:D
sozleriyle super 1 parca yaa
Printable View
keske 1 ay oncesine donebilsemm .. :(
bir tek sen öyle degilsin.
ve beeeeende biktimmmmm cooook yorgunum.....
Manga-Hayat bu iste
dinliyp stress atiyorum tavsiye ederim :)
Hayat beni nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yoruyorsunnnnnnnnnnnnnnnn
istemediğim şeyleri yaptıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benden aldıklarını ne zaman geri verecksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooo neeee güzel bir ortaaaammmm,adrenalin zamanıııııııııı,sabahtan beri ağrıdan kıvranıyordum,bütün ağrılarım geçti vallahaaaa haaaahhhaaaaaayyyyy :)))))
Askiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm, caaaaniiiiiiiiiiimmmmmm, bebegimmmmmmmmmm , hayatimmmmmmmmmmmmmmmm! demek istiyorum .. neden izin vermiyosun:(
yine stres odasındayım,canııımm sıkılııyoooooooooorrrrrr,kendimle başbaşa kalmaktan nefreeeettt ediiiiyooorruuummmm.Nedeeen yalnızlık peşimi bırakmıyor beniimmm nedeeeeeeeeennnn.Kimseyi kırmıyorum,kimseyi üzmüyorum,ama beeeennnn niyeee yalnızzıııııımmmmmm niyeeeeeeeee.Konuşmaya gelince herkes sen herşeyin en iyisini hakediyorsun diyorlar ama hani nerdeleeerrrrrr?
Oooooooooooffff off dar. Beynim beni dinle bırak su saçma düşünceleri.
gercekten boyle bir oda olsaydi, kapisinin onunden bile gecmek istemezdim herhalde.. ama bu sekilde, her karsima ciktiginda kapina vurup iceri giriyorum.
bu aralar hic iyi degilim. bir yandan okul sinavlar, bir yandan ordan oraya firlatilmis bir kalp,aile sorunlari ve arkadasligin curuyup yok oldugu bir zaman icindeyim.
bu zaman beni boguyor. o gucunu gosterdikce ben bir adim geri cekiliyorum, ve o seviniyor, zafere ulasicagi gunu bekliyor sabirsiz. bu sefer kendimi gercekten birakmis hissediyorum. ben boyle degildim ki? sanki umut kutumun icinde artik hicbirsey kalmamis gibi, bakmaya bile korkuyorum. bir savas alaninda silahsiz yuruyorum. ruh gibiyim, fiziksel aci hissetmiyorum bazen, iste o an yokluyorum kendimi 'nereye boyle?' diye.
gercekten de nereye gidiyorum boyle? sanirim bunun cevabini vermek icin cok erken. sonucta senelerdir ugrasip kurdugunuz kalelerin inmesi birkac saniyelik birsey. ve kurmasi ise birkac senelik.
bir sekilde kendimi toplamam gerek. pazartesi sinawm var ve sanki calistgim 4 bolumden tek kelime bile hatirlamiyor gibiyim. yazik, ne kafa patlattim butun haftasonu. ask'in marifeti mi demeli? yada kendi marifetim.. sanirim en iyisi sanal aleme sadece bu forumdan acilmak, ve geride kalan herseyden cekilmek usulca. birde kendime tattiramadigim mutlulugu baskasina tattirmak. bir cocugu mutlu etmek. hasta olumu bekleyen bir cocugun son gunlerinde elini tutup skmak. ona beni ayakta tutan gucu verebilmek, karsiliginda hayata deli gibi baglanmis, pariltili bakislar, ve birkac tatli soz yasamaya dair.. evet en iyisi hayir isi, gonullu calismak ve hayati, hayatinin son dakikalarini yasayan ufak bir bedenden dinlemek ve anlamak..