anlıyorum. .yakında bu skıntı bitecek ama inşaALLAH değil mi ?
İnşallah bitecek ya bu ay içinde ya kasımda ya da 2014 haziranında bitecek, Allah'tan mani gelmezse tabi. Çarşamba günü dahiliyeye gidiyor muyuz? : )
17-06-2013
emilyyy
Alıntı:
mabed Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah bitecek ya bu ay içinde ya kasımda ya da 2014 haziranında bitecek, Allah'tan mani gelmezse tabi. Çarşamba günü dahiliyeye gidiyor muyuz? : )
beraber gideceksek gidelim :)
17-06-2013
mabed
Alıntı:
anigattosuşima Nickli Üyeden Alıntı
beraber gideceksek gidelim :)
Beraber gitme imkanımız olsaydı giderdik ama yok malesef. Çarşamba günü sen tıpış tıpış git aksatma sakın. :)
17-06-2013
mabed
80dkyı da bitirdik napıcaz? : )
17-06-2013
emilyyy
Alıntı:
80dkyı da bitirdik napıcaz? : )
ÖMÜR BİTİYOR KISKANÇ MEMURUM...80 dk dediğin nedir :)
17-06-2013
mabed
Alıntı:
ÖMÜR BİTİYOR KISKANÇ MEMURUM...80 dk dediğin nedir :)
Değil mi... : ) Senin cepte anlık mesajlaşma programı yüklü mü?
17-06-2013
emilyyy
Alıntı:
Değil mi... : ) Senin cepte anlık mesajlaşma programı yüklü mü?
tabiki...sen hangisini kullanıyosun o programlardan
17-06-2013
mabed
Alıntı:
tabiki...sen hangisini kullanıyosun o programlardan
Benim cepte öyle bir program yok akşamları evdeysen sen cepten ben evdeki pcden online yazışabiliriz diye demiştim, evdeki pcde skype var. Ben cebe o tür bir program yüklesem ücretsiz yazışabilir miyiz?
17-06-2013
emilyyy
Alıntı:
Benim cepte öyle bir program yok akşamları evdeysen sen cepten ben evdeki pcden online yazışabiliriz diye demiştim, evdeki pcde skype var. Ben cebe o tür bir program yüklesem ücretsiz yazışabilir miyiz?
yazışabiliriz tabiki... ben sana söylerim bende olanlardan ... telefonun destekliyorsa ücretsiz bile konuşabiliriz :)
17-06-2013
mabed
Alıntı:
yazışabiliriz tabiki... ben sana söylerim bende olanlardan ... telefonun destekliyorsa ücretsiz bile konuşabiliriz :)
Benim telefonum galaxy mini 2 destekler herhalde. Hangi programı kurmam lazım söyle akşam ben eve gidince kuruyum.