atomçekirdeği neyin var?
Printable View
atomçekirdeği neyin var?
Buranın daimi bir elemanı olarak yine burdayım..Artık kendimden,herşeyden şüphe eder oldum..
O kadar kötüyüm ki size anlatamam,o kadar çok birine sarılıp ağlayasım var ki;ama yanımda hiç kimse yok sarılabileceğim..
Kalabalık içinde kuytu,köhne bir yalnızlık benim çektiğim..Herkes varla yok arası;boşa nefes alışverişleri...
Eğer gerçek olsalardı;şuanda yanımda olur,bana sarılır ve destek olurlardı...Ben de böyle kendi içime gömülmek zorunda kalmazdım...Herkese "mutlu"culuk oynamak zorunda kalmazdım..
Gücüm tükeniyor,sabır desen çok olmuş beni terkedeli...Hayatımda güzel birşeyler görmeye,gösterilmeye o kadar çok ihtiyacım var ki...
Kendimi terketmek istiyorum,başka bir hayat,başka bir ben olsun istiyorum...Şuan hayatımdaki herkesi ve herşeyi silip unutmak,yerine taptaze,huzur dolu bir ben olsun istiyorum...
Hep sevdiklerim için birşeyler yapmaya çalıştım,dileklerini daha onların gönlündeyken gördüm ve onlar dile getirmeden ben ayaklarına getirdim..Ama gördüm ki,kimse sen ne dilersin,buna ihtiyacın olabileceğini düşündüm demiyor..Sevdiklerimin kalbi taştan da katı..Herkes kendi havasında...Bense patlamaya hazır bir bomba...
Evde ağlayamıyorum çünkü "mutlu"culuk oynuyorum,okulda ağlayamıyorum çünkü "mutlu"culuk oynuyorum..
Ama o kadar yoruldum ki,içimdekileri size nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum..Size yazıyorum,bir siz anlıyorsunuz beni...Bir size oynamıyorum çünkü beni düşünüyorsunuz...
Biri bana söylesin nolur...Sen haketmiyorsun düşünülmeyi,şefkat görmeyi bunlar sana çok desin susup oturacağım yerimde...
Sözün özü bugün çok mutlu olamam gerekirken ben yine uçurum kıyılarında geziniyorum...
Allah'ım nolur biri tutsun ellerimden;benim için çok geç olmadan..
Atom'cum mutluluk oyunu bir yere kadar sürüyor, her ne kadar kendini tutsanda muhakkak bir yerde patlak veriyor. Ağlamaktan çekinme bence, en azından evinde ağlamalısın, kendini o kadar sıkma. Ağlamakmı geldi içinden, git odana kapat kapıyı ağla annenin görmesini istemiyorsan, ama ağla ve içini boşalt canım. Ağlayamamak kötüdür, kendininde dediği gibi kendini sıka sıka artık patlamaya hazır bomba gibi oluyorsun, ruhun bunalıyor. Dışa akıtmadığın gözyaşları, içine zehir misali akıyor. Sanırım hala alışamadın yeni ortamına, belki sebeplerden, belki içine sinmediğinden bilemiyorum. Ama alışıcaksın eminim. Biz seni seviyoruz. Dilediğin zaman buraya yaz içini boşalt, en azından uzaktada olsa dostların olduğunu unutma...
atomçekirdeği biz hep yanındayız
Teşekkür ederim intihar,sevdenur...Sizler de olmasanız ben kime sığınırım...
Evde ağlayamam,hem annem beni anlamaz hem de yeni çıktı zaten depresyondan,şimdi bir de benim yüzümden girmesin..
Ama dedim ya sarılıp ağlamaya ihtiyacım var hem de çok...Ama yanımda kimse yok..Erkek arkadaşım bile...
Bazen diyorum keşke o benim beklediğim gibi destek olabilseydi bana...Ama illa gözüne mi sokmam lazım...Bugün gördü yüzümdeki o donuk ifadeyi diyemez miydi,kalk seni bi hava almaya götüreyim,için açılsın..Ya da beni güldürebilmek adına çabalasın..
Bugün ilk defa buradan ayrılmayı düşündüm..Herşeye rağmen buradayım diyordum..Burada yapacaklarım var diyordum..Ama bugün şeytan dedi ki stajyerliğin kalkınca iste tayin dön istanbula..Sanki orası beni paklayacak mı hayır..
Yürekten desteğe ve dualara ihtiyacım var..İçimde o kadar çok şey var ki anlatamıyorum...
Hem belki erkek arkadaşım da sıkılmıştır benden..Bı kızın da bir türlü başı salim olmadı diye düşünmüştür..Ama ne yapayım sorunlarımı ben yaratmıyorum ki...
Anlıyorsunuz beni değil mi,bari siz anlayın arkadaşlar nolur..
istanbula gel ben hep yanında olurum :)
biz seni anlıyoruz, hatta seni en iyi anlayanlar bizleriz bundan şüphen olmasın