;
Bana her zaman(genellikle olmasada) yanımda oldunuz ve sevgiye değerdi bir çoğunuz...
Çoğunluğa girmeyenlerse bana insanların eskisi gibi olmadıklarını gösterdiğiniz...
bu kişilere teşekkür ederim... :) :D :)
Hiçkimsenin yapamayacağını söylediğimiz şeyi biz kendimiz yaptık... Ayırdık yollarımızı... 1.5 seneden sonra...
İlk defa bu kadar ciddi ayrılığımız... İlk defa bu kadar soğuk...
Söyleyecek birşeyde bulamıyorum aslında sana... Bunca zamandan sonra ne söylenebilir ki..?
Küçük kedim benim.
canın isteyince sewgilin, canın isteyince sadece arkadaşın olcak biri deilim ben efendii.. aşkın büyüklüğünü taşıyacak yüreğin yoksa, arkadaşlığın-dostluğun erdemliliğini taşıyacak gücün de asla olamaz.. 7/24 güçsüz olan insanla da benim işim olmaz..! yolun açık ola!
seni seviyorum hala
hala diyorum bak çünkü artık uzaksın bana
eskiyi özledim diyicem ama cesaretim yok
yinede sende hayat hep sende başlıyor