-
Yoğun ve hüzünlü geçen günler.22 seneyi doldurduk onlar gideli.dun mezarlığa gittik nasıl ağladım babamdan defakarca özür diledim.bugune kadar onu daha az düşündüğüm için.
Dün çok agladigim icinmi bilmiyorum bugün başım çok ağrıyor.kafamin değişik yerlerinde bıçak batması pres yapılıyor gibi ağrılar falan oluyor.komsu cumartesi hemde babamın öldüğü saatte kalp krizi geçirmiş adam.onumu kafaya taktım bilmiyorum kalbimdede ağrılar oluyor kola vuruyor falan.coraspirin attım şimdi bı tane.sanirim artık günde bir tane atsam iyi olacak.basim ve kalbim beni iyice tedirgin ediyor.seans almama rağmen böyle ağrılar yaşayınca korkmalarim geçmedi.yarin yine seans günü.
-
Evelsi gün büyük kız okuldan geri geldi hastalanmış.aksamina eşim işten geldiğinde berbat haldeydi.oda hasta.hafta sonu köyde çok usumuslerdi ikiside sanırım ondan oldular.esim bugün ise gitti kız yatıyor.benim akşam baslayan alt karın ağrısı var birden siddetlendi.aksam yemeğini zor toparladim.hemen idrar yolu için ilaç attım sıcak su torbası yapıp uzandım.uyuyup kalmışım.12 saat uyumuşum.sabah kalktım hala ağrı var.bi tane daha ilaç attım sıcak su torbasiyla uzanıyorum koltukta şuan.ev berbat durumda heryer heryerde eş evde olunca toparlayıp supuremedim.simdide halim yok zaten.bas ağrısı ve sersemlikte başladı.neden oldu anlamadım ilaçtan desem daha ince kullandım bu ilacı böyle etki yapmamisti.insallah eşimden hastalık kapmamisimdir.grip cekebilcek durum ve zamanım yok.sinav haftalarına giriyoruz çocuk perişan olur.baba hasta bende hasta olursam.ama suanki hafiften baş ağrısı arada sırt ağrısı uyku isteği beni tedirgin etti.ama işte duzenlide dvit kullaniyorum gecenki grip gecemeyince bırakmadım devam ettim.ya biseyde bikere düzgün gitsin.ikigun iyi üçüncü gün illa sorun çıkıyor.ha bide babamı gördüm akşam ruyamda.bizim apartmanın önünde sandalyede oturuyordu o su yeşili gömleği vardı üstünde hiç tanimadigim birsuru insan vardı yanında.buda beni tedirgin etti biseymi olucak ondanmi geldi dedim.af kafamda dönen seneryolar korkular offff
-
Hayatımda hiç yaşamadım bisey yaşadım öğleden beri.bas ağrım hiç geçmedi yandigimi hissettim ateşimi olcameye başladım 36 buçuk derken ateşim iyice çıkmaya başladı.38 görünce duşa girdim o biraz indirdi ama bı on dakika kadar sürdü sonrasında aşırı bir titreme öyle böyle değil duramıyorum yerinde konusurken ağzımdan duman çıkmaya başladı.parol attım yine ama hiç faydası olmadı.okadar titriyordumki çocuklar üstümü bastirdikca bastırdı.cok acayip hissetmeye başladım kendimi titremem durmuştu ama kafam tuhaftı ateşi ölçtüm 39.2 öylece kalakaldım zaten kipirdi ak halim yok örtünün altında kaç saat durdum bilmiyorum eşim geldi o üstümü açıp havlularla heryerimi soğutmaya çalıştı ama resmen işkence gibi dana gibi bağırdım soğuk havlu degdikce.sonra çocuğa verdiğim ibuforttan içmeye karak verdim iki ölçek ondan içtim.yine heryerim ıslak havluyla kaplı.bir saat sonra 37 anca dustu.basim dönüyor şuan uzanıyorum ama bı acayip kafam.kasik bölgem hala ağrıyor.sicak su torbasi koyunca biraz hafifler gibi oluyor ama tam gecmiyor.esim mecburen bana bakmak için toparlamis gibi görünüyor napsin.buyuk kiz sesler gıdık burunlar akıyor.grip dediğin öyle olur bu nasıl grip.ben bugüne kadar hiç ateslendigimi bilmem.belki cocukkken.insallah çabucak toparlarim bu acayip bı durum.
-
Gece ateşim yükselmedi ama rahatta uyuyamadım nedense.16 saat hiç kalmadan yatakta yattım.sanah sersem gibiydim.uyandigimda ter içindeydim üzerimi değiştirdim.kahvalti hazırladım.guzelce yedik.buyuk kız evde ufaklikla baba okula ise gitti.ben bir tuhafim hala.atesim yok ama baş ağrım arada sırt ağrım var.ha bide aşırı mide bulantısı eklendi bir saattir.kozalak suyu içtikten sonra başladı.bi dunya vitamin alıyorum bide kozalak suyu içince oldu heralde.ne yersem içsem geçmiyor bulantı.her değişik şey bizi bulur ya buda buldu işte.ilk defa bukadar ateşim çıktığı için bedenim pert halde.
-
Dün ateşim çıkmadı dereceye göre.ama ben içten içe yandigimi hissettim hep.bas agrisi öyle böyle değil bıçaklar saplandı hep başıma bı ordan bu burdan.aksam parol attım dayanamayıp birazcık hafifletti.sabah yine aynıydı kızı kursa götürdüm orda biraz ter attım gibi oldu baş ağrım hafifledi şimdi kahve yaptım içiyorum ama kafam bı tuhaf yine böyle cekiliyormus gibi biseyler oluyor.anlik anlık.yav nedir bu cektiklerim anlamiyorum
-
Kafamdaki o anlık çekilmeler ilerleyip beni yormasin diye tranko attım bı tane o iyi geldi.sonra sol kolumda yine uyuşma gibi şeyler yaşamaya başladım akşama doğru akşam iyice arttı.ablama gitmiştik orda kütür kütür otuyordu kolumu oynattikca omuz ve kola dogru.eve gelince eşim masaj yaptı uyandım şimdi hala aynı hatta arada parmaklara kadar vuran bir ağrı uyuşma gibi şey oluyor.boyundan geliyor biliyorum çünkü boynun sol tarafı semsert ve kütür kütür ötüyor.ama yinede korkmadan edemedim.simdi eşim kızı kursa götürdü.bi tane coraspirin attım kalpten olmasın diye.ben bunu daha öncede yaşadım ve holter bile taktirmistim koldaki uyuşma yüzünden.birde sağ kol dirsekte biyer sanki çürümüş ağrısı gibi bişey var üç gündür.dokununca yada oynatunca hissediyorum.valla 40 geçince değişik değişik ağrılar yaşamaya başladım bu nedir böyle.su aşıların kalbe etki ettiğini duydukten sonra iyice kalbe takar oldum yine.halbuki bir doz aşı oldum ama koronada geçirdik.hemde tipik korona öyle varyant falan değil.allahim yukarda neoluyor merkurmu geri gidiyor herne oluyorsa bu sorunlarimi çöz artık ya.vallada billada yoruldum ağrılardan.gripte enteresan şekilde sadece ateş yapip saldı beni çok şükür.
-
Kafamdaki çekilme geçti gibi.dun bahçeyle uğraştık öğleden akşama kadar pertim çıktı.aksam duş alıp oturdum başladı aşırı geniz akıntısı yine.okadar yorgundumki uyumuş kalmışım.sabah kalktım akıntı yoğun şekilde devam.sanki genizlerde yanıyor gibi falan.lan ben ne yaşıyorum yasicam yada tam grip beni deviremeden bitti derken 4 gün sonra hicbisey yokken inşallah hastalık baslamiyirdur yine.bu geniz akıntısı neden oluyor anlamıyorum.genelde hasta olucagim zaman olduğu için korkuyorum yalan değil.insallah yine hastalık başlangıcı degildir
-
Bugün bir saat öncesine kadar inanılmaz enerjiktim.sabah 50 dakika yürüdüm geldim.seansim vardı çok iyi geçti falan.geniz akıntım falanda durdu derken.camasirlari topluyirdum aklımdan ne güzel hasta olmadım bak yarın günümde var zorlanmicam diye düşünürken birden bı halsizlik gibi bişey geldi sonra yine geniz akıntısı başladık osaate kadar hiç akıntı yoktu.birden modum düştü yine.arada üşüme gibi bişey oluyor ateş ölçtüm normal.aksam rüyamda yine esimi gördüm tamda hatırlamak istemiyorum aslında ama ona benzer biseydi.bu alışkanlıktan kendimi çıkarmam gerekiyor ama nasıl bilmiyorum.su hasta olmak korkusundan kurtulmam gerekiyor ama nasıl basaricam bilmiyorum.
-
Yine sabah güne iyi başlayıp öğleden sonra kötü geçen birgün.gun vardı gelip gittiler sabahtan.oglen dışarı çıktım geldim.yine başladı sol kolda uyuşma ele kadar vuruyor.ya Allahım nerden çıktı bu kalp korkusu ve belirtileri.gerce geçen hafta komşu kalp krizi geçirdi ama onlardan hiç belirti duymadım.sormadim yani.bu asilardan dolayı bu korku oluştu diye düşünüyorum genç yaşta herkez patır patır kalpten gidiyor.gerci yaşadığım uyuşma gerçek ya.kolum uyuşuyor el parmaklarimda bile hissediyorum ağrı gibi uyusmayi.ama işte bide bu sebepten daha önce du gitmiş holter bile taktirmistim.bu defa niye bu korku ve belirtiler başladı bilmiyorum.baya baya tedirgin ediyor.hemen coraspirin attım iki saat falan oluyor.internetten araştırma yapayım dedim bakmamak için çok direndim ama dayanamayıp baktım sonra hemen kapattım dedim psikologa söz verdim böyle şeylere girmicem kendimi bu girdaba sokmak istemiyorum ama bir yanımda enazindan acile gidip bir ekg çektir diyor içimden.ya Allahım nerden çıktı bu ağrılar ya.ne güzel kalbe takmayı bırakmıştım ve gerçek bir uyuşma yaşıyorum ben.sen koru yarabbim
-
Bu kolumdaki uyuşma gibi ağrı geçer gibi olup geri geliyor.dun öğlen bitane daha aspirin attım sanki o geçiriyor.ya psikolojik yada gerçekten iyi geliyor.cunku benim beynim bunun kalpten olduğunu söylüyor.gerci kalpten olsa parmaklara kadar vurmaz ağrı gibi şey.kesin sinirlerle alakalı bişey ama beynim ısrarla kalpten diyor.okadar degisikki bazen kolun üst bokgesi bazen alt işte bazende parmaklara vuruyor.suan mesela kolun üst tarafında ama aşı yapılan yerlerin o bölgelerde uyuşma gibi sızlama.bak şimdi bunu yazarken kolun ön tarafına gecti.devamlida değil girip çıkıyor bazen sürekliliği oluyor ama genelde girip çıkan bı uyuşma ağrı.korkmamayi nasıl basaricam bilmiyorum korkuyorum işte bedenimdeki en ufak ağrıdan korkuyorum kafama birsuru seneryo yerleşiyor.
-
Okadar kosturmacali geciyorki günler.sinavlar gelenler gidenler.kolumdaki uyuşma arada oluyor kalbimdeki Ağrı'da arada.asiri bir polen var okadar rahatsız edici ki boğazlarım toz dolu gibi.disari çıkınca gözlerim bile yanıyor.dag eteğinde olduğunuz icinde ormanlar da etkiliyor.zaten evin etrafı ağaçlar dolu.kuvuk çocuk hasta burunlar yara yine silmekten.hafasonu köye gittik yarım saat içinde kıpkırmızı oldu yüzü falan arkasından tıkandı işte.yarin uzun bir seans olucak inşallah verimli geçer çünkü çok maliyetliiiii
-
Seans yarın na kaldı psikologun işi çıkmış acil.ufaklik baya baya hasta öksürükte başladı okuldan aldım bugun.sali günüm vardı kuzenler gelmişti çoğu hastaydı hatta bende uyuyan bile oldu.insallah hem onlardan yada çocuktan biseyler geçmez banada.etrafimda kimi duysam hasta çünkü.bugun psikolojik mi bilmem sirtlarim ağrımaya başladı sanki bı enerji düşüklüğü geniz akıntısı zaten bigun var bugün yok acayip bişey.insallah hasta oluota bayramı zehir etmem.yarin belli olur bakalım durumum ne
-
Hasta uyanmadim dün ama bugün yine aşırı geniz akıntısı biraz sırt ağrısı var.hergun bu şekilde beklemek insanı yoruyor.dun seans çok uzun sürdü.yine önce konuşma sonrasında çalışma yaptık.cok enteresan şeyler oluyor farklı şeyler görüyorum hiç yasamadigim ama yaşamak istediğim şeyler belkide.bana yön veren şeyler.
Neyse ufaklık hala hasta baya baya tıkalı ilaçlarda işe yaramıyor gibi.su ilkbahardan nefret gelmeye başladı.cocuk aşırı tıkanıyor ya.buryn akıntısı durduğu an öksürük başladı.keske hep burnu akşamda öksürük olmasa.bakalim bayram nasıl gececek
-
Koskaca bayram tatilinin son gününe geldik köye git gel bitirdik.ufaklik baya düzeldi benim durumlar leyla.bi tuhafim basım dönüyor falan yine anlik böyle geçiyor.tansiyin normal 10/7 falan.asiri yorgunum aşırı.bide ne kadar uyusamda uykumu alamıyorum dayak yemiş gibi kalkıyorum
-
Dün hadi son bir iş bitireyim diyerek stor perdeleri yıkadım.bir saat sonra başladı kasik ağrısı.sicak su torbası falan koydum yok geçmedi.sabah kalktım hala yoğun.piyelopsyl attım kahvaltıdan sonra oda hafifletmedi.bicakla lime lime kesiyorlar sanki kaşık bolgemi koca bı taş koymuslarda baskı yapıyor sanki.nerden yıkadım ayakları usuttum havada çok sıcaktı halbuki ama yazın bile çekiyorum bunu.nasil gecicek bilmiyorum ya.yeter valla tam okul açıldı rahatlicam derken bugün bunla uğraşıyorum.
-
İki saat önce yandigimi hissettim.ates ölçtüm 36.7 ama gözlerim bile yanıyor.bu idrar yolu enfeksiyonu mu herne yaşıyorsam bunu yaptı acaba.parol attım biraz bekleyip hiç etki etmedi şimdi yemek yedim ve bı tane daha piyelepsyl aldım.insallah bu ikinci doz iyi gelir.kasiklarimdaki ağrı hiç geçmedi.birazcik hafiflemedi bile.noluyor bana yine anlamadım.bu ateş nerden çıktı
-
Şuan saat gece 1:30 ve buz hastanedeyiz.okadar ateş yaptiki acile geldik.du da bir sürü tahlil istedi.idrar verdim çok hafif enfeksiyon çıktı kan ve tomografi çekildi onu bekliyoruz şuan.3 de cikicakmis sonyclar.arabada oturuyoruz şuan.buskopan yapıldı ondanmi nedir bulanık görüyorum ağzım yapış yapış oldu.dr buseyden şüphelendi ama inşallah kötü bişey çıkmaz.
-
Sabaha karşı 4 eve geldik.tomografi ve kan temiz cikti.dr piyelopsyl devam et dedi ve fitil verdi.sabah yedi buçukta kalktım tekra kızın değerlendirmesi vardı oraya gidip geldim.dabah kaltigimda ateş tekrar vardı.simdi yine düştü ama inanılmaz bir baş ağrısı var.uykusuzluktan sanırım anlamadım.simdi yine ateşim çıkar gibi oldu ve ölçtüm çıkmış.bu ateş neden var.sorun olsa kanda çıkardı.bir ayaklarımı usutmek nelere mal oldu.daha öncede bunun daha kötüsü usutmelerim oldu ne ateşim çıktı ne bu kadar uzun surdu.6 aydır cekmedigim kalmadı sağlığım hiç iyi değil sürekli sorun çıkıyor yildim.
-
Öğleden sonra ateşim tekrar dusmeyince aile hekimine gittim.oda bana neden sana acilde hiç ilaç verilmemiş CRP yüksek dedi.5 tane ilaç yazdı daha önce hiç kullanmadığım ilaçlar.insallah yan etki yapmaz.aksam buscopan yapılmıştı bulanık görme ve aşırı ağız kuruluğu yapmıştı.bu defa hap olarakta yazmış dr.antibiyotik iki tane farklı ağrı ağrı kesici gaz giderici falan.gece fitili de kullan dedi.allahim nedir bu başıma gelen ya.sadece yarım saat stor perde yıkadım ayaklarım usumedi bile ne hale geldim.
-
Akşam bir doz olarak verdigi antibiyotik attım bir saat içinde kasıklarımda ki ağrı geçti ateşim normale döndü.buscopanida attım oda spazmlari geçirdi iğne gibi yapmadı.gecede fitili koydum sabah iyi kalktım.10 gibi tekrar ateşim çıktı parol attım Dr verdiği ateş dusuruculeri atmaya korktum hiç duymadığım ilaçlar.simdide ishal gibi bişey başladı.ya ben noldum böyle ya bı mikrop falan kaptım diyorum.bu duruma felmemin başka açıklaması olabilirmi.bi ayak usumesinden insan bu hale gelirmi.cok farklı bişey yaşıyorum yine her saçmalık beni buluyor kahretsinki
-
Ben artık bana bişey yapıldığını falan düşünmeye başladım.bukadar kontrolsüz bir hayat hep hastalikla uğraşmak başka açıklaması varmiki.kan tahlilleri temiz ama ben biturlu dogrulamiyorum.dun öğlene doğru sol bademcik tarafında batma hissetmeye başladım.gun boyu hissettim.tabi takviyeler falan hep aldım sabah uyandım bademcik şişmiş.ya ben kuvvetli bir antibiyotik kullaniyorum.etkin yanıda bademcik iltihabı falan zaten antibiyotik kullandığım halde şimdi bu bademcik neden şişti.hemde tek taraflı.gerci benim bu bademcik hep sorunlu.ufakliktan kalmaymis KBB öyle demişti.her zaman sistir.simdi bu batma ve dahada şişlik antibiyotige rağmen neden oldu kafayı yicem ben ya.yeter artık ekimden beri bedenim dogrulmadi bı turlu.acayip korkuyorum şuan onca terapiye rağmen ben korkmaktan vazgecemiyorum hep diyorum bu defa kesin bişey var kesin
-
Bademcik indi batmıyor artık.cok şükür diyeyim aman aman.kasik ağrım hafif hafif var hala.fitil iki gün önce bitti.ne yaşadığımı neler olduğunu anlamıyorum.neden korktugumuda anlamıyorum.insan bukadar ağrıdan korlarmi ya.hemen kötü seneryolar hemen.ve iyi oluyorum derken bedenimde farklı yerlerde farklı ağrılar başlıyor akıl alır gibi değil.
-
Kasık ağrım hafifte olsa geri geldi resmen ya.okadar ilaç kullanıyorum sıcak su torbası bitki çayları falan.kasikta ağrı olunca gazda oluyor.okadar moral olarak coktumki neden geçmiyor diye kafayı yicem artikya.ne güzel ilk doz antibiyotik alınca kasiklardaki ağrı kaybolup gitmişti dün yine geri geldi inanılır gibi değil.surekli bı baskı var orda ve hep hissediyorum.buda beni mutsuz umutsuz bir hale getirdi.bunlari neden yaşıyorum diye ağlamak geliyor içimden.ya ciddi bişey olsa tomografi bile çekildi bişey çıkmadı ama neden ya neden bu ağrı geçmiyor neden.allah kahretsin nefret ediyorum bu hayattan artık.butun yaşama sevincim elimden alinmis gibi hissediyorum biktimmmmmm
-
Kan sonuçların çıktı sabah aldım aile hekiminden demirim kanım ve B12 düşük çıktı.onun için takviye verdi.uc ay kullanılan.insallah iyi gelir de artık hastalanmam sürekli bunlar iyi gelirde
-
Bir hafta geçmiş giremeyeli.takviyekere başladım alıyorum.ayin 28 regl oldum ama acayip acayip fazlaydı.sanirim kullandığım kan ilaçlarından öyle oldu.seanslar devam ediyor her hafta.baya maliyetli oluyor ama iyide geliyor annemle babamla iletim kurmak travmaları mi bulmak falan.arada yine koluma ağrı falan giriyor ama onemsememeye calisiyorum gibi.kucukgun ergenligi beni bezdiriyor söylemediği kalmıyor bana.nasil başa cikicam bilmiyorum.cok zorlu bir surecmis.
-
Yoğun çok yoğun geçiyor günler.hem kendimle hem yoğunlukla uğraşıyorum.iki gündür kasık ağrım yine var.tasa oturmak zorunda kaldım ondanmi oldu bilmiyorum ama baya şiddetli.bu sene belimi dogrultamiyorum iyi gibiyken tekrar biseyler oluyor anlayamıyorum.aldiris etmemeye çalışıyorum ama takıyorum yinede.buscopan falan alıyorum işe yaramıyor.oncedende çok olurdum boyle hemen sıcak su torbası koyardim geçerdi.bu sene geçmiyor.ne bileyim bıktım artık bedenimden
-
Kasık ağrısı iki gün oldu geçti.ama bigazimdaki kecelik geçmiyor.boyke tahriş olmuş gibi.ne yersem içsem geçmiyor.dr verdiği bademcik için gargara var ondan yapıyorum o sanki biraz hafifletiyor ama tam geçmiyor nedense.boyle ağzımdaki acılık gibi değil boğazımda bu tahriş olmuş hissi.takmamaya çalışıyorum inadına sigara içiyorum falan.geniz akintisida devam arada çok yoğun oluyor.az su icersem çoğalıyor.boyle olduğu zamanlarda bütün deterjan parfüm kokuları bile yakıyor boğazımı rahatsız ediyor.acaba diyorum alejik biseymi suaralar aşırı polen toz falan var belki oyuzden bilmiyorum ya amannnn yeter artik yeter.
-
Bogazimdaki o durum devam ediyor bazen yoğun bazen hafif.sabaha karşı yine bacak ağrısıyla uyandim.tioki geçen o yuruyemedigim gibi.bu defa sağ bacak ama aynı nokta.tam kalça ve bacak kemiginin birleştiği yer.bu defa okadar yoğun değil adım atabiliyorum ama geçende böyle olmuş akşama doğru yurutmemisti beni.neden bunu yaşıyorum bilmiyorum.ordaki kemiğe dokunamiyorum çürük gibi ağrıyor resmen.bacagi kasıyor falan.insallah ilerlemez gecenki gibi.terapi devam ediyor ama beni soğutan bişey oldu.ne bileyim benim anksiyete sorunuma değilde başka şeylere yöneliyoruz.halbuki ben anksiyete mi çizmek istiyorum.cocukken yaşadıklarım beni belki bu hale getirdi ama sorunum başka.benim korkmamayi öğrenmem gerekiyor.
-
Aynı gecenki oldu aksamustune doğru beni yurutmedi ağrı.aksam acile gittik yine aynı iğneden yaptırdım.sadece yurumemi düzeltti ağrı hiç geçmedi.bugun sabah kızı kursa götürüp ordan hastaneye geçtim.ortopedi yoktu fiziğe girdim.detayli muyene yaptı çok canım yandı oesnada.mr ve sayısız kan tahlili istedi.romatizmaya bile bakılıyor.dr olabilecek bir cok neden söyledi ama anlattıklarından bişey anlamadım.mr pazartesi cikicak.diger sonuçlarda öyle.pazartesiye kadar iğne verdi onları kullanicam.agrim hala devam yurumemi az biraz etkiliyor ama bacağımı oynatmak işkence resmen oturmak kalkmak böyle bı acı yok.
-
E nabiza düşmüş tahliller dedim ve cep yüksek.kalca mr biseyler yazıyor ama anlamadım bursit kist falan filan.sonuclari aile hekimine gisterdik sabah o bişey diyemedi.simdi bu bacagimdaki ağrı ne çıkan kandaki değerler ne.enfeksiyon falan yüksek ama neden.kafayi oynatacak gibi hissediyorum kendimi.sanki beynim duracak.saat 2 de Dr gozukucez ama ben yigilicam yere sanki.asla kafamı toplayamiyorum.icimdeki korku tarifsiz.ben 8 aydır sürekli hastayım neden bu sekildeyin bilmiyorum.ama bu korku icimi mahvediyor
-
Dr girdik baktı normal dedi sadece ayakta fazla kalmican zorlamican baskı kurmicaksin dedi.okadar miymiy bir Dr ki beni sinirimden mahvetti.agzindan lafı zor aldım.biseyim varmı diyorum şöyle böyle diyor.fizik tedaviye gel diyor.ozel hastaneye para koparcak belli.evde dikkat et buz köy falan dedi.bende onları yapicam onun dediği gibi fiziğe falan gitmicem.
-
İğneler baya etkisini gösterdi.agrilarim baya azaldı ama ben çok dikkat ediyorum.ama ignemi yapıyor yoksa başka biseymi bilmiyorum inanılmaz karın ağrısı var.igneye başladığımdan beri ama ikigundur ishalde eklendi.oyle böyle değil.artik karın ağrısından catlicam.ozellikle akşam yemeginden sonra.ne yersem çıkarıyorum.surekli kramp halı karnimda.dun seans vardı nedense en verimsiz seansti.beni asla tatmin etmedi.ne Dr yonlendirmelerini yapabildim nede onun konuşmasını bana geçti.bosuna para veriyorum hissi oluştu.cunku diyorum bende ağrı varsa atak var ağrı yoksa atak yok.agri olduğunda ölüyorum diye dehşete kapılıyorum diyorum o bana güvende olma calismasi annemleri cenaze günü çalışması yaptırdı falan fistan.ben bu agrilardan neden bu kadar korkuyorum bunu öğrenip çözmek istiyorum oysa.ne bileyim beni iyileştirecek mi kotuyemi götürecek bilmiyorum.bugun ayın 22 ben regl oldum
-
İshal şiddetini artırarak devam ediyor.yine akşam çok siddetliydi.kramplar çok canımı yakıyor.karnimi bıçakla kesiyorlar sanki.bu nerden çıktı anlamıyorum bu kadar yoğun sık şekilde.yedigim herşey gramında kadar çıkmak eğiliminde.cumartesi iğneleri kesicez bakalım ondan sonra ne olacak.
-
Bugün iğne olmadım ama yaşadığım ishal ve mide karın krampları devam ediyor.okadar şiddetli geliyor ki canım yaniyor.yarin kontrol var Dr ne diyecek bakalım.bacakta ağrı tamamen geçti sadece bir saat önce falan üst bacakta kesik gibi bı yanma oldu.buz torbası koyuyorum şuan bile bacağımda.benim başıma ne geliyor neden bukadar hastalık yaşıyorum bu yıl anlamıyorum ama var bişey.suan birden mideme aşırı bir kramp girdi alt karına kadar yayılıyor ne yaşıyorum ben ya.papatya cayida kar etmedi bugunki sabah mide koruyucu aldım üstelik.ne bu böyle ne ne neeeee
-
İshal dün ve bugün baya azaldı.dun kontrol var gittim.dr muayene etti.baya zorladı bacak ve kalça kısmını.olmayan agrilar geri geldi hemde iki taraflı.igneleri bırak fiziğe gel dedi.ucret çok pahalı gidemicem.bugun baya ağrım var.dr sprey verdi onu suruyorum sanki ondan sonra dahada ağrı oluyor.bide buzu bırak sıcak uygulama yap dedi sıcak hiç iyi gelmedi ben buza devam ediyorum.bu bursit denen lanet hastalık nasıl biseyya.bugun kahvaltıda brufen diye bı ilaç attım sanki o biraz hafifletti.onuda internette bı prof ortopedi söylüyordu bu kullanılmalı diye.allahtan elimde vardı.bakalim buna devam edicem.fizik için gidemem sorup sorusturdum seanslar çok pahalı.devlette sıra yok.bu hastalığın başıma geldigine inanamıyorum.ne bacağını zorlayan insanlar var bana neden oldu kahretsin ya
-
Üç gündür yazmadım ama ağrı içindeyim.yurumeyecek kadar değil ama sürekli kaba içinde yan tarfta ve uston baldirda ağrı var.sanki çürümüş te agri oluyir gibi.yarin ortopediye gidicem.bakalim o nedicek.internetten bulduğum egzersileri yapıyorum onlar baya rahatlatıyor sonra yine basliyor.terapistke bu konuyu çalıştık ve aslında ben bunun trvmasini biliyirum hep.insallah oda etki ederse bu agrilardan kurtulurum .
-
Dün ortopediye gittim oda tekrar iğne verdi yine dikloran.hergun ol dedi ve fizik tedavi görmelisin dedi.bugun ilçedeki bir fizyoterapi merkeziyle anlaştık haftada ucgun fizik tedavi gorucem.muayene etti ve okadar ilerletmissinki işimiz uzun dedi.ben bunu nasıl kendime yaptım nasıl ilerlettim bilmiyorum.neden bu benim başıma geldi onuda anlamiyorum.busene hareketsiz kalmamin sonuclarini çekiyorum şuan.insallah fizik tedaviden sonuç alırım.surekli ağrı hissetmek canımı sıkıyor artık.
-
Fizik tedaviye başladım iki seans oldu salı ve bugün gittim cumarteside gidicem.agrilarim hala var ama ilk günlerdeki gibi değil.germe hareketleri çok iyi geliyor fizikte zorlanıyorum biraz.canim yanıyor.orda kuvvatlendirme yapılıyor buda canımı yakiyor.insallah iyi gelecek
-
Ağrılar iki gündür baya baya azaldı.fizige devam ediyorum.bugun yine var.yarin doğum günüm ve evde kimsenin hatırladığı yok bakalim.agzim yine keçe gibi neden bilmiyorum.neyersem içsem geçmiyor.sigara içerken hele daha fazla hissediyorum keceligi.insallah hasta olmuyorumdur ufaklık hasta cunku.gelen bayram ve hasta geçirmek istemiyorum.ama bu kecelik neden oluyor anlamıyorum.tuhaf bişey.gargarada yapsam zencefil falanda yesem geçmiyor.bakalim kaç gün daha surecek
-
Hasta olmadım.dogun günümde rezil gibi geçti.iki gündür koydeyiz ve benim ağrılarım çoğaldı.ozlelikle bugün.fizijtede çok zorladılar bugün.ondanmi oldu burda hareket arttı yüzme yok ondanmi bukadar arttı bilmiyorum.esneme hareketi buz koymada kar etmiyor.biktim artık tam üç hafta oldu ve hala ağrı cekiyorum.nezaman gecicek bu bursit denen illet