aradigim sevgiyi buldugum halde yasamama izin vermiyorlar:(
Printable View
aradigim sevgiyi buldugum halde yasamama izin vermiyorlar:(
Off bu dünyada kaç yılımdaha böyle geçecek. Beterin beteri vardır, yinede şükür.
lanet olsun insanlara, hayata, kendime...
gün boyu stresliyim. derslere kendimi vermiyorum. ama vermediğimde de rahatsız oluyorum. üniversitede okuyorum.
insanlara içimi açıp rahtlamıyorum.
kendime de içimi açıp rahatlamıyorum. böyle olduğumu kabullenemiyorum galiba.
sunumlar sınavlar başlıyor yavaş yavaş.
ne yapmalıyım..
stresliyim
Benden bu sözcükleri duymaya alıştınız biliyorum bunun için ben de çok üzülüyorum ama çok strsliyim.Beni yoran üzen herşey katlanarak büyümeye devam ediyor..Uykularım bozulmaya başladı.Çok keyifsizim.Kimseyle konuşasım bile gelmiyor.Sürekli bir off çekip duruyorum.Yaşadıklarımın benim başıma geldiğine inanamıyorum....
Allah'ım sen sonumu hayır et.
BIKTIM İNSANLARDAN KENDİNİ BİŞEY SANMALARINDAN SANKİ DÜNYADA SADECE ONLAR VAR YAŞIYO NEFRET EDİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUMSUSUNCA DA ÜSTÜNE GELİYORLAR AAAAAYYY:mad:
Biri bana yardım etsin noluur.Boğuluyorum sanki...Keşke ben beni ve aklımdaki herşeyi unutsam.
Çok kötüyüm anlatamıyorum bile şuan neler hissettiğimi.Sanırım aklımı yitireceğim..
Atomçekirdeği nolur kendini bu kadar üzme .. şuan sıkıntının ne olduğunu biLmiyorum ama umarım düzelir ve kendini ii hissedersin .. herşey gelip geçici bu hayatta . herzaman bugünde gelip geçicek demeyi unutma .. seni üzenin ne olduğunu bilsem beLKi daha çok yardımcı olabilirdim ..Hiç bişeyi takma kafana .. aL bi tane çukulata ye beLki rahatlarsın (:
kendini daha önceleride ii hissettirdiğin şeyleri yapmayı dene ..Mutlu görmek istiyoruz seni ..