-
Öğlen başlayan mide bulantısı var.sonrasinda terleme eklendi ve içim titriyor atakmi yaşıyorum bilmiyorum.ama içim çok fena korkudan.bulanti için zencefil çayı içtim sanki hafifledi ama terleme ve titreme geçmedi.gecenkerde forum kapaliykende bu şekilde şiddetli ataklar yaşamıştım ama bulantı olmamıştı ozaman.simdi bulantı olunca acaba enfeksiyonmu var vücudumda bana biseymi olucak yok kalp krizini acaba diyorum.icimdeki korkuya ve titremeye engel olamıyorum.allahim dikislerim acısı biraz geçti derken bu atak beni mahvetti 5 saattir.ve nedense hiçbir zaman yaşadığım şeyin atak olduğuna hiçbir zaman inanamıyorum ben.21 senedir çekiyorum bu hastalığı halbuki.allahim bana yardım et neolur beni bu acilardan ataklardan kurtar artik.dipteyim
-
Dayanamayıp akşam üzerine doğru tranko buskas attım.o içimdeki titremeyi geçirdi ama bulantım hala devam ediyor.bulanti olunca elim ayagim dökülüyor sanki.e tabi korkuda var.dikislerim hala açıyor bacaklarımı kapatmazsam acı yok kapatmaya çalışırsam fena açıyor.ben daha ne kadar böyle yengeç gibi yurucem daha ne kadar bu acıları cekicem üstüne bide eklenen bu bulantı korku furyasıni cekicem gücüm pilim bitmek üzere.
-
Bulantım geçti ama içimdeki korku hala arada gelip gidiyor.dikislerim sanki bı tık daha iyi ama hala açıyor.icimde değişik bı sıkıntı gibi halsizlik gibi birşey var dolunay varmı belki onun etkisi belki yaşadığım bı acinin acısı daha anca çıkıyor bilmiyorum ama nedense çok tuhafim.icim titriyor gibi falan
Ben artık normale dönmek istiyorum normal yürümek normal hayat acı çekmek istemiyorum
-
Şimdi Dr sekreteri aradı pazartesi Dr bey sizi görmek istiyor dedi.carsamba çağırmıştı kontrole halbuki.nasil korktum içim deli gibi tedirgin şuan.dedim kötü birseymi var yok sizi görmek istiyor sadece dedi.allahim neden şimdi durduk yere beni aradılar neden görmek istiyor acaba ters biseylermi düşünüyor diye aklıma geliyor.kafam allak bullak oldu.insallah kötü bişey demez lütfen Allahım ya .patalojide temiz sonuçta ama.acaba ordaki morluk icinmi biseyler söyleyecek offfff içim kalktı benim
-
Yarın yaklaştıkça içim acayip oluyor.dr ne diyecek diye.amelyat olan yer hala sis nerdeyse üç hafta olacak şişlik hala var dikişler hala aciyor.bem anlamadım ne yaşıyorum.yetmezmis gibi grip geri geliyor habire hapsuruyorum burnum akıyor bigazlarim keçe gibi.valla anlamadım bu nasıl iş bir aydır gribim sürekli tekrarlıyor.kasim ayından etimle kemigimle tiksindim resmen.her anlamda iyi olmak istiyorum artık tukentim.
-
Bir saat sonra Dr un yanında olucam.icim kocaman bir korkuyla dolu.icim kalkmış durumda.surekli etekle gezdigim için yumurtaliklarida usuttum sanırım kasıklarım ağrıyor.allahim neolur kötü bişey için beni çağırmış olmasın.iyi dsunmeye çalışıyorum ama olmuyor.kalbim pırpır.karnimda kelebekler uçuyor.buraya herşey yolunda yazabileyim.
-
Şimdi eve girdim.dikisler alındı ama canımdan can gitti diyebilirim.acidan mahvoldum.deli gibi bağırdım.6 dikiş alındı.kalktigimda bacaklarım titriyordu.hala daha titriyor.hersey o anda bitti ne acı kaldı ne yurumemde zorluk.cok hafif en üst dikişin olduğu yerde acı var okadar.hemen çocuklara bişey alıp okulda dağıttım.bu ufacık acida yeni başladı beş dakika önce.oda sanırım kendimi dinledigim icinmi bilmiyorum Dr ayrıntılı anlattı esimede banada amleyat olan bölgeyi yaptığı operasyonu sürecin neden bu kadar bu şekilde olduğunu.allahim su ufacık hissettiğim acimda geçer inşallah.
-
Üç haftadır o acıyla yaşamaya o şekilde yürümeye okadar alismisimki hala daha yürürken normal yuruyemiyorum sanki acı yok halbuki.ama enteresan ki aklım hep arda sanki bı daha apse yapacak yine sisecek hissiyatı var yine o acıları cekicem sanki.okadar içime işledi ki yaşadığım acı sanırım ondan.apsenin olduğu dikiş hala arada ben burdayım diyor belkide oyuzden bu sekildeyim.o acidikca sanki yine çıkacak gibi salakca bı dusunce beliriyor içimde.normale dondugume hala inanamiyorum belki ve süreçte ben ne kadar yalnizmisim kimsem yokmuş anladım ne arkadaşım var ne akraba.hadi akrabalarin kulağına geçirmedim ama arkadaşım olmadığı için kimseye derdimi yanamadim.niye böyle oldu benmi yaptım onlarmi beni itti bu duruma.uc sene geçti koptuk ama ben hala onları düşünüyorum kızgınım kırgınım.beni bir çöp gibi attılar hayatlarından bahaneyle.o buket karısını aldılar.bunu hazmedemiyorum işte.yalnizlik biraz iyi biraz kötü ne bileyim ama bende arkadaş grubuyla kahve içmek dışarıya çıkmak istiyorum artık
-
Bugün biraz dikislerimde sızlama var neden anlamadım.dun yoktu bugün ara sra geliyordu kafama takmaya başlayınca hep hissetmeye başladım.ameliyat yerine bakıyorum bir sorun yok gibi duruyor.tam 22 gün oldu ameliyat olalı.bu sızlama kafamı zorluyor.dus aldım falan geçmedi kantaron yağı sürmeye başladım bugün iyileşmeyi hızlandırdığı için ama ondanda korkuyorum ya ters etki yaparsa diye.internetten araştırıyorum ama o bölgede bu şekilde bir kist ameliyatı bilgisi yok.benim başıma niye geldiki.ve bu sızlama niye.acimiyor apse olan yer sızlıyor.aklima hemen ya tekrar oluşursa diye korku düşüyor.ordaki o morlukta geçmedi.zaten sanki morluğun olduğu yer sızlıyor gibi.dr kisti besleyen damar demişti.ya ne bileyim kafam yine bisuru şeyle dolduya.tam olarak ne zaman iyilesicem bilmiyorum.insanlar neler atlatiyo iyilesiyo ben ufacık kistten neler çekiyorum.yeminle bıktım sürekli kötü dusunmekten.basima sürekli böyle şeyler gelmesinden.nexaman iyilesicem ben
-
Aklım hep orda.degisik yerler sızlıyor.bazen içi bazen dışı bazen apsenin olduğu yer bazen morluğun olduğu yer.kafamdan bı turlu atamıyorum beynim hep oraya odaklı.en ufak şeyi hissediyorum.acaba başka Dr mi ameliyat olsaydım diyorum.bu anlamadimi diyorum.tamam bölge çok hassas çok ince deri toparlanması zaman istiyor ama bunu beynime geciremiyorum.ya neden böyle anlamadım.ufaklik düşmüştü bir ayı geçti dizi açılmıştı çocuk hala acı hissediyor bunu düşününce bak diyorum ama işte korku içime doldumu dusunmeden edemiyorum.ya korkuyorum deli gibi korkuyorum tekrar bişey çıkarda yine aynı acıları yasarim ya başka biseye dönerse diye.allahim sen aklıma mukayet ol.
-
Bugün düne göre sızlama fazlaya.yada ben sürekli orayı düşündüğüm için bu sizlamayi hissediyorum bilmiyorum.agri kesici attım bir saat önce ama hala sanki hissediyor gibiyim.yeminle bıktım ya.ne güzel pazartesi dikişler alınınca herşey bitmiş gibiydi salı günde bişey yoktu Çarşamba yine başladı.ve öğleden sonra hep o morluğun olduğu yer apsenin olduğu dikiş yeri sızlıyor.dun farklı farklı yerlerdi.ben ameliyat acısı nasıldı hatırlamıyorum.iki sezeryan var ama çabuk gecmisti ta lise birde apandist var onunda hatirlayamiyorum ama karnimda 14 dikiş izi var.bu kadar acimismiydi bilemiyorum ve dikisler yapıştırma degil.allahim aklımı ordan ne olur.aci duymak istemiyorum
-
Üç gündür TLF bozuktu giremedim.hala aynıyım.arada dikiş yerinde özellikle apsenin olduğu dikişte sızlama var.dun yoktu bugun var.tam bir hafta dikişler alinali.ben neden bu sizlamayi hissediyorum bilmiyorum.belki psikolojik ama fiziksel bir hissetme bence.asiri ince ve narin deride dikişler.artik düzeltmek istiyorum ama ya.bigun iyi bigun kötü oluyor orası.allahim.ne olur artık düzelme olsun.
-
Yarın sabah için randevu aldım kontrole gideceğim.o bölgedeki şişlik hala geçmedi ve sızlama dün geceye kadar devam etti.sabah uyandım bişey yok ama sonrasında hafiften başladı.neden bu kadar uzadı psikolojim alt üst oldu artık.ne zaman gecicek bu şişlik neden oluştu kafam allak bullak.gorunurdr dikislerde falan hiç sorun yok sadece şişlik çok belirgin.bakalim yarın ne diyecek Dr.
-
Dün sabah gittim kontrole.herseyin yolunda oldugunu ordaki sisliginde normal olduğunu söyledi.bidaha kontrole gerek yok dedi.ne bileyim içim rahat değil.ama artık oluşuna birakicam yapacak bişey yok.yagmurlu bir güne uyandık ne güzelde yağıyor.cok hasrettik burdaki yağmura.
-
Öğlenden sonra başladı yine morluğun olduğu yerde ağrı.gecmiyorda.ya ben napicam bir ameliyat neler geldi başıma boyleya.senelerce kistle yaşadım ağrı yapmamıştı.ama şimdi alındıktan sonra başıma gelmeyen saçma sapan ağrı kalmadı.ohbe demeye gelmiyor.tam içim rahat oluyor ertesi gün yine ağrı.mstrbsy sonrası başladı ağrı.bitince dedim zaten inşallah etkilemez diye ya psikolojik yada gerçekten etkilediki ağrı başladı.nerden yaptım diye kızıyorum kendime ama denemek istedim ve sonrasında damarda ağrı.hay Allahım valla bıktım ya.bugun tam bir ay ameliyat olalı.yeter ya yeter
-
Sabah ağrı yoktu kursa gittik geldik çocukla şimdi ben dusunuyorumya yine hissetmeye başladım tam o bölgeyi.agrida hissediyorum.agri gibide değilde ben burdayım diyorya.az önce epilasyona gittim orda mevzu geçti kadının bı tanesi 45 gün geçsin öyle kolay değil geçmesi dedi.ya ne bileyim dikiş yerleri alınınca geçti şimdi burası başladı yine.zaten bana gelen bişey geçmez kolaylıkla.ofki ne of valla ya
-
Akşam dayanamayip ağrı kesici attım ozaman geçti ağrı.ama ağrı kesici de midemi delicek gibi etki ediyor.garip olan ben daha öncede dexforte atıyordum migren tutunca böyle yapmıyordu içini okuduktan sonra bu etki olmaya başladı.bugun regl oldum.iki gündür içimde deli bir sıkıntı vardı regl başlayınca geçer dedim geçmedi.ben etimle kemigimle Kasım araliktan tiksindim.canima okudu hem fiziksel hem psikolojik olarak.
-
Regl inanılmaz yoğun.bugun çok şükür ağrı sızı yok.sabah arkadaşın eşinin kendini öldürdüğü haberi geldi.apar topar oraya gittim.insan kendine ve çocuklarına bunu nasıl yapar.ben bu kadar ölümden kotkarken başkasının kendini öldürmesini asla anlayamıyorum.bana tercih ettikleri b...kocasi.adami bir iki görmüştüm.insan hayatı sorguluyor böyle durumlarda.hayati birgunde alt üst olmak nedemek iyi biliyorum.allahim sen herkezin akıl sagligini koru.amin
-
Arada sızlama devam ediyor.bugun retromu ne varmış sanırım ondan içim acayip sıkılıyor.bitkin gibiyim.artik yoruldum hergun bişey yaşamaktan.kafami toplamakta zorlaniyorum.
-
Sabah uyandım herşey iyi evi topladım falan Allahım birden baş dönmesi halsizlik en fazlada içinde kocaman bir sıkıntı catlicam sanki.kafami toplayamiyorum.nefes egzersizi falan asla işe yaramadı.vertigo hareketleri yaptım oda işe yaramadı.ve ek atım okadar yogunki bazen dakikada 20 falan oluyor.arka arkaya böyle.tranko attım bı tane o biraz geçirdi ama tam iyi değilim hala aşırı bir gerginlik gözlerimi kısarak bakma ayağımı bacağımı sallama devam ediyor.forum kapalıyken bundan daha şiddetli geliyordu ataklar ve tranko alamadan durabiliyirdum ama bu defa duramadim.havalarmi buna etken retromu etken anlayamıyorum.bogulucam sanki
-
Dün yrabko attıktan sonra biraz içim yatisti ama tam olarak geçmedi.sabah uyandım yoktu ama boşlukta gibiyim.sonra tekrar içimde kicaman bı sıkıntı olmaya başladı.buna engel olamıyorum.nefes egzersizi yaptım işe yaramadı.kalktim pazara gittim biraz unutur gibi olmuşum eve gelirken yine başladı.suan basım anlık gidip geliyor içim catlicak gözlerimi kısarak bakiyorum yine ek atimlar çok fazla.nasil başa cikicam bilmiyorum bu dönemle.
-
Dün öyle böyle akşamı ettim.aksam herkez TV izliyirdu bende oyun oynayayım dedim.uzandim sonra o bölgede batma oldu önemsemedim ameliyatdan dolayı dedim.sinra yine oldu.esime çaktırmadan odaya gidip aynayla baktım sanki minicik iç kisimda bı sivilce gibi bişey gördüm.beynimden kaynar sular döküldü.hemen araştırmaya başladım internetten.ucuk yazıyordu.aldi beni korku.sinra eşim geldi odaya uyuduk !!!!... Sabah kalktim direk aklım ordaydi gerçi gecede hep uyandım acaba batıyor mu diye dinledim kendimi.cocugu kursa götürdüm.ordada hep aklım ordaydi.hemen Dr arayışına girdim acaba bu defa başka Dr mi gitsem diye.eve geldim yine baktım.bazen gördüm bazen gormedim.suan bile batıyor gibide batmıyor gibide bir his var akışına bırakamıyorum sürekli bakmak istiyorum.napicam ben bilmiyorum bu sene son iki ay canıma okumaya kararlı.esime diyemedim korktum kızacak yeter artık diyecek adam haklı.nasil bir yol izlicem bilmiyorum.bakinca bazen var gibi bazen yok gibi ama ordaki batma hissini hissediyorum ya.sirkeli su ile yıkayın diyordu yıkadım falan ama bilemiyorum ya.ya uçuk değilse ya başka biseye diyorum.ameliyat yerinde değil iç kısımda olduğu için korkuyorum.of Allahım lütfen beni sagligimla sınama artık.
-
Orda iç kısımdaki batma hala devam.neden anlamıyorum.bakiyorum biseyde yok.ameliyat yerinin iç kısmına denk geliyor.esime söyledim oda iyileşmedendir kolay değil dedi.ne bileyim içim bı turlu inanmiyor ve yatismiyor.okadar bı korku varki içimde anlatamam.icim catlicak sanki.yemek yemek düşüncesi bile midemi bulandirmaya basladi.korkuyorum iyice.evet tipik bir anksiyete panik atak belirtileri üstüne bide ağrı olunca içinden çıkılmaz bir hal oluyor.ama ben hiç bişey olmayan bacağımı ayağımı bile ağrı varmış gibi hissetmiş Dr Dr gezmiş insanım.hayattan kopmak birde depresyona girmek istemiyorum.buna belkide arkadaşın eşinin kendini öldürmesi sebep oldu.ondan sonra başladı bu hayattan kopukluk falan.beynime sıçayım ben nasıl bir beyinse iyiyi değil hep kötüyü alıyor uyguluyor.su süreç bitsin artık lütfen boğuluyorum korkudan
-
Dün tranko atınca baya yatisti içim.ama tam olarak değil.cunku ameliyat yerinde hissettiğim sızlama buna engel oluyor.hemen korku doluyor içim.ufak çocukta hastalandı dün ateş çıktı acile götürdük.hep burun akardı bu defa yine boğazdan vurdu artık öksürük ne zaman geçer Allah bilir.su 2023 bitmesi için gün sayıyorum resmen.icimden geçti.yeni bir hayata yeni umutlara ihtiyacım var.cok yoruldum bıktım artik
-
Akşam ameliyat yerinde apsenin olduğu dikiş yeri de eskisi gibi ağrı başladı.sabah uyandım ağrı daha belirgin.yine yürürken açıyor.icimde okadar bir umutsuzluk varki.sanki hiç normale donemicem gibi geliyor.sanki içim çürüyor biseyler ters gidiyor.bunu tam anlatamıyorum acayip birşey.asiri bı korku yüklü içim hem tedirgin bu ağrılar devam ettiği için.bu durum kronigr dönecek diye aklım çıkıyor.40 gün oldu ameliyat olalı.artik geçmesi gerekmez mi.evet biraz zorladım ama dün acıması gerekirdi sabah niye arttı ağrı.evin içi acayip bir mutsuz herkez.kimse kimseyle konuşmuyor eşimle aramız bozuldu bu durumdan dolayı dünden beri.ama napayım ağrıyor.ve ben inanılmaz umutsuz mutsuz tedirginim.
Kendimi seviyor ve onaylıyorum hayatın akışına guveniyorum,guvencedeyim
-
Bu nasıl iş anlamadım hala apsenin olduğu dikişte ağrı var.neden geçmiyor neden ya.cicui çok hasta akşam acilde geçirdik ateşi düşmedi.orda bile kendimi dinlemeyi başardım.acil Dr sorayım dedim hadi boşver çocuk için burdasın dedim.suan bacak bacak üstüne atıyorum falan ağrı yok ama yürürken bişey degdiginde ağrı oluyor.psikolojik biseymi yoksa gerçekten varmı bilmiyorum.girunurde hiç bişey yok sadece ameliyat olan taraf hala baya şiş.internette iyileşme süreci 3 aya kadar sürer diyor.kafam allak bullak.ustune atakların devam ediyor içim boğuluyor sankifena halde daraliyorum.
-
Artık deliricem.bu ağrı geçmiyor.devamli degil ara ara oluyor anlık böyle.ilk apse çıktığında bu şekilde ağrı olmuştu.ayni ağrı yani oyuzden tedirginim.dokundugumda falan ağrı yok arada girip çıkıyor.beynim sürekli orda.durduk yere günler sonra neden tamda orda başladı yine anlamıyorum.icim korkuyla dolu.surekli beynim başka Dr git deyip duruyor.ama görünürde hiç bişey yokki.sadece apsenin olduğu dikiş ağrı yapıyor.tekrar bişey cikicakta ben yine aynı acıları yasicam diye sürekli kontrol ediyorum
-
Ah ah ah ben neler yaşadım yineya.kaza yaptım arabayla.tekerlek patladı ve ordan oraya savrulduk durduk yolda aradaki cicekliklere çıkarak durabilmisiz.kafamda 10-15 saniye hala yok en son gördüğüm kamyonla kafa kafaya gelişim.kamyoncunun refleksi sayesinde beni bicmekten kurtulduk.yoksa altına alıp ezicekti beni.hizimin yavaş olması sayesinde takla atmaktan kurtuldum ama yolda kaç tur attık bilmiyorum.allahtan bendede cocuklardada bişey yok.arabada sadece tekerlek hasar almış.canimiz sağ buna şükür ediyorum artık.cumartesi gün oldu ve ben o gece hep kamyonun bana doğru gelişini gördüm gözümü kapattigimda.bugun ilk defa arabaya binebildim.bu nasıl biseyki hala hatırlayamıyorum oraya nasıl ciktigimi.allahim sen bu seneyi sağ saglim bitirmemizi sağla.
-
Bu travmayı atlaticam inşallah.aklim hep o anda.
Bugün akşam üzeri yine iç kısımda acıma başladı ameliyat yerinde.ben hem ameliyat hem kaza bunlarla nasıl başa cikicam bilmiyorum.tamam ne güzel geçmişti artık bişey hissetmiyordum nerden cikti yine bu acıma hissiyatı.icimde zaten pırpır sıkıntılar var.tekrar bu başlayınca aklim gidiyo.yeter ya şu sene bitsede rahatlasam
-
Acıma geçti iç kısımda inşallah diyeyim tabi.kaza anı hala aklımdan gitmiyor sürekli o anı dusunuyorum.yarin ilk defa anayola cikicam arabayla yapabilecek miyim bilmiyorum.dusundukce içim daraliyor.yilin bitmesine son iki gün yemin olsun kalkıp oynucam bu yıl bitince
-
Dün öğlen başlayan vücut ağrılarım var.okadar ilgincki geziyor bedenimde sırtım kollarım bacaklarım basım ataklarima bile vuruyor.bogazimda sigara içerken tahrislik var sadece.atesim var gibi olcuyorum yok.ama heryerim ağrıyor.bu nasıl bir hastalik.grip gibiyim ama değil gibiyim.allahim yeni yıla hasta girmek istemiyorum.o içerdeki kabarcikta duruyor zaten.aksam okadar terlemisimki su icindeydim.usume var ağrı var.aksam bardak tutturduk sırtıma ama işe yaramadı.gecmiyor ya.heryerim agriyor
-
Böyle bı ağrı yok.hic uyutmadi gece.okadar agriyorki heryerim.oksurukte iyice arttti.ama bu ağrılar çok fena.ilk defa böyle bir gribe yakalaniyorum .Allahım çok acı çekiyorum
-
Yeni yılın ilk günü.ben acayip bir sıkıntıyla uyandım.dun öğlen Dr gittik mecbur çok ağrım vardı Dr serum taktı antibiyotik falan verdi.biraz işe yaradı akşam ağrılarım hafifledi biraz bogazimdaki kecelik geçti.gece 12 geçince hemen evin kapısını açıp Allahım uzerimdeki herseyide alıp dışarı atıyorum dedim.ama sabah aşırı bu sıkıntıyla uyandım.ben 2023 son üç ayinda mahvoldum.sene bitince rahatladım diye düşündüm hep ama bu sıkıntıyla uyanınca hüsrana uğradım.ordaki o minik sivilce gibi şey hala duruyor.herkez uyuyor daha evde salona geçtim koltuğa uzandım şimdi ama sanki içim çekiliyor aşırı halsizlik var gibi.ya atak geldi yada gripten bilemiyorum.hic halim yok.yildim bezdim yeminle.bi dogrulamadim.hadi bakalım 2024 neler getireceksin bana insanlığa.herseyin düzelmesi dileğim.
-
Boğazdaki kecelik geçti öksürük arada devam ama şiddetli oluyor.agrilarda eh işte.sabah geniz yanmasıyla uyandım.bu nebicim iş anlamadım.tam tersi seyir halinde hastalık.once genizden gelir halbuki.ordaki batma ve minik şişlik devam.yeni yıl valla bütün ümidim sendeydi hüsran olma bana
-
Allahım bu nasıl hastalık ya.hergun farklı biseyle uyaniyorum.sabah nefes darlığı eklendi gogsum sırtımda ağrıyor.gece günlük sakızı yapmıştım oysa göğsüme.agrilar hala var.oksururken sanki boğazım yirtilacak.antibiyotik neden ise yaramiyorki.sadece boğazdaki keceligi aldı.oksuruk ve balgama ağrılara etki etmiyor.ustune regl başladı sabah.biran önce bitsin bu hastalık.nasil şey anlamadım.bu defa öyle deli gibi halsiz yapmıyor ama ağrılar ve öksürük mahvediyor
-
Geçmiyor ya.asiri halsizlik eklendi bugünde.sabah iyi uyandım sonrasında birazcık hareket edince halsizlik başladı.gercekten acayip bı hastalık surunduruyor resmen.kolum bacaklarım benim değil gibi okadar mecalsiz.icim ellerim titriyor.twetera giriyorum herhes salgindan bahsediyor.bugun 5.gun hiç iyileşme yok.iyi gibi hissetsem hemen kötü olmaya başlıyorum ama yaşayan herjez aynıymış.bunu okuyan kim varsa çok dikkat edin
-
Sabah yine iyi uyandım ama sonrasında yine hemen halsizlik başladı.son doz antibiyotik bitti sabah.agrilar arada çoğalıyor bitiyor ama bu halsizlik çok acayip.gervi ben her grip oldugumda böyle oluyorum neden.ya atak geliyor yada bagisikligim çok düşük.ama aldığım vitaminler dengelemesi gerekiyor olmuyor.ben önceden çok ağır griplee yaşardım ve yinede ayakta olurdum.ne zamanki Erkan gripten oldu seneler önce sanırım ozaman başladı bu bende.cok tuhaf bişey.okadar mecalsizimki ayağa kalkınca yigilicam yere okadar.allahim bitsin artık 6 gündür Sürünüyorum resmen.
-
Dün baya toparlamay başladım halsizlik konusunda ama bu defa karın ve baş agrisi eklendi.karnima bıçaklar batıyor basimada öyle.ishal değilim ama kaç defa wc giriyorum yinede rahatlayamiyorum.basimin arkasından bir ağrı saplaniyor gözümden çıkıyor.ya ben böyle bı hastalık görmedim.ha bide yine orda ameliyat yerinde arada ağrılar başladı.yav valla etimle kemigimle tiksindim şu son 3 aydan ya.bu nedir nedir
-
Tam olarak iyilesmedim.halsizlik hala var.bas ağrısı geçti gibi uyanınca.karin ağrım arada geliyor.aksam yemek hazırlarken birden yine aşırı halsizlendim bayilacaktim nerdeyse.tansiyonu olcmeye basladim yine hep aynı 9-7 falan geliyor.bu nasıl bişey anlamadım insan neden bu kadar halsiz olur.
-
Yok hiç umudum kalmadı geçmiyor bu halsizlik.karin ağrım biraz azaldı ishal bikac defa oldu.ama halsizlik geçmiyor bugün 10.gun hastalık baslayli.tanidiklarim bir haftada geçti diyor ama bazilarida hala toparlanmaya çalışıyor.ne biçim virüs bu korona değil çok başka bişey.birden çöküyor içime sanki içim ölüyor gibi oluyor.artik dayanamiyorum