..paranio.. Nickli Üyeden Alıntı
sanırım artık vakti geldi.. soyutlanmalıyım ve kabuğuma çekiliyorum.. bu bir karar mı deneme mi?? her ne olduğu umrumda değil.. hayatımdaki hiç bir insana güvenmiyorum artık lanet olsun güvenmek istemiyorum.. kendim olmaya çalıştım oldum.. yaralandım, yadırgandım.. kalıplara girilmeye zorlandım.. sevdim belkide sevildim..inandım.. kötüsüde bendim gerçek ben.. anlamadılar, anlayamadılar.. sadece konuştular.. safım belkide salağım.. insan sevince asıl kötü oluyormuş, hani kötülere birşey olmaz ya çok doğru.... şimdi bitiyor herşey asla ama asla başlamamak üzere.. hissetmeyeceksiniz insanlar aynı benim gibi kalacaksınız bir anda anladığnızda.. ben acı çekmek için doğmadım acı çekmemek için acı çektirmek mi gerek?? tamam varım... sonuna kadar.. ve şimdi öldüm.. yeniden başlamak değil asla başlamamak olacak benim ki.. farkettiğinizde anlayacakınız hayata bağımlı insanlar.. kimse fedakarlık edemiyor bir diğeri için ve zaman inadına yakıyor canımı.. gittim ben, ben yokum artık... istediğiniz kalıba sokun şimdi.. o olduğuma inanabilirsiniz...