umursamaz tavırlarına hasta olmaya geldim :p
Printable View
umursamaz tavırlarına hasta olmaya geldim :p
yavaş yavaş siliniyorsun yüreğimden... O büyük sevgiyi yüreğimden bu kadar çabuk atabildiğime şaşırdın duysaydın biliyorum... Ama bunu senin sayende başarıyorum... Sana dair en ufak bir umut bile bırakmadın içimde... Bende tekrar ayağa kalkıyorum işte...
Keşke hayatının her yerinde yalnız ben olsam..ve keşke kendini bir tek bana adasan. ve keşke her dediğimi yapsan. Tüm bunları o kadar çok istiyorum ki...!!! :confused:
Bi kaç yıl önce başlamıştı herşey ya...Ben,senin role bürünen seni sevmiştim.Seni tanımadan önce...Sonra git gide bu rüyaya daldım,daldım ve daldım.Bir gün "pat !" diye uyanı verdim.korkunç çığlıklar içinde buldum kendimi...Ama ben yine senden vazgeçememiştim.Hapisliğim kendime verdiğim cezayla aylarca evden çıkmadım ağladım sürekli gecelerce gece-gündüz demeden ama sana değil kendi sevgime ve hala biraz biraz ağlıyor bir yanım...Ama yine sana değil! Sadece sana duyduğum öfkeyle kırdığım gerçek sevgilere...
Hayatima kattigin degerler, sevgi dolu yaklasimlarin ve yakinligin icin sana minettarim.Iyi ki varsin ve iyi ki seni tanima sansina sahip oldum.
"Gülüm"
Gel ne kendini nede beni yor geleceksen adam gibi gel gelmeyeceksen gölgeni çevremde gösterme seni özlemiyorum senin özlemlerine cevap verememek ve üzülmene sebeb olduğuma üzülüyorum:)
Anlata bilsem sana korkularimi, herkeslerden gizleme calistigim acilarimi.Anlatsam anlarsin beni eminim,ama ben belki o kadar cesur degilim, yuzlesicek kadar korkularimla..Kim bilir belki bir gun???
neler yazdığını çok merak ediyorum, gelsin artık :o
yazmamla birşeyler değişecekse yazmıyorum...özünde beni tanımalı beni sevmeli iki güzel etkileyici cümle yazmakta birşey yok.ben biliyorum ki o bu yazılardan etkilenmez o hissedilir birşey...
Hep tektim bu yüzden bölündükçe yarım kalıyodum..