güya özel hava yolu şirketleri çoğalınca uçak biletleri ucuzluycaktı.hani nerde hepsi bir dünya para.iki günlüğüne gidiş gelişim.540 ytl.ama yürüyerek de olsa giderim aklıma taktım bir kere.anneme gidicemmmmmmmmm
Printable View
güya özel hava yolu şirketleri çoğalınca uçak biletleri ucuzluycaktı.hani nerde hepsi bir dünya para.iki günlüğüne gidiş gelişim.540 ytl.ama yürüyerek de olsa giderim aklıma taktım bir kere.anneme gidicemmmmmmmmm
çok gerginim sabahın 8inden beri...
üst kattaki insan vari canlılar evi başımıza yıktılar sabahın 8inde:mad:
matkap falan olsa anlarım yine hani mecburi bir durumdur..tadilat vardır vs..
bunlar tamamen keyfiii...küçük torunları gelmiş pat pat pat koşmalar,eline demir mi vermişler artık ne olduğunu anlamadığım bir cismi yere atmalar....sanki tavanı yarıp tepeme düşecek o ne ise artık:mad:
alt kattakiler ayrı üsttekiler ayrı dert...alttakiler de sabahın 3,5 unda hahahaahaa hoohoohohoo gülmeler yüksek sesle konuşmalar,o saatte koltukları çekmeler...öyle böyle değil yani....
bunlara insan bile demek istemiyorum yaa:mad:
mecburum sanki ben çekmeye gecenin ve sabahın bir köründe bunların gürültüsünü!!!
coooooooooooooooooooooooooook süküüüüüüüüüüüüüüüüüür beniiiiiiiiiiiii anlayan birilerivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar icim daraliyor arkadaslar icimdeki stresi nasil atacagimi bilemiyorum ama en azindan burada haykirabiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aslında kendimi nereye çeksem oraya gideceğim..Bi tarafım sakinken bir tarafımda da sorular,sorular,sorular...Hepsi de neden? ile başlayan?
Ufff takıldım mı takılıyorum işte;belki de takılacak bişey yok ama işte bilmiyorum :(
senden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vaz geçiyorum seni sevmektennnnnnnnnnnnn
ya ben bitanemin ii olmasını istiyorummmmmmm kurtulsun artık bu durumdan çıldırıcam ya elimden bişey gelmiyorrr :(:(