Merhaba arkadaşlar çok ağır depresyondayım. Ankarada önerebileceğiniz bir psikiyatrist var mı? Ben iyi bir psikiyatriste gitmek istiyorum ama ücretleri çok yüksek ne yapacağım? Aksi takdirde intihar etmeyi düşünüyorum lütfen yardım?
Printable View
Merhaba arkadaşlar çok ağır depresyondayım. Ankarada önerebileceğiniz bir psikiyatrist var mı? Ben iyi bir psikiyatriste gitmek istiyorum ama ücretleri çok yüksek ne yapacağım? Aksi takdirde intihar etmeyi düşünüyorum lütfen yardım?
Öncelikle geçmiş olsun.
Durumunuz okadar kritikse, gidebildiğiniz en iyi pskiyatra bir an önce gitmelisiniz.
İntihar etmeyi düşündüğünüze göre çok büyük bir sorununuz var, allah yardımcınız olsun. Ama böyle bir hatayada sakın düşmeyin, sıkıntılarınıza biraz zaman verin. Zamanla ya alışırsınız yada geçer sıkıntılarınız.
Cok gecmis olsun sevgili Depres.
Ankarada yasamiyorum, fakat yazdiklarinizdan anladigim kadariyla mali sorunlarinizda var. o yuzden fazla bir alternatifiniz de yok gibi sevgili arkadasim.Devlet hastanelerinde de bildigim kadariyla psikiyatrlar var, onlarla gorusun en azindan bari.Intihar konusunuda lutfen cikarin aklinizdan.Burada ki pek cok dost (bende dahil) tanistik bu depresyon denen illetle, umitsiz olmayin dogru bir ilac tedavisi ve terapilerle hersey yoluna giricektir.Ayrica bizler neden burdayiz, sorunlari paylasmak icin:)