hey 15li o istediğin şey olursa daha çok canın sıkılır sonra burada ne güzel bırbirimizle enerji alışverişi yapıyoruz hayat niye sıkıcı olsun sık uğra belki burada senin selamına ihtiyacı olan birileri vardır esirgermisinki selamını
Printable View
Canım sıkıldıgı ıcın buradayım...
OTOMATİĞE BAĞLAMIŞ MODDA YAŞAMAKTAN GAAAAAAAAAAAAKKKKK GELDİİİİİİİİ YA BANAAAAAAAAAAAAAA:mad:EY HAYAT NEREYE SAKLADIN İYİ SÜRPRİZLERİNİ
şuanda kendime hem sinir oluyorum hem de kendime hayranım beni son zamanlarda süreklli ağlatan çığrımdan çıkaran bir akradaşım var hiç birini hak etmiyorum her seferinde ertesi gün gelip özür diliyor sırf psikoloji problemleri de oldğu için 13 senelik arkadaşlığmız göze alamıyorum ama bunda derdin arasında bir de kafayı yiyorum yaa nasıl bir imtahandır yarabbim sen sabır verrr....(aminnn)
bağırmak istiyorum da burada nasıl bağırılır ki.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞAĞĞĞAĞAĞAĞAĞAĞĞĞHĞHHHÖHÖH ÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖFDÖWGHÖFDWÖGFDW:GVDF:VF:DV:FD :
içmde bir sıkıntı var ve gittikçe büyüyor hadi hayırlısı
İçinden çıkamadığım şeyler var.Offf düşünmekten yoruldum.Çünkü hiçbir faydası yok :mad:
Düze çıkmak istiyorum,nolurrr :(
Masamdaki resimde anne ve babasının önünde duran...... saçları dağılmış ,umarsızca gülümseyen küçük kız çocuğunun yerine geçip orada kalmak... ve hiiiiççççç çıkmamakkkk..... istiyorum.....
bööööööööööööööööööööööööööö
allahım nolcam ben nereye gidiyorum :(