Çarpık parmak oldun. :) çarpılmakla dalga geçme çarpılırsın. :)
güne saçma niye diyosunki günün ne suçu var, günü saçma yapan sensin, paranoyak şey :)
Printable View
Çarpık parmak oldun. :) çarpılmakla dalga geçme çarpılırsın. :)
güne saçma niye diyosunki günün ne suçu var, günü saçma yapan sensin, paranoyak şey :)
Belkide çarpıldın. Baksana iki yakan bi araya gelmiyor :)
insani ailesi kahvaltıda yanında görmek istiyor işte öğle vakti uyanan serkeş çocuğu olsun kim isterki, herşeyi okadar kafana takma sırf annenin hatırı için erken kalk. Anne hatırı çok önemlidir eğer kırarsan çarpılıverirsin :)
Büyük insanlar büyüdüm arttık demezler :) eğer büyüdüğünü iddia edip duruyosan daha büyümedin demektir :)
sakın büyüme, büyüyenler bin pişman. Gerçekten insan eski günleri arıyor, istiyorki annem gelsin beni uyandırmaya bende naz yapayım. (senin yaptığın gibi) :)
vay be 40 yaşındaymış gibi konuştum :p
Söylenirmi ne yediğin Şimdi canım kiraz çekti yutkunmaya başladım :) eniyisi manava ineyim ben. Bi ara babamla evde yalnız kalmıştım 3 gün sadece kiraz yemiştim, metabolizmam çöküyodu azdaha. :)
Erken kalktın erken yatarsın, düzenli uyku düzenli hayat demektir. Uyku düzeni olmayan insanlar çarpılmış gibi oluyor zaten. :)
Herkese günaydın. :D ben 12 kalkyorum hep, günaydın diyemiyorum, eniyisi şimdiden demek. :)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııııııııııııııııın :p
ehe ehe ehe gülün millet:)
günaydın diyemeyeceğim tünaydın herkese,iyi hafta sonları diliyorum...
günaydıııııııııııın:) bugün harika bir gün bence tadını çıkaralım doya doya:)
http://site.mynet.com/teptelihasimko...m/gunaydin.jpg
Günaydın Arkadaşlar... :)
vaooov harika bir günaydın oldu teşekkürler ateş sana da kocccaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaannn bir GÜNAYDIIIINNN :)
cümleten cumanız mubarek olsun